ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28-01-2024 | ΣΚΑΝΔΑΛΟ 276 ΔΙΣ ΟΙ «ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΔ» ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28-01-2024 | ΣΚΑΝΔΑΛΟ 276 ΔΙΣ ΟΙ «ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΔ» ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!

YNEWS 28012024 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28-01-2024 | ΣΚΑΝΔΑΛΟ 276 ΔΙΣ ΟΙ «ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΔ» ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ | Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ 180 ΔΙΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ | Η ΝΔ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ | ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ | ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ | ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΦΟΒΙΚΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ | ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΣΩ POS | ΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ | Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 5072/2023 | «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SERVICERS – ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ»

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Ανοδικές είναι οι τιμές του ελαιόλαδου, προκαλώντας πονοκεφάλους στους καταναλωτές, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως, με αποτέλεσμα από βασικό καθημερινό διατροφικό προϊόν για τις παραμεσογειακές χώρες, να γίνεται πλέον είδος πολυτελείας.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΑ 180 ΔΙΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ

Υπολογίζεται ότι έως το 2030 η αγορά προϊόντων ΤΝ θα ανέρχεται σε 500 δισ. δολάρια. Στοιχείο, που ουσιαστικά υποδηλώνει δέσμευση για καινοτομία και τεχνολογική ανάπτυξη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Η ΝΔ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μεγαλώσαμε γνωρίζοντας ότι η δεξιά (κεντροδεξιά) πολιτική Παράταξη της χώρας μας ήταν η Παράταξη των μικρομεσαίων, της αστικής τάξης, των υπερασπιστών των διαχρονικών ιδεών του Έθνους, της προάσπισης της Πατρίδος, της προάσπισης της Ορθοδοξίας!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η κυβέρνηση όχι μόνο διατήρησε σε ισχύ το καλπονοθευτικό εκλογικό όριο του 3% προκειμένου να μπορέσει κάποιος συνδυασμός να πάρει έδρα στις Ευρωεκλογές, αλλά με διάφορα τρικ στην ουσία ανέβασε το όριο αυτό σχεδόν στο 3,5%.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Χρειάζεται λοιπόν ένα κόμμα δίπλα από τη ΝΔ όχι μόνο να υπερασπιστεί τις διαχρονικές κοινωνικές και ηθικές μας αξίες, αλλά και να προστατεύσει την ίδια την Δημοκρατία. Η αρχή του ενός ΔΕΝ είναι Δημοκρατία.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΦΟΒΙΚΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΣ

Η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό για το 2024 αρχικά αναμένεται άνω του 5%, καθώς τα οικονομικά δεδομένα και τα μεγέθη που καθορίζουν σε ποιο ύψος θα διαμορφωθεί, συνηγορούν υπέρ μιας αναπροσαρμογής που θα τον φέρνει στα επίπεδα των 820 ευρώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΜΕΣΩ POS

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κατήγγειλε την στάση των τραπεζών και τα προβλήματα που δημιουργούν στις επιχειρήσεις που υποχρεώνονται να εγκαταστήσουν POS.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

ΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Οι εγγυήσεις που δόθηκαν στις τράπεζες είναι σκανδαλώδεις, ενώ αυτός είναι ο λόγος που το δημόσιο υποχρεώθηκε να τις ανακεφαλαιοποιήσει, χαρίζοντας τους 51,1 Δις € από τους δικούς μας φόρους.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ

Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 5072/2023

Με τη συμπλήρωση τριών περίπου ετών εφαρμογής του νέου πτωχευτικού νόμου 4738/2020 διαπιστώθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο (καθώς οι νόμοι δοκιμάζονται στην πράξη), η ανάγκη διορθωτικών παρεμβάσεων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

«ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ SERVICERS – ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ Α΄ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ «ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ»!

Οι servicers έχουν αλλάξει… τροπάριο, κάνουν καθημερινά όλο και πιο σκληρές διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι οφειλέτες να χάνουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Ρεκόρ καταγγελιών για φοροδιαφυγή με αμοιβή μπόνους έως 3.000€ !!!
ΔΕΔ: Ένας στους τρεις φορολογούμενους δικαιώθηκε με την αντιδικία του με την Εφορία
Ετοιμάζουν «αλά καρτ» ρυθμίσεις για μεσαίους και μεγάλους οφειλέτες και…διαγραφές!
Πάνω από 80 Δις νέα χρέη προς την Εφορία δημιουργήθηκαν στα χρόνια των μνημονίων!
Παγίδες της ΑΑΔΕ στους φοροφυγάδες μέσω των social media!
Το νέο ηλεκτρονικό «όπλο» της ΑΑΔΕ που «σκανάρει» τραπεζικούς λογαριασμούς
Μαύρη τρύπα στον ΕΦΚΑ: 6 στους 10 επαγγελματίες δεν πληρώνουν εισφορές

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Επίπληξη ΔΝΤ στους Servicers που δεν ανακτούν τα χρέη και κάλεσμα για μαζικούς πλειστηριασμούς!
Σύλλογος Δανειοληπτών Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδας: Κυβερνητική ρύθμιση υπέρ των funds που εξουδετερώνει τον δικαστικό έλεγχο
Αναλγησία!!! Ζητούν από τους Θεσσαλούς αγρότες που καταστράφηκαν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων
Οι Servicers ετοιμάζουν πάνω από 40.000 πλειστηριασμούς το 2024!
Βγάζουν στο σφυρί πρώτη κατοικία καρκινοπαθούς στη Σύρο!
Στο δρόμο έβγαλαν χαμηλοσυνταξιούχο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης με την συνδρομή της αστυνομίας!
96.546 ακίνητα στο σφυρί την περίοδο 2022-2023!
Η μεγάλη αναδιανομή: 700 Δις δάνεια παγκοσμίως θα σκάσουν και τα ακίνητα θα αλλάξουν χέρια!
DBRS: Δυσκολεύουν οι προσπάθειες μείωσης των κόκκινων δανείων στην Ευρώπη
Εκδικητικό κράτος: Με ΜΑΤ πέταξαν στο δρόμο την Ιωάννα Κολοβού – Συνελήφθη η ίδια και ο γιος της!
Η Intrum βγάζει στο σφυρί κόκκινα δάνεια 23 ελληνικών οινοποιείων!
Μάχη Funds για 40.000 κόκκινα δάνεια που βγάζει στο σφυρί η PQH
Δεν ανοίγει η Λαγκάρντ την συζήτηση για μείωση των επιτοκίων
ING: Τα επιτόκια της ΕΚΤ θα πονέσουν τους Έλληνες
POS: Για καταχρηστικές πρακτικές και χρεώσεις καταγγέλλουν τις τράπεζες οι μικρές επιχειρήσεις
Υποχρέωση αποζημίωσης καταθετών σε περίπτωση ηλεκτρονικής απάτης
Τα μετρητά και τα 3 σενάρια για το μέλλον των συναλλαγών

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28-01-2024 | ΣΚΑΝΔΑΛΟ 276 ΔΙΣ ΟΙ «ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΔ» ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}