ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31-03-2024 | ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31-03-2024 | ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

YNEWS 31032024 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31-03-2024 | ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΠΑΤΕ; ΜΕΤΑ 203 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ, ΙΔΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΠΟΤΕ! | Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ | ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΜΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»; | Η ΜΕΛΟΝΙ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 10 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΒΑ! | ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΤΑ ΤΕΜΠΗ» ΕΠΟΧΗΣ | ΝO MOOD(Y’S) – ΤO ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΡΙΖΕΙ | ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ | SERVISERS VS ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ | NEO «ΜΠΑΖΩΜΑ» ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ FUNDS ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΥΠΟΙΚ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΑΝΙΔΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΠΑΤΕ; ΜΕΤΑ 203 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ, ΙΔΙΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΠΟΤΕ!

Είναι ένα από τα ελαττώματα της φυλής, που προέκυψε μετά τα τόοοσα χρόνια της χαμένης εθνικής μας ταυτότητας στη χωματερή της Ιστορίας: ο ραγιαδισμός!

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στην ασφαλιστική βιομηχανία, από την αυτοματοποίηση διαδικασιών έως την προσαρμοσμένη προσφορά προϊόντων.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

ΝO MOOD(Y’S) – ΤO ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ SUCCESS STORY ΤΡΙΖΕΙ

Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης MOODY’S διατηρεί την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΑ1 με σταθερό outlook και η έκθεσή του στερείται διθυραμβικών σχολίων.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Η ΜΕΛΟΝΙ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ 10 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΤΟΝ ΧΡΗΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΑΣΗ ΤΗΣ ΣΙΒΑ!

Η εκκωφαντική «οικονομική απόβαση» της Μελόνι στην Αίγυπτο στις 17 Μαρτίου 2024 και η συνακόλουθη υπογραφή τουλάχιστον δέκα Συμφωνιών ανάμεσα σε υπουργεία, οργανισμούς και εταιρείες της Ιταλίας και της Αιγύπτου έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα της αποφασιστικότητας με την οποία η Ιταλία ενεργεί στην περιοχή της Βόρειας Αφρικής.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΤΑ ΤΕΜΠΗ» ΕΠΟΧΗΣ

O Μητσοτάκης μένει πια έκθετος μετά από τις συνεχείς αποκαλύψεις που γίνονται μέσα και έξω από τη Βουλή, τώρα εξαντλείται το πολιτικό του κεφάλαιο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΡΑΜΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»;

Όλες οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της Ελλάδος, δεν έκαναν απολύτως τίποτε προκειμένου να προστατέψουν τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Άνιση μεταχείριση στο ισχύον πλαίσιο διαπιστώνουν οι προμηθευτές ρεύματος, καθώς οι εταιρείες ελέγχονται σε μηνιαία βάση για το αν έχουν αποδώσει το σύνολο των ρυθμιζόμενων χρεώσεων, τη στιγμή που δεν έχουν εισπράξει όλα τα αντίστοιχα ποσά.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

H διανομή μερίσματος αποτελεί σκάνδαλο επειδή τα δυσθεώρητα κέρδη είναι αποτέλεσμα καθαρής τοκογλυφίας: οφείλονται στα επιτόκια!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΑΚΗΣ

SERVICERS VS ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Αν για να δικαιωθεί, τελικά, ένας οφειλέτης απαιτούνται αρκετά χρόνια και μια σειρά δικαστηρίων, τίθεται το ερώτημα ποιος έχει την οικονομική δυνατότητα και το ψυχικό σθένος να εμπλακεί σε αυτή την περιπέτεια;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

NEO «ΜΠΑΖΩΜΑ» ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΩΝ FUNDS ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΥΠΟΙΚ

Οι ελληνικές τράπεζες, τα κόκκινα δάνεια των χαρτοφυλακίων τους, για τα οποία επιδοτήθηκαν με άνω των 100 Δις ευρώ εθνικών και ευρωπαϊκών δημοσιονομικών πόρων, αντί να τα πουλήσουν έναντι συγκεκριμένου τιμήματος στις αγορές, στην πραγματικότητα τα μεταβίβασαν χαριστικά, άνευ τιμήματος, δηλαδή τζάμπα, στα Funds της Ιρλανδίας και του Λουξεμβούργου….

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έρχεται «περιβαλλοντικό» χαράτσι στα παλιά αυτοκίνητα!
ΑΑΔΕ: Παράταση στις προθεσμίες καταβολής φόρων λόγω της τραπεζικής αργίας
Οι «Ράμπο» των ακινήτων το νέο… όπλο της ΑΑΔΕ
Εικονικές εταιρείες και παράνομες επιδοτήσεις εντόπισε το ΣΔΟΕ
Για υπέρβαση ωραρίου εργασίας τα μισά πρόστιμα από την Επιθεώρηση Εργασίας
Από τον Απρίλιο η χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας σε μικροοφειλέτες

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Σπεύδουν οι Servicers να προλάβουν την προθεσμία της ψηφιακής πλατφόρμας για τους δανειολήπτες
Το κλάμα των κορακιών των κόκκινων δανείων…
Νέο κύκλο εργασιών αναζητούν οι servicers
Servicers: Ξεσάλωσαν και οδηγούν στα άκρα τους δανειολήπτες!
Περισσότεροι από 700 πλειστηριασμοί αυτή την εβδομάδα!
Προκλητική «στάση» servicer σε πλατφόρμα επιχειρηματία με σκόπιμη ολοκλήρωση της αίτησης του
Νέα συγκέντρωση στο ΥΠΟΙΚ από τους οργισμένους Δανειολήπτες ελβετικού φράγκου
Γιάννης Στουρνάρας: Έρχεται μηχανισμός εντατικών πλειστηριασμών (Intensive Mechanism) !!!
«Πράσινο φως» SSM για τα μερίσματα των ελληνικών τραπεζών
Οι αλλαγές που θα υπάρξουν στις Τραπεζικές συναλλαγές λόγω του Πάσχα των Καθολικών
ΔΝΤ σε Fed και ΕΚΤ: Μην διασώσετε αποτυχημένες κυβερνήσεις με πρόωρη μείωση επιτοκίων

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31-03-2024 | ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}