ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-04-2024 | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-04-2024 | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

YNEWS 07042024

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-04-2024 | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ: 15.000 ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙ, 25.000 ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ | TΟ STRATFOR ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ | ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ | ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ, ΟΥΤΕ Η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ | ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ | ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗΣ | ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ | Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010 | ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ: 15.000 ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΠΑΙΔΙ, 25.000 ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ!

Το 2023 η πτώση των γεννήσεων στην Ελλάδα επιταχύνθηκε, με τους θανάτους να είναι πλέον σχεδόν διπλάσιοι και το μέλλον να δείχνει ακόμη ζοφερότερο.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

TΟ STRATFOR ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Είκοσι κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Anthropic, Meta, Microsoft, OpenAI, Snap, Stability AI, TikTok και X, υπέγραψαν σειρά δεσμεύσεων ώστε να συνεργαστούν για να εντοπίζουν και να αντιμετωπίζουν το κακόβουλο περιεχόμενο AI, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις εκλογές.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

«Είναι πολύ λυπηρή η εικόνα της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα, έως και ανύπαρκτη. Πιστεύω ότι μας πηγαίνει πίσω, στον Μεσαίωνα. Και, ειλικρινά, δεν μας αξίζει αυτό».

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

H Άγκυρα όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει την επιθετική της πολιτική ενάντια στην Πατρίδα μας προσπαθώντας να αξιοποιήσει ως πολιορκητικό κριό την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της πολιτικής της εκπροσώπησης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ, ΟΥΤΕ Η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ!

Όταν δολοφονείται άνθρωπος έξω από το αστυνομικό τμήμα, στο οποίο είχε καταφύγει ζητώντας προστασία, το μόνο που έχει να κάνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι να παραιτηθεί….

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

Το τέλος της ριζοσπαστικής αριστεράς σηματοδοτήθηκε με τις κυβερνήσεις του «αριστερού» Αλέξη Τσίπρα, όταν χάθηκε παντελώς το ηθικό πλεονέκτημα που αντλούσε επί δεκαετίες στην κοινωνία ως αντιπολίτευση των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΤΡΙΤΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗΣ

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κορκίδης τόνισε τα νέα προβλήματα που θα προκληθούν στην εφοδιαστική αλυσίδα μετά το κλείσιμο του λιμανιού της Βαλτιμόρης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η αναδιανομή των εισοδημάτων των Ελλήνων από τα κάτω προς τα επάνω, από τους φτωχούς στους πλουσίους, συντελέστηκε με τη βοήθεια της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης που προκάλεσε πληθωρισμό.

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εξηγεί πώς οι ελίτ έχουν χρησιμοποιήσει τις δομικές συνθήκες του καπιταλισμού για να τρομοκρατήσουν τους πληθυσμούς και να τους οδηγήσουν σε υποταγή και να προωθήσουν την αντεπανάστασή τους.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ: ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ

Το κράτος πρέπει να θεσμοθετήσει μια διαδικασία μέσω της οποίας θα αποφασίζεται ποιος δεν μπορεί να πληρώσει για μια ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Αναβιώνουν οι ρυθμίσεις για 72, 100 και 120 δόσεις για τους οφειλέτες
Η «ακτινογραφία» των οφειλετών προς το Δημόσιο
Εξονυχιστικοί έλεγχοι της Εφορίας με κάμερες και «φακέλωμα» χρεών σε πραγματικό χρόνο
12.000 επιχειρήσεις στο στόχαστρο της Εφορίας λόγω της μη διασύνδεσης ταμειακών τους μηχανών με τα POS
Εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων απειλούνται με βαριά πρόστιμα και ποινικές ευθύνες για την πυροπροστασία!
Αντιμέτωποι με την φτώχεια 2.658.400 πολίτες στην Ελλάδα!
Το σχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Προχωρά η διαδικασία για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
«Κοψοχρονιά» και με δανεικά από τις τράπεζες αρπάζουν τα funds τα κόκκινα δάνεια!
Οδηγούνται στο λουκέτο οι μισοί Servicers!
Οι νέες πλατφόρμες των servicers και ο τρόπος λειτουργίας τους
Τσουνάμι πλειστηριασμών από τους Servicers για να πιάσουν τους οικονομικούς στόχους τους
Ακόμα μία νίκη δανειολήπτη ενάντια στα funds!
Συνεχίζεται η καταχρηστική συμπεριφορά των Servicers
Η Eurobank τιτλοποίησε 1,5 Δις ευρώ ενήμερα στεγαστικά δάνεια!
Attica Bank-Παγκρήτια: Οδεύουν σε ζημιά άνω του μισού Δις από τις τιτλοποιήσεις κόκκινων δανείων!
Κλείνουν διαρκώς τα τραπεζικά καταστήματα στην επαρχία
Κλειστές οι τράπεζες για 6 ημέρες το Πάσχα!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07-04-2024 | ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}