ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-07-2024 | ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS & FUNDS

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-07-2024 | ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS & FUNDS

YNEWS 07072024 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-07-2024 | ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS & FUNDSΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; 8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ | ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ «ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ; | ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ | 83 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ | ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ: ΟΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ «ΜΠΛΟΚΑΚΙ» ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 500 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 325 ΕΥΡΩ | ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – SERVICERS – FUNDS Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ | ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΦΕΤΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ | ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ REPORTERS UNITED ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΜΙΛΙΟ ΑΥΓΟΥΛΕΑ | ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ SERVICERS ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; 8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Αθλητές, επενδυτές crypto, μάνατζερ μοντέλων OF, influencers, επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι που έβγαλαν γρήγορα πολλά λεφτά, δύσκολα γλυτώνουν τη χρεωκοπία.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Πάνω από ένας στους δύο Έλληνες και Ελληνίδες (ποσοστό 51%) θεωρεί ότι έχει μεγάλο ή κάποιο κενό δεξιοτήτων ως προς την ΤΝ.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

83 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Στην πόλη του Λβώφ, σημερινή Λβιβ στις 30 Ιουνίου 1941 ουκρανοί εθνικιστές εξέδωσαν την Πράξη Ανακήρυξης φιλοναζιστικού Ουκρανικού Κράτους, ορίζοντας πρωτεύουσα το Κίεβο.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΥ…

Σαμαράς και Καραμανλής βγήκαν ανοιχτά και είπαν αυτά που κραυγάζει η κοινή γνώμη για την αριστερή πολιτική Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ «ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ;

Ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας, έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση του ελληνικού λαού και συντάχθηκε με τους διεθνείς τοκογλύφους, προκειμένου να μακροημερεύσει!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ

ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ: ΟΙ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ «ΜΠΛΟΚΑΚΙ» ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 500 ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 325 ΕΥΡΩ!

Με επιστολή στον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Χατζηδάκη ο Δημήτρης Βερβεσός τόνισε την ανάγκη διόρθωσης φορολογικής αδικίας για εργαζόμενους με «μπλοκάκι».

ΙΩΑΝΝΑ ΚΛΑΠΑ

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – SERVICERS – FUNDS Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ!

Την ώρα που η Πρόεδρος του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, κα Ιωάννα Κλάπα, προτείνει τον δραστικό περιορισμό της δικαστικής ύλης και των ένδικων μέσων, καθώς και την σύνταξη αποφάσεων με συμπυκνωμένο και περιεκτικό λόγο, χωρίς ατέρμονες νομικές σκέψεις, οι SERVICERS, σε ό,τι αφορά τις ανακοπές, έχουν το θράσος να ζητούν από την Κυβέρνηση ακόμη και την καθιέρωση ανεκκλήτου των αποφάσεων του πρώτου βαθμού, συνδυαστικά με τον περιορισμό των λόγων ανακοπής σε προχωρημένα στάδια της εκτελεστικής διαδικασίας…..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΦΕΤΟΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ

Πρόσφατα στοιχεία για τον πληθωρισμό και την οικονομική επέκταση ενισχύουν τα επιχειρήματα για πρόσθετες μειώσεις των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, υπογραμμίζει ο Γιάννης Στουρνάρας.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ REPORTERS UNITED ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΙΚΟ ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΜΙΛΙΟ ΑΥΓΟΥΛΕΑ

Το αόρατο χέρι που εγγυάται σε τράπεζες, αγορές και δανειστές την συστημική σταθερότητα της εξαρτημένης ανεξαρτησίας της, φρόντισε ακόμη και να ανατρέψει τις αποφάσεις των ασφαλιστικών μέτρων επίδειξης εγγράφων, από τις οποίες προέκυπτε όλη η αλήθεια για την μεγάλη απάτη με το καρουζέλ των κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ SERVICERS ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»!

Ιδιαίτερα δηκτικός ήταν ο Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω & αντιπρόεδρος της Υπέρβασης, Λεωνίδας Στάμος, αναφορικά με τα πρόστιμα στους Servicers, τα οποία επιβάλλονται για το θεαθήναι!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Ανάσα για δανειολήπτες: Χωρίς χαρτόσημο 3,6% οι τόκοι στα ενήμερα δάνεια!
Η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών απορρίπτει 7 στους 10 φορολογούμενους που προσφεύγουν για πρόστιμα!
«Τσουνάμι» αυτόματων κατασχέσεων ετοιμάζει η ΑΑΔΕ!
Τελεσίγραφο από ΕΦΚΑ σε όσους χρωστούν στα Ταμεία
Εξωδικαστικός: Οι «παράπλευρες» ωφέλειες του οφειλέτη ως προς το Δημόσιο και τα Ταμεία
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει φόρους στα προϊόντα από Temu και Shein
Από κόσκινο περνά τα πάντα το Κτηματολόγιο με την αρωγή δορυφόρων!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

«Φρένο» έβαλε σε νέα μείωση επιτοκίων η Κριστίν Λαγκάρντ
Τα δικαστήρια έκοψαν τους μισούς δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη!
Σφαγή με τις άδειες: 10 servicers πήραν νέα άδεια και 5 κατέβασαν ρολά -Παράταση για Intrum και doValue !!!
Μάχη Servicers για να πάρουν τα κόκκινα δάνεια του «Ηρακλής ΙΙΙ»
Οι 9 επιλογές που δίνουν οι Servicers στους δανειολήπτες των στεγαστικών δανείων
Στην τελική φάση ο Φορέας Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
Με περισσότερους από 5 χιλιάδες πλειστηριασμούς μπαίνει ο Ιούλιος!
Ξεσηκωμός στην Ελευσίνα για να μην ξεσπιτωθεί η οικογένεια της ΑμεΑ πρωταθλήτριας της Εθνικής Ελλάδος!
Κοροϊδία από τις Τράπεζες: Φθηνά δάνεια στους… μεγάλους, ακριβά στους μικρούς!
Συνεχίζεται το «πάρτι» των τραπεζών με τα επιτόκια!
Προμήθειες παντού: «Χαράτσι» 10 € από την Viva
Alpha Bank: Οι αριθμοί δεν λένε όλη την αλήθεια…
Σουηδία: Πρόστιμο 1.300.000 € σε τράπεζα για διαβίβαση δεδομένων μέσω Facebook!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-07-2024 | ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS & FUNDS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}