ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 16-04-2023 | ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 16-04-2023 | ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ | Η ΜΕΛΟΝΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ | Η ΓΚΡΕΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ «ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ» | ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ | ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ | Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ | ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ | ΌΤΑΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ | ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

GEORGIA MELONI

Η ΜΕΛΟΝΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

Η κυβέρνηση της Ιταλίας ενέκρινε πρόσφατα ένα νομοσχέδιο που απαγορεύει την παραγωγή και τη χρήση τροφίμων και ζωοτροφών που παρασκευάζονται στο εργαστήριο, καθώς η χώρα προσπαθεί να διατηρήσει την ιταλική διατροφική κληρονομιά και να απομακρυνθεί από τις συνθετικές επιλογές.

EUROLOBBYGATE

Η ΓΚΡΕΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ «ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ»

Ποιος το περίμενε να στρέφεται η Γκρέτα εναντίον των ΑΠΕ και να ομιλεί περί «πράσινης αποικιοκρατίας» των αιολικών πάρκων!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!

O Μάκης Βορίδης ενδεδυμένος τον μανδύα του Δημοκράτη, μας παρουσιάζει εκ νέου τα αντιδημοκρατικά του αισθήματα, προκειμένου να λάβει αύριο -μεθαύριο το διαβατήριο διεκδίκησης της αρχηγίας της ΝΔ, πρωταγωνιστώντας στην μη κάθοδο του κόμματος «Έλληνες» στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

Έντονες αμερικανικές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Μακρόν σε σχέση με την Ταϊβάν με τους Ρεπουμπλικάνους να φτάνουν στο σημείο να κατηγορήσουν τον Γάλλο Πρόεδρο για «προδοσία της Ταϊβάν».

NIKΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!

Κρύβουν τις επαίσχυντες μυστικές συμφωνίες που έχουν αποδεχθεί και θα υπογράψουν μετά τις εκλογές για την συγκυριαρχία και συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, καθώς και για τα νέα Μνημόνια που οδηγούν την Πατρίδα και τον Λαό την «εις Άδη κάθοδον».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΚΗΣ

ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ – ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, ο περίφημος Απόστολος Βακάκης βλέπει τη καταιγίδα φτωχοποίησης, έλλειψης τροφίμων και βασικών αγαθών να πλησιάζει.

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

ΌΤΑΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ

Η ομότιμη καθηγήτρια Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός, Λούκα Κατσέλη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα ρυθμισμένα δάνεια τα οποία κινδυνεύουν να γίνουν προβληματικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

Η πρώτη ενέργεια ενός πιστωτικού ιδρύματος για την είσπραξη της απαίτησής του κατά του οφειλέτη είναι συνήθως η έκδοση διαταγής πληρωμής, δυνάμει της οποίας μπορεί στη συνέχεια να ξεκινήσει εκτέλεση με την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ

TΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Με τις τελευταίες νομοθετικές προβλέψεις, ο συγκεκριμένος μηχανισμός κατέστη δικαιότερος, πολύ πιο ευέλικτος και αποτελεσματικότερος, καταλαμβάνοντας πλέον σχεδόν το σύνολο των συμπολιτών μας που διατηρούν οφειλές.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ

SERVICERS, FUNDS ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η επιτάχυνση των πλειστηριασμών, όχι μόνο δεν θα σώσουν το Δημόσιο από την κατάπτωση των εγγυήσεων, αλλά θα οδηγήσουν νωρίτερα σε αυτήν.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Η Εφορία παίρνει την σκυτάλη των πλειστηριασμών
Άδειασε η κλεψύδρα για την υποβολή των εντύπων Ε9
Οργή μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων: Η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 10% δεν υπακούει σε καμία λογική !!!
Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε ελληνικά ΑΦΜ με καταθέσεις, επενδύσεις και συντάξεις στο εξωτερικό
Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα αποφύγετε τον φόρο για τα ανείσπρακτα ενοίκια

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Προεκλογικό τρυκ το άτυπο πάγωμα πλειστηριασμών προς εμπαιγμό των δανειοληπτών…
Καμιά σωτηρία για τους Έλληνες δανειολήπτες με τα επιτόκια: Πάγωμα ανά περίπτωση…
Στο ΣτΕ η επιχείρηση ανατροπής της απόφασης τους Αρείου Πάγου υπέρ των funds
Καρουζέλ τραπεζών με τα δάνεια: Από τις τιτλοποιήσεις… στις αποτιτλοποιήσεις !
Τα πρώτα σημάδια του κραχ ακινήτων στην Ευρώπη…
Κύμα διαμαρτυριών για τις τράπεζες στη Γερμανία
Η Ελβετική κυβέρνηση ζητά πίσω τα μπόνους των τραπεζιτών της Credit Suisse
Λίγο πριν το μεγάλο λάθος η ΕΚΤ για 2η φορά
Προειδοποίηση Γουόρεν Μπάφετ: «Δεν έχουμε τελειώσει με τις καταρρεύσεις τραπεζών»
Σειρήνες από ΔΝΤ: Η επισφαλής κατάσταση των τραπεζών απειλεί την παγκόσμια ανάπτυξη

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 16-04-2023 | ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}