ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 15-01-2023 | Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 15-01-2023 | Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ | ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΑΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ | ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ | ΆΡΘΡΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΑΕ | Η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ | Η «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ | ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ | ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΑΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

O Καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος εξέφρασε την ανησυχία του για την επάρκεια φαρμάκων, επισημαίνοντας πως πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ XΙ)

Όπως ξεχάστηκε το ζήτημα των συνεργατών των κατακτητών, με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να λυθεί και το πρόβλημα με τον οικονομικό δωσιλογισμό και τις περιουσίες που αρπάχτηκαν κατά την κατοχή.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ

Το εθνικό θέμα της διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα απαιτεί συνεχή αγώνα που πρέπει να διεξάγεται με συνέπεια, μεθοδικότητα και αγωνιστικότητα.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ

Η αντιμετώπιση των ακραίων οικονομικών ανισορροπιών και η διαχείριση των κοινωνικών επιπτώσεων της οικονομικής επιδείνωσης δεν μπορεί να αναβάλλεται επ’ άπειρον, όταν είναι επί θύρας ο κοινωνικός αναβρασμός.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΆΡΘΡΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΔΑΕ

Ο τέως Προέδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος προχώρησε σε δημόσια παρέμβαση υπέρ της ανεξαρτησίας της ΑΔΑΕ, εκθέτοντας παράλληλα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για τις ενέργειές του.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Η «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ» ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ: ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΤΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ… ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ!!!

Η μείζονος σημασίας αυτή υπόθεση, που συνδέεται με την κάθαρση της αγοράς από φαινόμενα χρηματιστηριακής απάτης, είχε διαβιβαστεί στον Ανακριτή Αθηνών και επακολούθησε κυρία ανάκριση!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ο Προέδρος & CEO του Ομίλου Eurometaux, Ευάγγελος Μυτιληναίος αναλύει το ευρωπαϊκό παράδοξο η Ε.Ε. να περιστέλλει τη βιομηχανική παραγωγή για να επιτύχει την πράσινη μετάβαση, αλλά ταυτόχρονα να υποκαθιστά την παραγωγή της από χώρες που συμβάλλουν στην κλιματική κρίση!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τάχθηκε ενάντια στην στον αποκλεισμό των μικρών επιχειρήσεων, σημειώνοντας πως στη σημερινή εποχή το μικρό επιχειρηματικό μέγεθος δεν αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα.

WALLACE MANHEIMER

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διάσημος καθηγητής φυσικής του MIT, Wallace Manheimer, αναφορικά με τις λεγόμενες πράσινες πολιτικές, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να σημάνουν το τέλος του σύγχρονου πολιτισμού!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Στην έντονα ανταγωνιστική αγορά του ευρωπαϊκού χώρου η δυσκολία χρηματοδότησης των φερέγγυων ελληνικών επιχειρήσεων με έκδοση ομολογιακών δανείων λόγω του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, ενείχε τον κίνδυνο να οδηγηθούν οι επιχειρήσεις στην αναζήτηση κεφαλαίων και σε επενδύσεις εκτός ελληνικής κεφαλαιαγοράς.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Στα σκαριά σχέδιο κατάργησης των ασφαλιστικών εισφορών με τις «ευλογίες» του ΟΟΣΑ
Ποιοι απαλλάσσονται από το αποδεικτικό Ασφαλιστικής Ενημερότητας
Βουλιάζει το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα
Στο μικροσκόπιο της Εφορίας οι μεσαίες και μεγάλες καταθέσεις
Τον Μάρτιο θα ανοίξει το taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Νέα προεκλογικά παρακάλια Σταϊκούρα στα funds για να προχωρήσουν σε ρυθμίσεις δανείων
Τελική λύση τους πλειστηριασμούς καταδεικνύει ο ΟΟΣΑ για την διευθέτηση των κόκκινων δανείων
Χρυσές δουλειές για τα funds τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα
Ασταμάτητοι οι πλειστηριασμοί το 2023: Διενεργήθηκαν πάνω από 1.500 στις 11 Ιανουαρίου !!!
Χωρίς οίκτο: Νέα επιχείρηση έξωσης οικογένειας στα Πατήσια
Ετοιμάζουν αλλαγές στον Εξωδικαστικό με την ελπίδα να αρχίσει να αποδίδει
Στην μέγγενη οι ελληνικές επιχειρήσεις από τα επιτόκια δανεισμού
Ράλι ανόδου για την Χρυσή λίρα
Έρχεται ο SSM για τα κόκκινα δάνεια
Μήνυμα αύξησης των επιτοκίων και από τον Γάλλο κεντρικό τραπεζίτη
Σωρεία σκανδάλων στην Attica Bank
Δικαστικό «ράπισμα» στις εκβιαστικές μεθοδεύσεις της Τράπεζας Πειραιώς προς το προσωπικό της

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 15-01-2022 | Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}