ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-03-2023 | ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-03-2023 | ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!! | ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ | ΟΣΕ, SIEMENS ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ |  ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΘΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ | ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ | ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ | ΤA 47 ΠΡΟΣΩΠΑ, Η ΑΠΑΤΗ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΤΩΝ 42.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ CAROUSEL ΚΑΙ Η SOLAR | Η «ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ» ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | 6 ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΝOURIEL ROUBINI

ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!

Ο διακεκριμένος Αμερικανός οικονομολόγος Nouriel Roubini σήμανε συναγερμό για την ύπαρξη της παγκόσμιας μεσαίας τάξης, καθώς εμπορικοί, νομισματικοί, γεωπολιτικοί πόλεμοι και παγκόσμιες ανακατατάξεις, αλλά και η τεχνητή νοημοσύνη απειλούν την εργασία και το εισόδημά της!

EUROLOBBYGATE

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ: ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΜΠΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΔΙΕΙΣΔΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣΣ

H εταιρεία MSL Brussels, μέρος του γαλλικού ομίλου ΜΜΕ Publicis Groupe, «είχε συμβόλαιο να εκπροσωπεί την κυβέρνηση του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην ΕΕ τουλάχιστον από τον Οκτώβριο του 2015» με αποστολή να «γυαλίσει» την εικόνα της…

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΟΣΕ, SIEMENS ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

Το «σιδηροδρομικό έγκλημα» των Τεμπών δεν έχει μόνο παρόν αλλά και παρελθόν. Με τις πολιτικές ευθύνες να διαχέονται πλέον διαχρονικά και να ακουμπούν όλα τα κόμματα εξουσίας.

ΘΕΜΗΣ ΣΟΦΟΣ

«ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΘΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ!»

Με μια νομική προσέγγιση, τα λόγια αυτά ερμηνεύονται αναμφίβολα ως μια πλήρης ομολογία συνενοχής του κ. Μητσοτάκη για το έγκλημα, της οποίας έπεται το αίτημα για την αναγνώριση της ελαφρυντικής περίστασης της έμπρακτης μετάνοιας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ

ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ Ο ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

Στις καθυστερήσεις της Δικαιοσύνης που αγγίζουν τα όρια της αρνησιδικίας, αλλά και στην ανάγκη να υπάρξει αποκοπή του ομφάλιου λώρου μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠ & ΕΕ : TOΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ «ΤΡΕΝΟ» ΜΕ 3 ΜΗΝΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις που έχει κάνει για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου στην Ελλάδα μέσω του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ !!!

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο καθηγητής Ψηφιακών Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Γιώργος Καραγιαννίδης αναφορικά με την ασφάλεια των μετακινήσεων στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Χώρας.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

ΤA 47 ΠΡΟΣΩΠΑ, Η ΑΠΑΤΗ ΜΑΜΟΥΘ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΤΩΝ 42.000.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ CAROUSEL ΚΑΙ Η SOLAR !!!

Πρωταγωνιστικός ήταν ο ρόλος εταιρίας που στον διακριτικό της τίτλο φέρει το όνομα Solar, ενώ η απάτη επεκτεινόταν από εταιρίες απορρυπαντικών έως υψηλής τεχνολογίας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Η «ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ» ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η έκθεση Ελληνικού Εμπορίου του 2022, της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας υπό την προεδρία του Γιώργου Καρανίκα, σημειώνει πως οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι αντιμέτωπες με μια «τριπλή παγίδα», ήτοι μειωμένες πωλήσεις, αυξημένο λειτουργικό κόστος και εύθραυστο χρέος.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

6 ΝΕΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 10 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Στην μέγγενη των κατασχέσεων πάνω από 79.000 οφειλέτες στην Εφορία
Χρέη στο Δημόσιο: Πότε η εφορία «βάζει χέρι» στους τραπεζικούς λογαριασμούς
Κραχ στις Εφορίες: Άγγιξαν τα 113,7 Δις ευρώ τα ληξιπρόθεσμα χρέη το 2022
Ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο με… ληστρικά επιτόκια
Νομοσχέδιο – σωσίβιο του ΥΠΟΙΚ διαγράφει περισσότερα από 130.000 πρόστιμα
Η τεχνητή νοημοσύνη στην μάχη κατά της φοροδιαφυγής

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Τραγωδία και εμπαιγμός: Εθνικό πένθος με πλειστηριασμούς !!!
Αναδιανομή πλούτου: Έως και 35% κάτω της εμπορικής τιμής αρπάχθηκαν περιουσίες στους πλειστηριασμούς!
Με ψέμματα επιχειρούν τα Funds να καθησυχάσουν την αγωνία των δανειοληπτών
Υπάρχει και η τραγωδία των πλειστηριασμών-εξώσεων…
Οι εικόνες Ισπανίας είναι εδώ: Με συνδρομή της αστυνομίας πέταξαν στο δρόμο οικογένεια στην Καλαμαριά!
Διώξεις εκφοβισμού όσων αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς
Χτυπάνε καθημερινά τα σφυριά για επώνυμες επιχειρήσεις στην Θεσσαλονίκη
Intrum Hellas: Τα υπερκέρδη και τα χρυσά μπόνους στον επικεφαλής Γ. Γεωργακόπουλο
Κέρδη με τον μήνα για τις Τράπεζες από τα πακέτα προμηθειών
Οι πολλάκις διασωσμένες τράπεζες θέλουν να μοιράσουν μερίσματα
Έρχονται νέα σοκ με αυξήσεις επιτοκίων

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-03-2023 | ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕ 3 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ 66 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}