ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 16/10/2022 | ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ – ΚΙΤΣΑΡΑ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 16/10/2022 | ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ – ΚΙΤΣΑΡΑ

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ - ΚΙΤΣΑΡΑ

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ - ΚΙΤΣΑΡΑ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ – ΚΙΤΣΑΡΑ | Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ | Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ | ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΚΥΡΑΣ – ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ | ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ | 1 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ 2023 | ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ «ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ» | ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΡΤΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ | ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΘΑΝΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ

Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ

Ως μια αθεράπευτη σεξουαλική διαστροφή χαρακτήρισε την παιδεραστία ο καθηγητής Ψυχιατρικής, σεξολόγος και πρώην Βουλευτής, Θάνος Ασκητής.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΜΕΡΟΣ ΙΙI)

Σήμερα υπάρχουν θανατηφόρα αυτόνομα οπλικά συστήματα (Lethal Autonomous Weapon Systems – L.A.W.S.) που μπορούν να δράσουν χωρίς ανθρώπινο έλεγχο.

Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Σπίνος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και γνωστοποίησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να δώσει το «παρόν» στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» στις ερχόμενες εκλογές.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΓΚΥΡΑΣ – ΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

Η νέα οικονομική απόβαση της Τουρκίας στη Λιβύη στις 3 Οκτωβρίου 2022 και η συνακόλουθη υπογραφή δύο μνημονίων για συνεργασία Άγκυρας και Τρίπολης στο πεδίο της έρευνας, εξόρυξης και εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου εκ μέρους τουρκικών, δεν προκάλεσε μόνο την εύλογη κοινή αντίδραση και καταδίκη εκ μέρους της Ελλάδας και της Αιγύπτου, αλλά ανησύχησε σφόδρα επίσης και την Ιταλία η οποία έχει αυξημένα οικονομικά συμφέροντα στη Λιβύη.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ !!!

Σφοδρή κριτική άσκησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, στα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και την απολιγνιτοποίηση.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

1 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟ 2023 !!!

Ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος ζητά να ακυρωθεί η διάταξη του νόμου Βρούτση (ν. 4670/2020) για αύξηση των εισφορών των 1.600.000 μη μισθωτών ασφαλισμένων από 1-1-2023 ίση με τον πληθωρισμό (9%).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ

ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ «ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ»

Η πρωτοβουλία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων να διαμορφώσει ένα «καλάθι του νοικοκυριού» αποτελούμενο από βασικά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, στα οποία οι αυξήσεις θα είναι περιορισμένες, δεν ανταποκρίνεται στην αγανάκτηση που έχει προκαλέσει το κύμα ακρίβειας, τονίζει σε ανακοίνωσή της ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς.

ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΡΤΕ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ !!!

Κυνικός εμφανίστηκε ο πρώην πρόεδρος του Γερμανικού ομοσπονδιακού κοινοβουλίου, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφορικά με την ενεργειακή κρίση και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Γερμανικός λαός.

ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ

Αμετανόητη δήλωσε η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, για την ενεργειακή πολιτική που ακολούθησε κατά τα 16 χρόνια της εξουσίας της, μια πολιτική που τοποθέτησε τη Ρωσία σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές φυσικού αερίου της χώρας της.

ΑΡΙΑΔΝΗ ΝΟΥΚΑ

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ – ΚΙΤΣΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, SERVICERS ΚΑΙ FUNDS

Με πρόσφατη απόφασή του ο Άρειος Πάγος απέρριψε την ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση από την εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις Intrum ως απαράδεκτη ελλείψει νομιμοποιήσεως (ΑΠ 822/2022).

ΤΡΥΦΩΝ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης για την πρόθεση της κυβέρνησης να ακυρώσει με τροπολογία τις δικαστικές αποφάσεις για τους πλειστηριασμούς με απώτερο στόχο να ικανοποιήσει τα συμφέροντα των Τραπεζών.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έρχονται δυστοπικές καταστάσεις με εφόδους Εφοριακών στα σπίτια οφειλετών για κατασχέσεις !!!
Αναγκαστικά μέτρα από την Εφορία κατά των οφειλετών ακόμη και χωρίς ειδοποίηση !!!
Μεταβιβάσεις ακινήτων: Προς νέα αναστολή ο φόρος υπεραξίας 15%
Η ΑΑΔΕ απλοποιεί την διαδικασία απόδοσης ΑΦΜ σε τέσσερα βήματα
Pandora Papers: Ακόμα μια λίστα φορο-διαφυγής που… χάθηκε στην μετάφραση
Στα κάγκελα οι Δικηγόροι για την αύξηση ασφαλιστικών εισφορών

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου κατατίθεται η τροπολογία – σκάνδαλο για το ξεμπλοκάρισμα των πλειστηριασμών υπέρ των Funds !!!
8.000 ακίνητα στα χέρια της Intrum
Έρχεται «κανόνι» για τις Τράπεζες: Έτοιμα να «σκάσουν» 9 δισ. ευρώ δάνεια !!!
Κώδωνας κινδύνου από Φινλανδή Τραπεζικό: Τα νοικοκυριά πρέπει να έχουν μετρητά στα σπίτια τους !!!
Καμπανάκι από την Morgan Stanley: Μπορεί να χρεοκοπήσουν οι κεντρικές τράπεζες;
Ποιες επιχειρήσεις χρηματοδότησε η Alpha Bank με 4 Δις € το τελευταίο εξάμηνο;
Εθνική Τράπεζα : Πώς η «ιδιωτικοποίηση» πάει να εξελιχθεί σε σκάνδαλο
Κόκκινα δάνεια: Μένουν εκτός «Ηρακλή» οι νέες κολοσσιαίες τιτλοποιήσεις της Εθνικής και της Πειραιώς
Πλειστηριασμός Σέλμαν: Η παγίδα του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή
Διάσημοι ποδοσφαιριστές στην δίνη των πλειστηριασμών
Συρρίκνωση: Οι τράπεζες έβαλαν λουκέτο στο 60% των καταστημάτων τους !!!

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΑΛΑΓΑΚΗ - ΚΙΤΣΑΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}