ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31/07/2022 | Σας αρμέξαμε με τα Μνημόνια για το καλό σας !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 31/07/2022 | Σας αρμέξαμε με τα Μνημόνια για το καλό σας !!!

Σας αρμέξαμε με τα Μνημόνια για το καλό σας !!!

Σας αρμέξαμε με τα Μνημόνια για το καλό σας !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Σας αρμέξαμε με τα Μνημόνια για το καλό σας !!! | Ο απόφοιτος του Δημοτικού Σχολεί-ου πριν από 40 χρόνια ήξερε πολύ περισσότερα από πολλούς αποφοίτους Λυκείου σήμερα !!! | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη | Ενώ καιγόταν η Πατρίδα μας, αυτοί έκαναν πασαρέλα στα παλιά ανάκτορα !!! | Για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας και του Πολιτισμού μας !!!| Και ο Ντράγκι στις παράπλευρες απώλειες του Πολέμου στην Ουκρανία !!! | Ανάπτυξη για τη Βιωσιμότητα του Δημοσίου Χρέους !!!  | Η αγορά ζητά «προστατευτικό» μηχανισμό στην επιθετική αύξηση των επιτοκίων !!!  | Τράπεζες και Funds βγάζουν διαταγές πληρωμής σε δανειολήπτες που κάνουν εξωδικαστική διαπραγμάτευση !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Ο απόφοιτος του Δημοτικού Σχολεί-ου πριν από 40 χρόνια ήξερε πολύ περισσότερα από πολλούς αποφοίτους Λυκείου σήμερα !!!

Η γνωστή Ελληνίδα ιστορικός και καθηγήτρια πανεπιστημίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Μαρία Ευθυμίου έχει εδώ και καιρό τονίσει πως εάν η δυσλειτουργία, η σήψη και η διάλυση παραταθούν, κάποιοι από τους γείτονές μας που εποφθαλμιούν, θα μας διαμελίσουν και θα μας απορροφήσουν.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη (Μέρος ΙΙΙ)

Η ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης και η αυξανόμενη χρήση μορφών ηλεκτρονικής δικαιοσύνης από τα νομικά συστήματα των κρατών δεν είναι μόνο μια πραγματικότητα αλλά και μια αναγκαιότητα που προέκυψε από τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία covid-19.

ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Ηχηρή παραίτηση με αιχμές της Χρύσας Ρουμελιώτη από την κάλυψη του ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Η παραίτηση της Χρύσας Ρουμελιώτη ύστερα από 33 χρόνια παρουσίας στο Προεδρικό ρεπορτάζ προκάλεσε αίσθηση, καθώς η γνωστή ρεπόρτερ κατήγγειλε λογοκρισία και παρεμβάσεις, ενώ δεν έλλειψαν οι συνειρμοί μετά τις δηλώσεις της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ενάντια στο κοινό περί δικαίου αίσθημα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ενώ καιγόταν η Πατρίδα μας, αυτοί έκαναν πασαρέλα στα παλιά ανάκτορα !!!

Η Ελλάδα καίγεται, 54 μέτωπα φωτιάς από τον Έβρο μέχρι το Αιγαίο, την Πελοπόννησο την Κρήτη κ.α. και παρόλη την καταστροφή, το πολιτειακό και κυβερνητικό προσωπικό δεν έχασε τη διάθεση του να φορέσει τα πανάκριβα ρούχα του και να πάει στη φιέστα…

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας μας και του Πολιτισμού μας !!!

Να χαράξουμε τον δρόμο προς τον ορίζοντα της υπεράσπισης του Ευρωπαϊκού Ιδεώδους. Που δεν είναι άλλος από την συνέχιση και ευόδωση του αγώνα για την θεσμική και πολιτική ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ

Η κρίση δεν ξεπεράστηκε τελεσίδικα !!!

Ο άλλοτε παντοδύναμος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δεν συμμερίζεται την ευφορία του εγχώριου πολιτικοί κόσμου και των ΜΜΕ, καθώς τονίζει πως η Ελληνική κρίση χρέους δεν ξεπεράστηκε !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Και ο Ντράγκι στις παράπλευρες απώλειες του Πολέμου στην Ουκρανία !!!

