ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 09/10/2022 | ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 09/10/2022 | ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝΔιαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ | ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!!! | ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ANTE PORTAS | ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΟΜΙΚΩΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΙΜΕΣ | ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ | ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ | ΝΕΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ | ΟI KEΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΑΧ!!! | ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!!!

Ο διακεκριμένος καθηγητής Φυσικής και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Δημήτρης Νανόπουλος κάνει ένα μάθημα ζωής, δηλώνοντας πως του αρέσει να απολαμβάνει «τη ζωή, τον έρωτα, την τέχνη» και προτρέποντας τους νέους «να πολεμήσουν για τη ζωή που θέλουν να έχουν».

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΜΕΡΟΣ ΙΙ)

Όλα δείχνουν, ότι οι πόλεμοι του, όχι πολύ μακρινού, μέλλοντος, θα είναι πιο σύντομοι, με μεγαλύτερη χρήση υψηλής τεχνολογίας, θα διεξάγονται από μηχανές – σε ένα ποσοστό ακόμη και σε επιτελικό επίπεδο – και πιο θανατηφόροι.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ANTE PORTAS

Την ώρα που ο Ερντογάν κυριολεκτικά το τερμάτιζε με απειλές ενάντια στην Πατρίδα μας, την ίδια στιγμή έστελνε το μισό τουρκικό υπουργικό συμβούλιο στην Λιβύη προκειμένου να δώσει νέα πνοή στο ανυπόστατο, παράνομο και άκυρο τουρκολιβυκό μνημόνιο.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΟΜΙΚΩΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΠΙΔΙΩΞΙΜΕΣ

Ο τέως Προέδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος επεσήμανε πως οι διεκδικήσεις της Ελλάδος έναντι της Γερμανίας για τις θηριωδίες των ναζί δεν έχουν παραγραφεί.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Είναι κατά γενική ομολογία ανάγκη να υπάρξει μια καλά επεξεργασμένη και συμπεριληπτική εθνική στρατηγική που να μπορεί να συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική και πολιτική συναίνεση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ

Πενταμελές δικαστήριο αθώωσε τους πάντες (Χριστοφοράκους κλπ για το βρώμικο χρήμα της Siemens) και έκρινε ότι τα άλλα κακουργήματα παραγράφηκαν, γιατί δεν πρόκαναν οι Έλληνες δικαστές να δικάσουν το σκάνδαλο μέσα σε είκοσι χρόνια !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΝΕΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Η επιβάρυνση αυτή αφορά στους ελεύθερους επαγγελματίες, που λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθωρισμού, είναι πολύ πιθανό από τις αρχές του 2023 να κληθούν να καταβάλουν υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές από αυτές που πληρώνουν σήμερα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ ως μονόδρομο βλέπει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, δεδομένων των συνθηκών, θυμίζοντας τι έχει γίνει στη Γαλλία, την Ιταλία αλλά και τη Γερμανία με αφορμή την ενεργειακή κρίση.

ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ

ΟI KEΝΤΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΡΑΧ!!!

Ο διακεκριμένος οικονομολόγος Nouriel Roubini κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για ένα παγκόσμιο κραχ, καθώς τα κράτη τελούν υπό τη δαμόκλειο σπάθη του στασιμοπληθωρισμού και μιας εκκολαπτόμενης κρίσης χρέους.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Δεν νομιμοποιείται η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. να αναζητά όλα τα δάνεια των πρώην Κυπριακών Τραπεζών.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Το Ελληνικό Δημόσιο ο μεγαλύτερος κακοπληρωτής
Υπερκέρδη 58.000.000 € την ημέρα για το Δημόσιο από τις εισπράξεις ΦΠΑ !!!
Εξονυχιστικοί έλεγχοι στις καταθέσεις των ετών 2011 και 2016 από την ΑΑΔΕ
Πλειστηριασμοί Εφορίας: Στο σφυρί οικόπεδα, αποθήκες, επαγγελματικά κτίρια και κατοικίες
Η Εφορία θα προχωρά σε αναγκαστικά μέτρα κατά των οφειλετών ακόμη και χωρίς ειδοποίηση
Με πολιορκητικό κριό το eispraxis αναμένει έσοδα η ΑΑΔΕ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Δικαστικός κόλαφος για τις Τράπεζες: Αποζημίωση σε δανειολήπτη για παράνομες χρεώσεις και ανατοκισμούς
Προκλητική τοποθέτηση Χαρούλας Απαλαγάκη υπέρ των Τραπεζών
Νέο δικαστικό «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο στα funds: Οι εταιρίες διαχείρισης του Ν. 3165/2003 δεν νομιμοποιούνται ως μη δικαιούχοι διάδικοι!
Τροπολογία ΠΑΣΟΚ για τους δανειολήπτες με ελβετικό φράγκο
H Intrum δίνει το στίγμα: Τεράστιο ενδιαφέρον για απόκτηση ακινήτων μέσω πλειστηριασμών
Χρυσοφόρες μπίζνες από τους Servicers στις πλάτες των δανειοληπτών
Καθημερινές Ιστορίες πλειστηριασμών: Όταν ένας μικρομεσαίος στην Ελλάδα χάνει το σπίτι του…
Συνεχίζεται η κλοπή με τα τέλη χαρτοσήμου στα επιχειρηματικά δάνεια !!!

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}