ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24/07/2022 | Νέα χαριστική διάταξη υπέρ των Εφοπλιστών

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24/07/2022 | Νέα χαριστική διάταξη υπέρ των Εφοπλιστών

Νέα χαριστική διάταξη υπέρ των Εφοπλιστών

Νέα χαριστική διάταξη υπέρ των Εφοπλιστών

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Νέα χαριστική διάταξη υπέρ των Εφοπλιστών | Έρχεται η κορύφωση του 6ου κύματος της πανδημίας !!! | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη | Μπορεί η «Παγκόσμια Πύλη» της ΕΕ να φράξει τον κινεζικό «δρόμο του μεταξιού»;;; | Γιατί καταρρέει το ευρώ έναντι του δολαρίου| Είμαστε ακάλυπτοι στην επερχόμενη ενεργειακή κρίση !!! | Ρύθμιση και έλεγχος στον ανεξέλεγκτο τομέα των βραχυχρόνιων μισθώσεων μέσω μια νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας !!!  | Αποζημιώσεις ρεκόρ σε βάρος τράπεζας στην Γαλλία για τα Δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο !!!  | Έρχεται το απόλυτο οικονομικό «φακέλωμα» με τον Υπέρ – Τειρεσία !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ

Έρχεται η κορύφωση του 6ου κύματος της πανδημίας !!!

Συναγερμό σήμανε ο καθηγητής πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, καθώς αναμένει κορύφωση του 6ου κύματος της πανδημίας με τους θανάτους να φτάνουν μέχρι και τους 300 την εβδομάδα !!!

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη (Μέρος ΙΙ)

Η αξιοποίηση εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης θα έχει πολλαπλά οφέλη για τη Δικαιοσύνη, οδηγώντας σε πιο προβλέψιμη, ομοιόμορφη και αποτελεσματική εφαρμογή του Νόμου, ειδικά εντός ενός πλαισίου βελτιστοποίησης διαδικασιών με περιορισμένους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Μπορεί η «Παγκόσμια Πύλη» της ΕΕ να φράξει τον κινεζικό «δρόμο του μεταξιού»;;;

H πρωτοβουλία «Παγκόσμια Πύλη» στόχο έχει να κινητοποιήσει έως και 300 δισεκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις την περίοδο 2021-2027 στους τομείς «της ψηφιακής τεχνολογίας, της ενέργειας και των μεταφορών και την ενίσχυση των συστημάτων υγείας, εκπαίδευσης και έρευνας σε ολόκληρο τον κόσμο».

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αναστολή υποχρεώσεων Εφοπλιστών και Τραπεζών, με ξεζούμισμα των Μικρομεσαίων και εξαπάτηση των Νοικοκυριών !!!

Πέραν πάσης φαντασίας, που επιμελώς έκρυψαν τα ΜΜΕ των ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, είναι η νομοθετική διάταξη που ήρθε στη Βουλή αυτήν την βδομάδα με πρωτοβουλία Μητσοτάκη και την ψήφο των βουλευτών του κόμματός του, με την οποία «αναστέλλονται όλες οι υποχρεώσεις πληρωμής εφοπλιστών» !!!

ΕΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΗ/span>

ΕΔΑ – ITALGAS: Πιθανές αποζημιώσεις μέχρι 100.000.000 € από την έκρηξη στην Λ. Συγγρού!!! Θα τις πληρώσουν οι Ιταλοί;;;

Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου Αττικής είναι αποκλειστικά υπαίτια της έκρηξης που συνέβη στις 26/1/2022 επί της Λ. Συγγρού 3.

AΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Μπαράζ καταδικών & συλλήψεων σε απατεώνες που υπόσχονταν ρυθμίσεις χρεών και ευκαιρίες από ανύπαρκτους πλειστηριασμούς !!!

