ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19/06/2022 | Τα Κοράκια κάνουν πάρτι με τα Κόκκινα Δάνεια !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19/06/2022 | Τα Κοράκια κάνουν πάρτι με τα Κόκκινα Δάνεια !!!

Τα Κοράκια κάνουν πάρτι με τα Κόκκινα Δάνεια !!!

Τα Κοράκια κάνουν πάρτι με τα Κόκκινα Δάνεια !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Τα Κοράκια κάνουν πάρτι με τα Κόκκινα Δάνεια !!! | Οι μεταλλάξεις Ο4 και Ο5 που επικρατούν είναι εξαιρετικά νοσογόνες !!! | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα | Μανιφέστο Καραμανλή…. και ο έχων ώτα ακούειν !!! | Σκηνικό εισβολής σε νησιά του Αιγαίου στήνει ο Ερντογάν| Να μην περιμένουμε τον Μπάιντεν να παρέμβει σε μια πολεμική σύγκρουση Τουρκίας – Ελλάδας !!! | Πρόκληση εναντίον της Ελλάδας οι δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ !!!  | Η εξέλιξη και ανάπτυξη της αγοράς συστημάτων anti-drone έως το 2030  | Εφοπλιστικός «δάκτυλος» και δικαστικό θρίλερ με Ελληνικά και Ιρανικά δεξαμενόπλοια !!! | Μια εικόνα, χίλιες λέξεις για την 1η Κατοικία !!!     

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ

Οι μεταλλάξεις Ο4 και Ο5 που επικρατούν είναι εξαιρετικά νοσογόνες !!!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού και για την άρση των μέτρων.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα (Μέρος Μέρος ΙV).

Η τεχνητή νοημοσύνη θα πρέπει να θεμελιώνεται σε μια ηθική βάση και να ενσωματώνει κοινωνικές αξίες και ηθικές αρχές.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μανιφέστο Καραμανλή…. και ο έχων ώτα ακούειν !!!

Μαζί με όλο τον Ελληνικό λαό, με ανοιχτά αυτιά και καθαρή ψυχή, ακούσαμε τα ηχηρά μηνύματα που έστειλε ο Κώστας Καραμανλής στο εθνικό ακροατήριο, γινόμενοι μάρτυρες και των μύδρων που εξαπέλυσε προς «φίλους συμμάχους» και προς «φίλους εταίρους» αλλά και σε ευλύγιστους πολιτικούς που κυβερνούν αντάμα με τους γνωστούς «νταβατζήδες» της πολιτικής ζωής!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Σκηνικό εισβολής σε νησιά του Αιγαίου στήνει ο Ερντογάν.

Οι απειλητικές δηλώσεις Ερντογάν με αφορμή την παρουσία του στην στρατιωτική άσκηση «Εφές 2022» δεν αφήνουν πλέον καμιά αμφιβολία ότι η Τουρκία στήνει σκηνικό εισβολής σε συγκεκριμένα ελληνικά νησιά στο Αιγαίο με πρόσχημα την δήθεν παράνομη στρατικοποίησή τους.

ΜΠΟΜΠ ΜΕΝΕΝΤΕΖ

Να μην περιμένουμε τον Μπάιντεν να παρέμβει σε μια πολεμική σύγκρουση Τουρκίας – Ελλάδας !!! Τότε θα είναι αργά…

Ο γνωστός φιλέλληνας γερουσιαστής του Νιού Τζέρσει, Μπομπ Μενέντεζ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Τουρκία, τονίζοντας πως δεν μπορεί να είναι σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και να μη σέβεται την Ελλάδα.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόκληση εναντίον της Ελλάδας οι δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ !!!