Πίσω από την παραίτηση Ντράγκι και την συνακόλουθη απώλεια στήριξης εκ μέρους της πλειοψηφίας της ετερόκλητης κυβερνητικής ιταλικής συμμαχίας υποκρύπτεται μια τεράστια πολιτική και οικονομική σύγκρουση στο πλαίσιο της Ιταλίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Ανάπτυξη για τη Βιωσιμότητα του Δημοσίου Χρέους !!!

Καμία χώρα του κόσμου δεν θα μπορούσε να επιτύγχανε ικανοποιητικές αναπτυξιακές επιδόσεις σε συνθήκες διαχρονικής συρρίκνωσης του βιομηχανικού τομέα και στασιμότητας των εξαγωγών της.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Η αγορά ζητά «προστατευτικό» μηχανισμό στην επιθετική αύξηση των επιτοκίων !!!

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις επερχόμενες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις από τις λιγότερες εισροές ρωσικού φυσικού αερίου και το ακριβότερο χρήμα από την επιθετική αύξηση των επιτοκίων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Τράπεζες και Funds βγάζουν διαταγές πληρωμής σε δανειολήπτες που κάνουν εξωδικαστική διαπραγμάτευση !!!

Η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη με επιστολή της στο Υπουργείο Οικονομικών κατήγγειλε πως Τράπεζες και Funds με την στάση τους προωθούν τους πλειστηριασμούς, υπονομεύοντας έτσι την εξωδικαστική διαδικασίας για τους δανειολήπτες.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Πάταξη της Φοροδιαφυγής επιχειρεί η ΑΑΔΕ με την διασύνδεση Ταμειακών μηχανών με τα POS
Στο ζενίθ η υπερφορολόγηση: Οι Έλληνες πληρώνουν 2 φορές περισσότερα σε φόρους αντί για τις βασικές ανάγκες !!!
Εμπαιγμός από την «Αττική Οδό»: Ζητούσε αποζημίωση 87 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο λόγω… μειωμένων εσόδων και δίνει μέρισμα 84 εκατ. ευρώ !!!
Όργιο φοροδιαφυγής στην Μύκονο: Πασίγνωστο beach restaurant έκοβε ψεύτικες αποδείξεις!!!
Η ΑΑΔΕ ρίχνει 800 φορο – Ράμπο στο κυνήγι της φοροδιαφυγής

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Αδίστακτες Τράπεζες και Funds ασκούν ασφυκτικές πιέσεις για ολική απελευθέρωση των πλειστηριασμών !!!
Χωρίς αντίκρισμα οι δήθεν αυστηροί τόνοι Κυβέρνησης και Στουρνάρα προς τις Τράπεζες
«Πάρτυ» κάνουν οι Τραπεζίτες με την αύξηση των επιτοκίων
Μέγγενη για τους δανειολήπτες η νέα αύξηση των επιτοκίων τον Σεπτέμβρη από την ΕΚΤ
Απόφαση Εφετείου βάζει φρένο στα Funds, αφού δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν δάνεια που μεταβιβάστηκαν με τον Ν.3156/2003 !!!
Απόφαση του Ειρηνοδικείου Καλύμνου παρέχει προστασία στους εγγυητές των δανείων
88% μείωση των δανείων σε ελβετικό φράγκο πέτυχαν στην Κύπρο
Πρωταθλήτρια στις ρυθμίσεις του εξωδικαστικού η Παγκρήτια Τράπεζα
Στο σφυρί ο Ελληνικός Τουρισμός με 207 πλειστηριασμούς ξενοδοχείων !!!
Συνεχίζονται απρόσκοπτα τα «επώνυμα» σφυριά !!!
Για μόλις 400.000.000 € ξεπούλησε η Alpha Bank φιλέτο πακέτο κόκκινων δανείων !!!
Στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Αρχής οι χαριστικές πωλήσεις των κόκκινων δανείων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}