ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 03/04/2022 | Ισπανικό Fund άρπαξε το σπίτι του Γ. Χειμωνέτου !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 03/04/2022 | Ισπανικό Fund άρπαξε το σπίτι του Γ. Χειμωνέτου !!!

Ισπανικό Fund άρπαξε το σπίτι του Γ. Χειμωνέτου !!!

Ισπανικό Fund άρπαξε το σπίτι του Γ. Χειμωνέτου !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Ισπανικό Fund άρπαξε το σπίτι του Γ. Χειμωνέτου !!! | Το 40% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι !!! | Κίτρινη κάρτα στο εμβόλιο για την πνευμονική εμβολή του Βασίλη Κοντοζαμάνη !!! | Οδεύοντας προς το πολιτικό του Βατερλό ο Μητσοτάκης !!! | 81 χρόνια από την επίθεση του Χίτλερ κατά της Ελλάδας, οι ναζί ξανάρχονται !!! | Πώς και γιατί έφτασαν οι τιμές του ηλεκτρικού στα ύψη !!! | Η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους επηρεάζει όλους τους κλάδους !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ

Κίτρινη κάρτα στο εμβόλιο για την πνευμονική εμβολή του Βασίλη Κοντοζαμάνη !!!

Ο τέως Υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης έχει υποβληθεί και σε αναμνηστική δόση, οπότε είναι πιθανό η εμβολή να αποτελεί ανεπιθύμητη δράση φαρμακευτικού προϊόντος, σε αλληλεπίδραση ή όχι και με πρόσφατη νόσηση.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ

Το 40% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι !!!

Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» επισήμανε τον κίνδυνο του εφησυχασμού αναφορικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τονίζοντας πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δημόσια Διοίκηση.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τον Δημόσιο Τομέα να γίνει ένα αποδοτικός και εξατομικευμένος πάροχος υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

Για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό το ΕΣΥ χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση !!!

Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, τόνισε πως το μεγάλο δίδαγμα της πανδημίας είναι η πλήρης κατάρρευση του αφηγήματος περί ανωτερότητας των ιδιωτικών συστημάτων Υγείας, καθώς το ΕΣΥ που σήκωσε όλο το βάρος χρειάζεται αναδιοργάνωση.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οδεύοντας προς το πολιτικό του Βατερλό ο Μητσοτάκης !!!

Η φθορά της Κυβέρνησης των α-χ-ρίστων είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη. Πλέον, το Μαξίμου τρέμει τη λαϊκή κατακραυγή, που έχουν προκαλέσει το ράλι αύξησης των τιμών, το πάρτι της ακρίβειας, της αισχροκέρδειας, της κερδοσκοπίας στην ενέργεια και της έλλειψης αγαθών.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

81 χρόνια από την επίθεση του Χίτλερ κατά της Ελλάδας, οι ναζί ξανάρχονται !!!

Την ώρα που συμπληρωνόταν 81 χρόνια από την επίθεση του Χίτλερ κατά της Πατρίδας μας οι ναζί ξαναχτύπησαν! Αυτή τη φορά μέσα στην Ελληνική Βουλή καθώς με αφορμή την ομιλία Ζελένσκι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις 7 Απριλίου 2022, δηλαδή ακριβώς την επαύριο της μαύρης επετείου της χιτλερικής επίθεσης κατά της Ελλάδας, ένας εκπρόσωπος της νεοναζιστικής Ομάδας του Τάγματος του Αζόφ με περισσό θράσος απευθύνθηκε στους παρόντες Έλληνες Βουλευτές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Πώς και γιατί έφτασαν οι τιμές του ηλεκτρικού στα ύψη !!!

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης αποκάλυψε σε συνέντευξή του τους πολύμορφους μηχανισμούς της κερδοσκοπίας και του καρτέλ της ενέργειας που οργιάζει σε βάρος των καταναλωτών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ

Η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους επηρεάζει όλους τους κλάδους !!!

Στις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και της εκτίναξης του κόστους ενέργειας συνολικά στην αγορά αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Μπρατάκος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Έγκαιρη και δίκαιη η επιβολή πλαφόν στις αυξήσεις επαγγελματικών ενοικίων !!!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης επισήμανε πως είναι αναγκαία η επιβολή πλαφόν στις αυξήσεις επαγγελματικών ενοικίων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΣ

Ισπανικό Fund άρπαξε το σπίτι του Γ. Χειμωνέτου !!!

Η τράπεζα μου άρπαξε το σπίτι, περνάω από έξω λες και είμαι ξένος !!!
Ο Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας και Ολυμπιονίκης του 2004, Γιώργος Χειμωνέτος, περιγράφει πώς έχασε το σπίτι του στη Ρόδο σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund! Η μόνη επιλογή που μου δόθηκε ήταν να τους πληρώσω ως προκαταβολή 40.000 με 50.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Δεν μπορούσα φυσικά να ανταποκριθώ σε κάτι τέτοιο και κάποια στιγμή βγάλανε στο σφυρί το πατρικό μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Η ΑΑΔΕ απλοποιεί την διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων !!!
Οδηγίες Χρήσης: Έτσι θα πάρετε την αναδρομική επιδότηση για το ηλεκτρικό ρεύμα !!!
Ευνοϊκές ρυθμίσεις και διαγραφή προστίμων για τα αδήλωτα τετραγωνικά !!!
Απλησίαστες οι τιμές των ακινήτων: Πόσο κοστίζουν καινούρια και παλιά διαμερίσματα !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Πιέσεις από τους δανειστές για να κλείσουν οι υποθέσεις όσων υπάχθηκαν στον νόμο Κατσέλη !!!
Το Ευρωδικαστηρίο πετάει το μπαλάκι για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο στα Εθνικά δικαστήρια !!!
Κώδωνας κινδύνου από Στουρνάρα για ρυθμισμένα δάνεια 15,3 δισ. ευρώ που βαίνουν προς το… κόκκινο !!!
Στα κόκκινα δάνεια ρίχνουν την ευθύνη οι Τραπεζίτες για τις χαμηλές επενδύσεις !!!
Αδιέξοδο με τον νέο Εξωδικαστικό μηχανισμό: Από τις 627 οριστικοποιημένες αιτήσεις ακυρώθηκαν οι 234 !!!
Στο σφυρί: Οι επώνυμοι πλειστηριασμοί που συζητούνται !!!
Εκποιείται ο Ελληνικός Τουρισμός: Στο σφυρί πολυτελή ξενοδοχεία !!!
Το 50% των καταναλωτικών δανείων πηγαίνουν για αγορά αυτοκινήτου !!!
Διαπλοκή: Κυβέρνηση συνεργασίας προωθούν ξένοι Τραπεζίτες, Βρυξέλλες και Funds !!!
Καμπανάκι από την Bank of America που υποβάθμισε τα Ελληνικά ομόλογα !!!
Αλλαγές στο «Λεφτά στο λεπτό» από την Τράπεζα Πειραιώς λόγω ζητημάτων ασφαλείας !!!
Η Τράπεζα Πειραιώς ετοιμάζει νέα, ανεξάρτητη ψηφιακή τράπεζα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}