Ως πραγματική πρόκληση εναντίον της Ελλάδας και της Διεθνούς Νομιμότητας γενικότερα χαρακτήρισε ο τέως Προέδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Προκόπης Παυλόπουλος τη στάση και τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος εξισώνει την Τουρκία όταν απειλεί ευθέως κατά παράβαση κάθε έννοιας του Διεθνούς Δικαίου με την Ελλάδα.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ

Η εξέλιξη και ανάπτυξη της αγοράς συστημάτων anti-drone έως το 2030…

H παγκόσμια αγορά Anti-drone αποτιμήθηκε σε 1,1 δισ. $ το 2021 και αναμένεται να καταγράψει CAGR (σύνθετος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης) 28,3% αύξηση κατ’ έτος από το 2022 έως το 2030, με βάση μια πρόσφατη έκθεση της Grand View Research, Inc.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Εφοπλιστικός «δάκτυλος» και δικαστικό θρίλερ με Ελληνικά και Ιρανικά δεξαμενόπλοια !!!

Ελληνικό δικαστήριο ανέτρεψε την απόφαση με την οποία είχε διαταχθεί η κατάσχεση του φορτίου ιρανικού πετρελαίου που μετέφερε το δεξαμενόπλοιο «Pegas» ανοιχτά της Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου, τον Απρίλιο.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Τα κοράκια κάνουν πάρτι με τα κόκκινα δάνεια !!!

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις για την ανεξέλεγκτη δράση των Funds που έχουν αγοράσει τα κόκκινα δάνεια από τις Ελληνικές Τράπεζες το Γραφείο του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις για την 1η Κατοικία !!!

Μέχρι την ψήφιση του νέου Πτωχευτικού Νόμου του Μητσοτάκη, τα νοικοκυριά κινδύνευαν να χάσουν τα σπίτια τους μόνο με τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς του Τσίπρα. Από την ψήφισή του όμως και μετά, τα νοικοκυριά πλέον κινδυνεύουν, ταυτόχρονα και παράλληλα, και από τις δυο μαζί αυτές διαδικασίες. Σκύλα, λοιπόν και Χάρυβδη. Πλειστηριασμοί και Πτωχευτικός Νόμος μαζί. Δηλαδή, μαζί, Τσίπρας και Μητσοτάκης !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Διευκολύνσεις προς… φοροφυγάδες: Παράταση 3,5 ετών στη δυνατότητα των κυκλωμάτων να υποκλέπτουν τον ΦΠΑ !!!
Ούτε των 50% των φορολογουμένων δεν έχει υποβάλλει ακόμη δήλωση !!!
Οδηγίες χρήσεις: 30 συμβουλές για την συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων
Λήγει η προθεσμία ενδικοφανών προσφυγών για τους «φουσκωμένους» ΕΝΦΙΑ
Παράλογες αυξήσεις 25% ζητούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων εν μέσω κρίσης !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Φρένο από την Τράπεζα της Αγγλίας στις διασώσεις Τραπεζών με χρήματα των φορολογουμένων !!!
Τίτλοι τέλους για την παλιά αποτυχημένη πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού
Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα 17 funds με τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα
Ακόμη 8 Δις κόκκινα δάνεια στα νύχια των Funds
Έκρηξη εσόδων και κερδοφορίας για την doValue
Με νέες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων υφαρπάζουν τα Funds μέσα από πλειστηριασμούς τα σπίτια των Ελλήνων
75 ξενοδοχειακές μονάδες στο στόχαστρο δέκα Funds
Επώνυμα σφυριά: Πλειστηριασμοί σε Μύκονο και Σύμη που έκαναν ντόρο !!!
Σκάνδαλο: Μισθό 290.000 € τον χρόνο έλαβε ως… επιβράβευση ο Πανταλάκης για την κακοδιαχείριση της Attica bank !!!
Αποκάλυψη: Η Marfin Bank χάρισε τα 2/3 του δανείου στον Γιώργο Τράγκα !!!
Σε απόγνωση οι δανειολήπτες: Πρέπει να πληρώσουν επιπλέον 1 Δις τόκους από την αύξηση των επιτοκίων !!!
Στην μέγγενη της αύξησης των επιτοκίων και οι δανειολήπτες του Ελβετικού Φράγκου
Σταθερή πηγή εσόδων για τις Τράπεζες οι αυξημένες συναλλαγές με κάρτες !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}