ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19-02-2023 | ΟΙ ΚΑΛΟΙ 9, ΟΙ ΚΑΚΟΙ 56 ΚΑΙ ΤΑ FUNDΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19-02-2023 | ΟΙ ΚΑΛΟΙ 9, ΟΙ ΚΑΚΟΙ 56 ΚΑΙ ΤΑ FUNDΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!

ΟΙ ΚΑΛΟΙ 9, ΟΙ ΚΑΚΟΙ 56 ΚΑΙ ΤΑ FUNDΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!

ΟΙ ΚΑΛΟΙ 9, ΟΙ ΚΑΚΟΙ 56 ΚΑΙ ΤΑ FUNDΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΟΙ ΚΑΛΟΙ 9, ΟΙ ΚΑΚΟΙ 56 ΚΑΙ ΤΑ FUNDΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!! | ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ | ΈΤΣΙ «ΤΟΡΠΙΛΙΣΑΝ» ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ | ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ |  ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ  TA ΣΠΙΤΙA MAΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ | ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΕΕΔΑΔΠ: ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 58,8 ΔΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ | ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ: 30.000 ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ;

Ο Ελληνικός λαός λοιπόν που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα πρέπει να ξυπνήσει από τον λήθαργο και να συγκρουστεί με τους εκφραστές της ταπείνωσής του.

EUROLOBBYGATE

ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ: 30.000 ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ

Μόνο οι καταγεγραμμένοι στο επίσημο μητρώο διαφάνειας της ΕΕ εκπροσωπούν 12.400 εταιρείες και οργανισμούς με συνολικό προϋπολογισμό για το λόμπινγκ που ανέρχεται σε 1,8 δισ. ευρώ

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΈΤΣΙ «ΤΟΡΠΙΛΙΣΑΝ» ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ – ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

Οι κοκορομαχίες των εκπροσώπων των μνημονιακών κομμάτων στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα δεν μπορούν να απαλείψουν τις τεράστιες πολιτικές τους ευθύνες στο ζήτημα αυτό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

O τζόγος αυξάνεται όταν οι Λαοί βιώνουν οικονομική κρίση και στην Ελλάδα «τρόικας και θεσμών», όπως φαίνεται, σπάμε το ένα μετά το άλλο ρεκόρ!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ TA ΣΠΙΤΙA MAΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!

Ανάλγητη και απάνθρωπη απόφαση του Μητσοτάκη να στηρίξει τα αρπακτικά και το κράτος των τραπεζών, που μετά την κατάπτυστη απόφαση των αρχιδικαστών, είναι έτοιμοι να βουτήξουν 700.000 ακίνητα και να πετάξουν στο δρόμο τους ιδιοκτήτες τους και δανειολήπτες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

ΟΙ «ΚΑΛΟΙ 9», ΟΙ «ΚΑΚΟΙ 56» ΚΑΙ ΤΑ «FUNDΑΣΜΑΤΑ» ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!

Την απόφαση της Ολομελείας του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς σχολιάζουν οι :
ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,
καθώς και οι έγκριτοι νομικοί :
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΙΤΣΗΣ, ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟΥΚΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΟΝΑΚΗΣ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΤΑ ΕΕΔΑΔΠ: ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 58,8 ΔΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Η ΕΕΔΑΔΠ στην πράξη ομολογεί ότι το σύνολο των φοροαπαλλαγών στις μεταβιβάσεις και αναμεταβιβάσεις τίτλων ΜΕΔ των ελληνικών τραπεζών υπερβαίνει το ποσό των 58,8 Δις που αναφέρονται στο από 24/01/2023 γνωμοδοτικό μας σημείωμα.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έσοδα 3 δισ. ευρώ αναμένει η Εφορία μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου
Εφορία σε ρόλο εισπράκτορα για πρόστιμα και χρέη στους Δήμους
Τι θα γίνει με τις ενστάσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή που εκκρεμούν από το 2021
Ώρα αμοιβής για όσους κατήγγειλαν πλαστές αποδείξεις στην Εφορία

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19-02-2023 | ΟΙ ΚΑΛΟΙ 9, ΟΙ ΚΑΚΟΙ 56 ΚΑΙ ΤΑ FUNDΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΡΛΑΝΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}