ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06-08-02023 | ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06-08-02023 | ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06-08-02023 | ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06-08-02023 | ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ | ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ | ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ | ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΤΡΩΕΙ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ | ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΕΙ | ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ | ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ | ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ: ΚΥΜΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ | ΜΠΑΡΑΖ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΣΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Με βάση τα στοιχεία της ελληνικής στατιστικής Υπηρεσίας οι τιμές της ομάδας «Διατροφή και μη αλκοολούχα ποτά» αυξάνονται με διψήφια ποσοστά επί δεκαπέντε συνεχόμενους μήνες, ενώ συνολικά κινούνται ανοδικά επί εικοσιπέντε συνεχόμενους μήνες και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 2021.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ: ΣΥΝΘΕΣΗ Ή ΑΝΤΙΘΕΣΗ;

Στα επόμενα χρόνια ο ρυθμός εισαγωγής και υλοποίησης ψηφιακών συστημάτων στην δικαιοσύνη θα είναι γρηγορότερος και πιο επιθετικός.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΤΡΩΕΙ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Ο Μητσοτάκης έταζε «πολλά κεράσια», αλλά ο Πατούλης δεν γνώριζε ότι έπρεπε να κρατάει «μικρό καλάθι»…

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΑΡΧΙΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ!

Έχει γίνει πεποίθηση στον Ελληνικό λαό ότι το επιτελικό κράτος ήταν μια «επικοινωνιακή μπαρούφα» και πως οι μπλε φάκελοι που δόθηκαν από τον δευτεροεκλεγέντα Πρωθυπουργό εμπεριείχαν λευκές κόλλες χαρτί και όχι στρατηγικά σχέδια με στόχους, πλάνα, δράσεις και χρονοδιαγράμματα.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΕΝΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΕΙ

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές με τους χιλιάδες γονείς των πρωτοετών ετεροδημοτών φοιτητών να αναζητούν εναγωνίως φοιτητική στέγη για ενοικίαση σε μια φάση κατά την οποία τα ενοίκια έχουν πλέον χτυπήσει κόκκινο.

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ !!!

O γνωστός οικονομολόγος Daniel Lacalle τονίζει πως η μεσαία τάξη παγκοσμίως τείνει να γίνει είδος προς εξαφάνιση λόγω μιας συνεχούς διαδικασίας διάβρωσης της ικανότητάς της να αναρριχηθεί στην κοινωνική κλίμακα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!

Η ΝΔ, την 31/12/2022, φέρεται να έχει μετρητά στα ταμεία της και τραπεζικά διαθέσιμα 4.420.468,30 ευρώ. Με το νούμερο να είναι λίγο πάνω από μισό του ισολογισμού του 2021, προφανώς επειδή το 2022 έφαγε πολύ μετρητό, ως προεκλογικό έτος. Το ερώτημα, λοιπόν, καταρχήν, είναι πόσα από αυτά τα 4.420.468,30 ευρώ είναι μετρητά στα ταμεία του κόμματος και πόσα τραπεζικές καταθέσεις. Γιατί, πχ. αν προκύπτουν κάποια εκατομμύρια σε μετρητά στα ταμεία, τίθενται σοβαρότατα ζητήματα ποινικοφορολογικής φύσης, καθόσον, οποιοδήποτε άλλο νομικό πρόσωπο δήλωνε στον ισολογισμό του ότι διαθέτει κάποια εκατομμύρια σε μετρητά στα ταμεία του, θα είχε βρεθεί αγκαλιά με τον Πιτσιλή και τον Βουρλιώτη μαζί, να απολογείται για τον μισό ποινικό κώδικα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΟΥ

ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ: ΚΥΜΑ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ

Από το 1990 ως το 2004 είχαν δοθεί περίπου 40.000 δάνεια πόσου 60.000 ευρώ σε παλιννοστούντες ομογενείς, στο πλαίσιο του κρατικού προγράμματος της στεγαστικής τους αποκατάστασης με εγγύηση του Δημοσίου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ

ΜΠΑΡΑΖ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Κι όμως ξεκινούν κατασχέσεις και πλειστηριασμοί στις σεισμόπληκτες περιοχές Αρκαλοχωρίου, Βιάνου, Αχαρνών και Χερσονήσου Κρήτης.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑΣ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ !!!

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Γρηγόρης Γκουντάρας με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε ότι αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι στο οποίο μένει από το 2005, καθώς δεν μπορεί πλέον να αποπληρώσει το δάνειο!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έχασαν τη μάχη στο ΣτΕ 16.000 συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ!
Κορυφώνεται η μάχη της Εφορίας κατά των οφειλετών με δύο νέα Κέντρα Είσπραξης
Κυνηγητό ΕΦΚΑ σε χιλιάδες οφειλέτες, προκειμένου να εισπράξει 1,57 Δις ευρώ
Υποχρεωτική η ηλεκτρονική πληρωμή των ενοικίων
Ποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων κινδυνεύουν να πληρώσουν φόρο για ενοίκια που δεν εισέπραξαν

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Οργή αστυνομικών για την αποστολή τους στους πλειστηριασμούς των Funds!
Ερώτηση – πάσα της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Χατζηδάκη για τους πλειστηριασμούς
Δεν πείθουν οι «κορώνες» του ΥΠΟΙΚ για αυστηρούς ελέγχους σε servicers και funds
Πόσα ακίνητα έβγαλαν στο «σφυρί» οι Servicers για να διαφημίσουν τις ρυθμίσεις των 3,6 Δις ευρώ;
Μπαράζ πλειστηριασμών: 78 σπίτια βγήκαν στο σφυρί μόνο στα Τρίκαλα!
Πληθαίνουν οι δικαιώσεις δανειοληπτών ενάντια στους πλειστηριασμούς!
Ο Κρητικός που νίκησε δύο τράπεζες και το δημόσιο!
Αντίσταση δανειοληπτών σε όλη την Ελλάδα: Σώθηκε πρώτη κατοικία ΑμεΑ στη Λαμία!
Νέες πωλήσεις δανείων από την Πειραιώς
Σοκ από τις αυξήσεις των επιτοκίων: «Καπέλο» 2,5 Δις ευρώ στους Έλληνες δανειολήπτες σε έναν χρόνο!
Υπερκέρδη για τις τράπεζες από επιτόκια και προμήθειες
Τα εκρηκτικά κέρδη των τραπεζών κρύβουν… πικρές αλήθειες
Ο πιο αποτυχημένος διαρρήκτης τράπεζας: Έπεσε σε κάδο απορριμμάτων από την οροφή και συνελήφθη!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06-08-02023 | ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ@&ΕΝΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}