ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21-01-2024 | ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS ΚΑΙ FUNDS ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21-01-2024 | ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS ΚΑΙ FUNDS ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

YNEWS 21012023 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21-01-2024 | ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS ΚΑΙ FUNDS ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ: «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ» | ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ «ΝΟΘΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ | ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ BYPASS ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΙ | ΠΑΜΕ ΑΝΤΑΜΑ ΣΤΟ «ΓΚΡΕΜΟ» ΩΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ» ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; | ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΠΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ | Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ | ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ | ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ SERVICER ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ | Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Φ.Κ.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ν. 4738/2020 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ Ν. 5072/2023

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ: «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς ήταν καταπέλτης μίλησε αναφορικά με το ζήτημα τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας πως ένα παιδί πρέπει να έχει μητέρα και πατέρα!

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ «ΝΟΘΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να δημιουργήσει μοντέλα για τον επηρεασμό μεγάλων πληθυσμών ψηφοφόρων με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Από τα έτη 2011-2014 οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις εκπαίδευαν Πακιστανούς, Αφγανούς και Μπαγκλαντεσιανούς καταδρομείς σε κέντρο εκπαιδεύσεως ορεινού αγώνα της πόλεως Egirdir, στην τουρκική περιοχή της Επαρχίας Isparta!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ BYPASS ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΕΙ

Κορυφώνονται οι αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας κατά της απόφασης της κυβέρνησης να προχωρήσει με αντισυνταγματικό bypass στην άρση της συνταγματικής απαγόρευσης ίδρυσης ιδιωτικών και πάσης φύσεως μη- κρατικών πανεπιστημίων.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΜΕ ΑΝΤΑΜΑ ΣΤΟ «ΓΚΡΕΜΟ» ΩΣ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ» ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

H όλη ιστορία της «τακτοποίησης» της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια μέσω της νομοθέτησης του γάμου μεταξύ ομοφύλων γίνεται για το πολιτικό πρεστίζ της Αθήνας και την έξωθεν (στην Ε.Ε.) καλή μαρτυρία της ελληνικής κυβέρνησης σε θέματα δικαιωματισμού.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΣΤΟ ΚΛΕΠΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Η διαφθορά της κρατικής-τραπεζικής εξουσίας και η ασυδοσία της άνομης παραοικονομικής νομενκλατούρας διαφεντεύουν την ελληνική κοινωνία.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των funds και των τραπεζών και το νέο νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση, καταγγέλλει ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Δανειοληπτών, Βαγγέλης Κρητικός.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, καταγγέλλει την αναλγησία της κυβέρνησης για το σκάνδαλο με το ελβετικό φράγκο, καθώς 85.000 οικογένειες που πήραν δάνεια σε ελβετικό φράγκο βρίσκονται σε αδιέξοδο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ SERVICER ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ

Σε περίπτωση που η αιτία απόρριψης δεν περιλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα, η τράπεζα ή ο servicer που έχει υποδεχθεί την αίτηση θα πρέπει να την εξηγεί αναλυτικά στην απαντητική της επιστολή προς τον δανειολήπτη, με ακριβή περιγραφή της αιτιολογίας απόρριψης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΑΚΗΣ

Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Φ.Κ.Α. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Ν. 4738/2020 ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ Ν. 5072/2023

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών του ν. 4738/2020 έχει αναχθεί στο πλέον βασικό εργαλείο για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους όχι μόνο έναντι των χρηματοδοτικών φορέων (τράπεζες, servicers κλπ), αλλά ιδίως έναντι των δημόσιων φορέων.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Μπαράζ ελέγχων από την ΑΑΔΕ για υποθέσεις ΦΠΑ
Στο στόχαστρο της Εφορίας τα αδήλωτα ακίνητα
Ξεσκονίζουν τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών με ειδικό λογισμικό
Πάνω από 33.000 προσφυγές στα φορολογικά δικαστήρια!
ΕΦΚΑ: Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οι ελεύθεροι επαγγελματίες με χρέη στα Ταμεία!
Πρόστιμα 44.500.000 ευρώ το 2023 από τους Επιθεωρητές Εργασίας

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Ασυδοσία Servicers: Απαιτούν από τον Φλωρίδη άμεσους πλειστηριασμούς και ξεκαθάρισμα στους δανειολήπτες του Ν. Κατσέλη !!!
Μόνο 4,36 Δις χρεών έχουν ρυθμιστεί μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού
Έτοιμα να σκάσουν ακόμη 7,6 Δις € στεγαστικά δάνεια!
Τέσσερα funds – μνηστήρες για τον Φορέα Ακινήτων του Νέου Πτωχευτικού!
Θα συρρικνωθούν οι Servicers: Από μηδενική βάση οι άδειες λειτουργίας!
Δεκάδες ακίνητα και περιουσίες στην Αιτωλοακαρνανία βγαίνουν στο σφυρί!
Οι πλειστηριασμοί σαρώνουν στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα!
Ο τουρισμός σε πτώση: «Στο σφυρί» 50 ξενοδοχεία και καταλύματα στη Μεσσηνία!
Συστημικό μήνυμα προς αντιστεκόμενους η καταδίκη Λαφαζάνη για τη δράση κατά των πλειστηριασμών!
ΕΚΤ: Μην περιμένετε μειώσεις επιτοκίων πριν τον Ιούνιο!
Πρωταθλήτριες σε κερδοφορία οι ελληνικές τράπεζες!
Η Alpha Bank μοιράζει εκατομμύρια μέσω μετοχών στα στελέχη της
Τέλος τα γκισέ από τις τράπεζες
Μπίζνες Optima bank-Νίκου Καραμούζη στη δευτερογενή αγορά δανείων

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 21-01-2024 | ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS ΚΑΙ FUNDS ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}