ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 26-02-2023 | 28/2: ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 26-02-2023 | 28/2: ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!!

28/2: ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!!

28/2: ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: 28/2: ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!! | ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥ «ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» ΜΕ ΤΑ 700.00 ΕΥΡΩ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!!! | ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΚΟ | ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ;ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ (ΔΝ)ΤΑΜΕΙΟ | ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ | ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ!!! | ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΔΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ | Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ FUNDS ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ | ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120.000.000€ ΤΗΣ ATTICA BANK ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ FUNDS ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ… 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥ «ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» ΜΕ ΤΑ 700.00 ΕΥΡΩ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!

Γυναίκα τραπεζοϋπάλληλος εκμεταλλευόμενη τη θέση-κλειδί που είχε στην τράπεζα και σε συνεργασία με επιχειρηματία εμπορίας αυτοκινήτων και πελάτισσα της τράπεζας χορηγούσαν στο όνομα συγγενικών και φιλικών τους προσώπων εικονικά καταναλωτικά δάνεια.

EUROLOBBYGATE

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΚΟ

Το μητρώο διαφάνειας της Κομισιόν έχει 12.417 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων 8.229 που επιδιώκουν επίσημα τα δικά τους εμπορικά συμφέροντα και 3.488 ΜΚΟ και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΠΟΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ;

Ο Κώστας Καραμανλής έπαψε να προσφέρει νομιμοποίηση με την συμπερίληψη του ονόματος του στα πράσινο-κόκκινα ψηφοδέλτια των εθνομηδενιστών που μάζεψε ο απερχόμενος Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ (ΔΝ)ΤΑΜΕΙΟ

Κατά την επίσκεψή του στο Κίεβο ο Μπάιντεν ανακοίνωσε νέο πακέτο 500 εκατ. δολαρίων για την Ουκρανία προκειμένου να μπορέσει να προμηθευθεί αμερικανικά όπλα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Ο Γιώργος Λεχουρίτης, Πρόεδρος της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδας εξήγησε τους λόγους που το Ινστιτούτο προχωρά σε εβδομαδιαία μποϊκοτάζ ενάντια στην ανεξέλεγκτη ακρίβεια των προϊόντων.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ Η ΕΥΔΑΠ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑ 24 ΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ!!!

Μπροστά στον κίνδυνο ενός τσουνάμι αποζημιώσεων βρίσκεται η ΕΥΔΑΠ ύστερα από το πόρισμα – φωτιά του επικεφαλής του «Συνηγόρου του Καταναλωτή», Λευτέρη Ζαγορίτη, που αξιώνει από την Εταιρεία να αποζημιώσει καταναλωτή με 50 ευρώ για κάθε 24 ώρες διακοπής υδροδότησης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΔΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός με ψήφισμα του συλλόγου, αφού θέτει σοβαρά ερωτήματα για την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, που επιτρέπει στα funds να προχωρούν σε πλειστηριασμούς, καλεί την Πολιτεία να λάβει άμεσες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την οριζόντια αναστολή των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΑ FUNDS ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Γιώργος Νικολακόπουλος κάνει την «ακτινογραφία» των πλειστηριασμών στην Ελλάδα με βάση τον μεγάλο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν και οι εγγυητές ατόμων των οποίων τα δάνεια «κοκκίνησαν».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ, Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 120.000.000€ ΤΗΣ ATTICA BANK ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ FUNDS ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ…

Για τους 56 της Ολομέλειας ΑΠ «Στρατηγικός Κακοπληρωτής» και βιαστής της «Κουλτούρας Πληρωμών», δεν ήταν το fund, που έναντι 120.000.000 ευρώ δεν πλήρωσε φράγκο, αλλά ο Καλογρίτσας – και, αντίστοιχα, ο κάθε Δανειολήπτης της διπλανής πόρτας – που ακόμη και σήμερα προσφέρεται να πληρώσει κάποια λίγα ψιλά.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΣΤΙΣ 28/2/2023

Η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds εξέθεσε την πολιτική, κυβερνητική και αντιπολιτευτική υποκρισία, πάνω σε ένα ζήτημα στο οποίο η κοινωνία και οι ευάλωτοι πολίτες-δανειολήπτες έχουν εγκαταλειφθεί και αφεθεί στο έλεος της κερδοσκοπίας και της ακραίας αναλγησίας των τραπεζών και των funds.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Σωσίβιο για χιλιάδες οφειλέτες η παραγραφή οφειλών προς τον ΕΦΚΑ
Στα 45,6 Δις ευρώ εκτοξεύθηκαν τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ
Τελειώνει ο χρόνος για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας
Δέσμευση Σταϊκούρα για επαναφορά του μέτρου με τις 120 και 72 δόσεις τον Απρίλιο
Σε υψηλό 8ετίας οι πτωχεύσεις στα τέλη 2022

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Ούτε το 10% των κόκκινων δανειοληπτών δεν προστάτεψε ο Νόμος Σταθάκη!
Οι 14 αλλαγές με τις οποίες το ΥΠΟΙΚ ελπίζει ότι θα ανακινήσει τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό
Αναταραχή στη ΝΔ για τους πλειστηριασμούς ενόψει εκλογών
Πλειστηριασμοί σε όλη τη χώρα και οργή για την απόφαση του Άρειου Πάγου
Πιστοποιητικό ευάλωτου: Από τον πλειστηριασμό στην… εθελοντική παράδοση της πρώτης κατοικίας των δανειοληπτών!
Σκάνδαλο: Παρουσία ανωτάτων δικαστών σε εκδήλωση δικαστικού επιμελητή με εμπλοκή σε πλειστηριασμούς ακινήτων…
Με συνταγή Lehman Brothers το καρουζέλ των ελληνικών κόκκινων δανείων
Υπερκέρδη για τις τράπεζες από την αύξηση των επιτοκίων
Στο στόχαστρο της Κομισιόν το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων από τις ελληνικές Τράπεζες

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 126-02-2023 | 28/2: ΝΕΑ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}