ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24-03-2024 | ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24-03-2024 | ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

YNEWS 24032024 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24-03-2024 | ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΕΡΙ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821, ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ | Η ΕΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ | ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ | ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ | ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΕΛΑΝΣ ΓΙΑ IMEC ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ-ΜΕΛΟΝΙ | ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ «ΦΤΩΧΩΝ» | ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ – ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ | ΤΟ ΚΕΠΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ | ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ FUNDS ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ | ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ «ΒΙΑΖΟΥΝ» ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

ΠΕΡΙ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 1821, ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Το 2024 γιορτάζουμε την Επανάσταση του 1821, με ένα δημόσιο χρέος που ούτε δέκα Ελλάδες δεν δύνανται στο μέλλον να εξυπηρετήσουν.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΕΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Στόχος της νέας νομοθεσίας είναι να προστατέψει τα θεμελιώδη δικαιώματα, τη δημοκρατία, το κράτος δικαίου και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα από τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης υψηλού κινδύνου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

ΈΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΩΝ «ΦΤΩΧΩΝ»

Σάρκα και οστά φαίνεται ότι παίρνει το νέο επιχειρηματικό βήμα του Στέλιου Χατζηιωάννου στο εγχώριο λιανεμπόριο με το πάμφθηνο σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Αθήνας.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΕΛΑΝΣ ΓΙΑ IMEC ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΪΝΤΕΝ-ΜΕΛΟΝΙ

Εντείνεται ο ανταγωνισμός Γαλλίας-Ιταλίας και Ελλάδας σε σχέση με τον περίφημο Οικονομικό Διάδρομο Ινδίας – Μ. Ανατολής – Ευρώπης (India – Middle East – Europe Corridor) τον γνωστό πλέον IMEC.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Οι Τούρκοι μετά την άτυπη συμφωνία στο Μέγαρο Μαξίμου, τον περασμένο Δεκέμβριο, τώρα ζητούν από τον Μητσοτάκη να υπογραφεί μια νέα, πιο δεσμευτική συμφωνία εντός Απριλίου ή Μαΐου μεταξύ των δύο χωρών, που να αποτυπώνει ελληνικές υποχωρήσεις.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ -ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Δεν έχει λογική να συνεχίζεται ο εποικισμός της Πατρίδας μας από παράνομους μετανάστες, στους οποίους υπάρχουν σκληροί τζιχαντιστές, όργανα του Ερντογάν!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 40 ΔΙΣ ΕΥΡΩ – ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!

Το δημόσιο, δηλαδή ο ελληνικός λαός, έχασε από το, έτσι κι αλλιώς, απαράδεκτο, ξεπούλημα των τραπεζών πάνω από το γιγάντιο ποσό των 40 δισ. ευρώ, τα οποία οι κυβερνήσεις ξόδεψαν για να «διασώσουν» τις τράπεζες με τις τρεις σκανδαλώδεις ανακεφαλαιοποιήσεις που προηγήθηκαν!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

ΤΟ ΚΕΠΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

Οι ελληνικές τράπεζες καταγράφουν από τα υψηλότερα περιθώρια επιτοκίου, ξεπερνώντας κατά πολύ τη διάμεσο και μέση τιμή της Ευρωζώνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΖΗΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ FUNDS ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο νομικός Γιώργος Παλάζης ανακάλυψε ότι τα funds που έχουν αγοράσει τα τιτλοποιημένα «κόκκινα» δάνεια των ελληνικών νοικοκυριών αντί πινακίου φακής αφήνονται να παραβιάζουν πλείστες διατάξεις της ελληνικής φορολογικής νομοθεσίας και από τον περασμένο Νοέμβριο άρχισε να πολιορκεί με ερωτήματα-καταγγελίες την ΑΑΔΕ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ «ΒΙΑΖΟΥΝ» ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Αν οι αναβαθμίσεις, οι επενδυτικές βαθμίδες και τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης έχουν ως προαπαιτούμενο τον αφανισμό του Κράτους Δικαίου για την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, τότε…. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ !!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Διπλό μπλόκο της ΑΑΔΕ σε 10 βυτία με επικίνδυνους διαλύτες για νόθευση καυσίμων
Ιδρύονται Υπηρεσίες Φορολογικής Εξυπηρέτησης από την ΑΑΔΕ
ΑΑΔΕ: Ποιους θα ελέγξει «κατά προτεραιότητα» το 2024
Πώς να γλιτώσετε πρόστιμα της Εφορίας με την διαδικασία των ενστάσεων
Επιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση έως τις 30/4 για όσους περιμένουν τα κρατικά δάνεια

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Το μεγάλο παζάρι των Funds με τις περιουσίες των Ελλήνων!
Προθεσμία μέχρι 31/3 στους Servicers για τις ψηφιακές πλατφόρμες ενημέρωσης δανειοληπτών
Δάνεια 69,4 Δις € διαχειρίζονται οι servicers χωρίς εξολογιστικούς τόκους και διαγραφές…
Περισσότερα από 300.000 ακίνητα στα χέρια funds και τραπεζών!
Στον SSM οι νέοι στόχοι των Τραπεζών έως το 2026 και νέο ξεπούλημα πακέτων
Όλο και περισσότεροι οι γόνιμοι πλειστηριασμοί
Περισσότεροι από 570 πλειστηριασμοί σε μια μέρα!
Μετά από παρέμβαση αποτράπηκε έξωση στο Ηράκλειο Αττικής
Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου από τις πιέσεις των funds
Στο στόχαστρο των Servicers-Funds οι περιουσίες των Τρικαλινών
Ακατάσχετος κοινός τραπεζικός λογαριασμός
«Τρίτωσαν» οι υποβαθμίσεις για την Intrum!
Πρώτη η κεντρική τράπεζα της Ελβετίας μειώνει τα επιτόκια
Έκλεψαν 20.000.000 $ από την Revolut!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24-03-2024 | ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΙΚ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}