ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 18/09/2022 | Προσφυγή εδώ και τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 18/09/2022 | Προσφυγή εδώ και τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Προσφυγή εδώ και τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Προσφυγή εδώ και τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕΔιαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ | Ο ΑΓΩΓΟΣ EAST ΜΕD ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ | ΜΕΤΑ ΔΕΘ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΑΝΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ… ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!! | ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!!! | Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ | ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΕΘ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ !!! | ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ!!!  | ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν. 128/75 | ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Ο ΑΓΩΓΟΣ EAST ΜΕD ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

Ο πρώην Υπουργός Ενέργειας και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Γιάννης Μανιάτης δήλωσε πως μετά την ανακάλυψη νέων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Κύπρο, θα μπορούσε να υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα ο αγωγός East Med με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, επισημαίνοντας την ανάγκη διαμόρφωσης μιας εθνικής ενεργειακής πολιτικής.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (ΜΕΡΟΣ Ι)

Εκτός από τις προτάσεις προϊόντων, η τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιείται από τους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης για την παροχή υπηρεσιών chatbot, την ανάλυση των σχολίων των πελατών και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σε διαδικτυακούς αγοραστές.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΕΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!

Η κυβέρνηση αρνείται μέχρι στιγμής να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλει κυρώσεις κατά της Άγκυρας μιας και ο Ερντογάν απειλεί να εισβάλει σε κράτος μέλος της Ένωσης.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΤΑ ΔΕΘ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΑΝΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΥΣΤΗΡΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ… ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ!!!

2.363.000 ευρώ κόστισε στον ελληνικό λαό μέσω Λίστας Πέτσα η πρώτη μιάμιση ώρα της συνέντευξης Τύπου του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2022 !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, από το Οικονομικό Φόρουμ της Πράγας δήλωσε πως σύμφωνα με τα οικονομετρικά υποδείγματα και τις εκτιμήσεις, μεταξύ 2022 και 2023 οι τιμές του φυσικού αερίου αναμένεται να αυξηθούν κατά 40% !

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΞΙΦΑΡΑΣ

Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, τάσσεται υπέρ της υιοθέτησης ενός νέου δείκτη αναφοράς για τη διαμόρφωση των τιμών του φυσικού αερίου στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι ο δείκτης που χρησιμοποιείται σήμερα (το ολλανδικό TTF) δεν αντικατοπτρίζει πλέον την ισορροπία προσφοράς και ζήτησης και οδηγεί λόγω κερδοσκοπικών κινήσεων σε εξαιρετικά υψηλές τιμές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΕΘ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ !!!

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό για την απουσία εξαγγελίας στην 86η ΔΕΘ οποιουδήποτε ουσιαστικού μέτρου στήριξης στους δοκιμαζόμενους μικρομεσαίους.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ!!!

O πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, με αφορμή την ανακοίνωση των μέτρων εξοικονόμησης ενέργειας στον δημόσιο τομέα και τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική οικονομία τόνισε πως ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ Ν. 128/75

Επειδή η εισφορά του Ν. 128/1975, αποτελεί δημοσιονομικό βάρος, που επιβαρύνει τις Τράπεζες, έναντι των πιστώσεων που παρέχουν στο κοινωνικό σύνολο, το βάρος τούτο, ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να μετατεθεί τυπικά στους άλλους κοινωνικούς εταίρους.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΙΣ «ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ» ΤΗΣ ALPHA BANK

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, του οποίου η σχέση με την Alpha Ocean δεν ήταν γνωστή και επιβεβαιώθηκε μέσα από το επίσημο ενημερωτικό της Παγκρήτιας, φέρεται να έχει βάλει συνολικά στο τραπεζικό αυτό project κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, τα οποία και επί της ουσίας «έχει χάσει»!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έρχονται από 1η Οκτωβρίου τα τσουχτερά πρόστιμα για την μη διασύνδεση ΦΗΜ στο σύστημα της ΑΑΔΕ
Πέντε Ευρωπαϊκές χώρες θα εφαρμόσουν τον ελάχιστο εταιρικό φόρο χωρίς συμφωνία ΕΕ
«Τειρεσίας» για 4.000.000 οφειλέτες του Δημοσίου
H γιγάντωση της παραοικονομίας δίνει ώθηση στην κατανάλωση
Αφορολόγητες οι γονικές παροχές ή δωρεές χρημάτων έως και 800.000 € αναδρομικά από τον Οκτώβριο του 2021

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Μόνο για ελάχιστους τα χαμηλότοκα Στεγαστικά δάνεια που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός
Δίχως αντίκρισμα οι αλλαγές στον Πτωχευτικό Νόμο μετά την παρέμβαση της ΕΕ
Απλοποίηση της διαδικασίας αίτησης για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό
Προς το συμφέρον των Servicers το πλαίσιο προστασίας για Ευάλωτους Οφειλέτες
Βροχή οι καταγγελίες απεγνωσμένων Δανειοληπτών στη Δυτική Ελλάδα
Συνεχίζεται το ληστρικό χαρτόσημο στα επιχειρηματικά δάνεια παρότι έχει καταργηθεί εδώ και 36 χρόνια
Ευκαιρία για υπερκέρδη των Τραπεζών η αύξηση των επιτοκίων
Αριάδνη Νούκα: Η αύξηση των επιτοκίων και το εκρηκτικό οικονομικό μείγμα θα φέρει νέα κόκκινα δάνεια !!!
Απροστάτευτοι οι δανειολήπτες Ελβετικού Φράγκου συναντήθηκαν με τον Συνήγορο του Καταναλωτή
ΚΕΠΕ: Αναγκαία μια κυβερνητική παρέμβαση για τα κόκκινα δάνεια
Στα χέρια πρώην τραπεζιτών η διαχείριση των Funds και τα κόκκινα δάνεια
Νέες ζημιές 300.000.000€ από τις τιτλοποιήσεις κόκκινων δανείων στην Attica Bank

Προσφυγή εδώ και τώρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}