YΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 30-07-2023 | ΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ (7/10) ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!!

YΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 30-07-2023 | ΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ (7/10) ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!!

ΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ (7/10) ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!!

ΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ (7/10) ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!!ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ (7/10) ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ | ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 | ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ «ΓΔΥΝΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ» ΓΥΝΑΙΚΕΣ | ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ | ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ | Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ | ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΓΓΥΗΤΗ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ | ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Ή ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΚΤΩΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

TUCKER CARLSON

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19!

Στην Ελλάδα οι εγχώριοι εκδότες, καναλάρχες, μηντιάρχες και φυσικά οι ταλαίπωροι δημοσιογράφοι μετράνε σοκαρισμένοι καθημερινά τους «ξαφνικούς» ή «αδόκητους» ή «αιφνίδιους» θανάτους των εμβολιασμένων με τα εμβόλια COVID-19 για την θεραπεία ενός εργαστηριακά κατασκευασμένου ιού.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ «ΓΔΥΝΟΥΝ ΨΗΦΙΑΚΑ» ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Οι φωτογραφίες που παράγονται περιέχουν και κείμενο με προτροπές σεξουαλικού περιεχομένου και έτσι δημιουργούν «κορίτσια τεχνητής νοημοσύνης» και παραποιημένες εικόνες που τροφοδοτούν τις επιθέσεις «sextortion».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μιας μεταπολιτευτικής περιόδου, που αρχικά χαρακτηρίστηκε ως εκείνη που αποκατάστησε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα, αλλά στην πορεία μετατράπηκε αυτή η Δημοκρατία σε φαυλοκρατία και στα τελευταία χρόνια σε πολιτικό καθεστώς, κατ΄ όνομα και μόνο Δημοκρατία!

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΓΚΟΥΡΜΠΑΤΣΗΣ

ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ!

Αναποτελεσματική η πυροπροστασία της χώρας από έναν Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας ανύπαρκτο και στην καλύτερη περίπτωση με ερασιτεχνισμό, χωρίς οργάνωση και σχεδιασμό.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο… ΠΑΝΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ… ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ!

Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση δεν έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ότι δεν έχει κάνει αρκετά για να προστατεύσει τους πολίτες και το περιβάλλον από τις πυρκαγιές.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2021 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΑ 74 ΕΤΗ

Με σειρά παρεμβάσεών μας τα τελευταία χρόνια είχαμε την ευκαιρία να θέσουμε δημόσια το ζήτημα της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΕ για την ενεργό γήρανση.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Είναι ασφαλώς τραγωδία το ξεκίνημα της νέας κυβέρνησης με μέτρα στήριξης των Ελλήνων που υπολείπονται κατά πολύ των προεκλογικών δεσμεύσεων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜμΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η έλλειψη ρευστότητας αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, με τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων της αγοράς να βρίσκει κλειστές τις χρηματοδοτικές κάνουλες.

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΤΣΟΓΙΑ

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Ή ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟΚΤΩΝΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Σε περίπτωση που ο οφειλέτης μεταβιβάσει σε τρίτο πρόσωπο το μοναδικό (ή το σημαντικότερο) ακίνητό του, επί του οποίου, ήδη, κατά τη χρονική στιγμή της μεταβίβασης υπάρχει εγγεγραμμένο βάρος, που υπερβαίνει την αγοραία αξία του μεταβιβαζόμενου ακινήτου, δεν μπορεί να γίνει λόγος για μεταβίβαση περιουσίας, κατ’ άρθ. 479 ΑΚ και συνεπώς, ο αποκτών δεν ευθύνεται με την περιουσία του για τα χρέη του μεταβιβάζοντος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΚΚΑΚΟΥ

ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΓΓΥΗΤΗ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Το ζήτημα της εγγύησης επί τραπεζικών προϊόντων, πέραν της σύνθετης νομικής του διάστασης, είναι ακανθώδες όταν άπτεται της κοινωνικής πραγματικότητας.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Στο μικροσκόπιο της Εφορίας οι ελεύθεροι επαγγελματίες με χαμηλά εισοδήματα
Τελευταία παράταση μέχρι τις 31 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις
Στα 21.800.000 € έφτασαν τα πρόστιμα της Nestle από το Ελληνικό Δημόσιο
Τελεσίγραφο ΥΠΟΙΚ στους φορολογουμένους: Ρυθμίστε τα χρέη σας ή έρχονται κατασχέσεις»
Δεν έχει την δυνατότητα το ΚΕΑΟ να στραφεί κατά των οφειλετών του ΕΦΚΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Συναγερμός από την Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας για την αύξηση των επιτοκίων στα δάνεια !!!
Στα όριά τους οι δανειολήπτες μετά την 9η αύξηση επιτοκίων σε ένα χρόνο!
Υπερκέρδη για τις τράπεζες: Περιμένουν αύξηση κερδών 20% στο β’ τρίμηνο!
Οι νέες βελτιώσεις στον Εξωδικαστικό δεν αλλάζουν την εικόνα της αποτυχίας
Κόκκινα δάνεια: Στη δημοσιότητα οι νέοι κανόνες της EBA για τη δευτερογενή αγορά
Αίσχος: Με ΜΑΤ ξεσπίτωσαν οικογένεια στα Πατήσια, ενώ η γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει!
Οργή στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου, καθώς πλειστηριάστηκε το πρώτο σπίτι !!!
Τα «επώνυμα σφυριά» του καλοκαιριού
Τριπλασιασμός τζίρου για την DoValue Real Estate με την αρπαγή ακινήτων στους πλειστηριασμούς!
Δικαστική απόφαση: Υποχρέωση της τράπεζας να αποζημιώσει καταθέτη σε περίπτωση ηλεκτρονικής απάτης
CNN: Οι ευρωπαϊκές τράπεζες προετοιμάζονται για ένα πρωτόγνωρο κύμα χρεοκοπιών
«Χτύπημα» δισεκατομμυρίων στις τράπεζες από την ΕΚΤ

YΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 30-07-2023 | ΕΠΤΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ (7/10) ΜΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}