Οι επιτήδειοι υπόσχονταν ρυθμίσεις χρεών προς το δημόσιο με άμεση εκδίκαση των υποθέσεων, λύσεις σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια μέσω διακανονισμού με τις τράπεζες, καθώς και ρυθμίσεις ταμειακών οφειλών.

ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ

Γιατί καταρρέει το ευρώ έναντι του δολαρίου

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Αμερικανός οικονομολόγος Paul Krugman εξηγεί στους New York Times την διολίσθηση του ευρώ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ

Είμαστε ακάλυπτοι στην επερχόμενη ενεργειακή κρίση !!!

O οικονομολόγος και ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την επαπειλούμενη ενεργειακή κρίση, τα επιτόκια και τον κίνδυνο ύφεσης στην ευρωζώνη.

ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Ρύθμιση και έλεγχος στον ανεξέλεγκτο τομέα των βραχυχρόνιων μισθώσεων μέσω μια νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας !!!

H Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έλενα Κουντουρά συνυπέγραψε την επιστολή 75 ευρωβουλευτών και 14 δημάρχων ευρωπαϊκών πόλεων και εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πόλεων για τις Βραχυχρόνιες Μισθώσεις.

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Αποζημιώσεις ρεκόρ σε βάρος τράπεζας στην Γαλλία για τα Δάνεια σε Ελβετικό Φράγκο !!!

Με την απόφαση αυτή επιβλήθηκε το μέγιστο δυνατό ποινικό πρόστιμο των 187.500 ευρώ στην Τράπεζα Cetelem, θυγατρικής της τράπεζας BNP Paribas, συνοδευόμενο από ποινικές αποζημιώσεις και τόκους στους 2.500 πολιτικώς ενάγοντες, που αναμένεται να φτάσουν το ύψος των 300.000.000 ευρώ.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις ύστερα από τις μαζικές αντιδράσεις !!!
Καλοκαιρινό διάλλειμα σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις από την Εφορία !!!
Υπερφορολόγηση μαμούθ: Τα έσοδα των μισών εργάσιμων ημερών πηγαίνουν στους φόρους!!!
Δώρον άδωρον το Power Pass: Απορρίπτονται οι 9 στις 10 αιτήσεις στην δεύτερη φάση !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Έρχεται το απόλυτο οικονομικό «φακέλωμα» με τον Υπέρ – Τειρεσία !!!
Ακούστηκε πρώτα στην Υπέρβαση TV: Ο Σταϊκούρας και η κυβέρνηση τρέμουν τις καταπτώσεις των κρατικών εγγυήσεων του «Ηρακλή» !!!
Τράπεζες και Funds γυρίζουν την πλάτη στον Σταϊκούρα: «Πολιτικοί οι λόγοι της κριτικής του για τον εξωδικαστικό μηχανισμό»
Εύσημα Σταϊκούρα σε Σάλλα και Παγκρήτια Τράπεζα για τις ρυθμίσεις και τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό
ΤτΕ: Με το σταγονόμετρο τα δάνεια στις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αύξηση των επιτοκίων από την ΕΚΤ μετά από 11 χρόνια !!!
Με προνομιακή διαγραφή 100% των κόκκινων δανείων από την Eurobank αγοράζει ο Κυριακού την Village Roadshow
Καλοκαιρινή «καταιγίδα» πλειστηριασμών σε όλη την χώρα !!!
Ρεκόρ πλειστηριασμών με 10.000 σφυριά το τελευταίο τρίμηνο!!!
Στο σφυρί βγάζει η DoValue την ιστορική βιομηχανία «Μύλοι Αλλατίνη»
Πλειστηριάζεται ξανά μισοτιμής η «Βίλα Μεταξά»
Αντί πινακίου φακής θέλουν τα Funds το πακέτο κόκκινων δανείων «Αριάδνη» ύψους 5,2 δις ευρώ
Η Εθνική Τράπεζα πούλησε πακέτο κόκκινων δανείων στην Κύπρο
Καταστράφηκαν οι χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες σε Ελβετικό φράγκο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}