ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-05-2024 | ΟΙ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ» ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-05-2024 | ΟΙ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ» ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

YNEWS 12052024 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-05-2024 | ΟΙ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ» ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ | «FUTURE OF JOBS»: ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΑΙ | ΟΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ | Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ «ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ» ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ | ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 98,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ | ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ASTRA ZENECΑ: ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ; | O ΓΙΑΤΡΟΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ | Η ΕΚΤ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟ 2024 | ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ | ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS

 

Γράφουν οι:

ΝΟΥΡΙΕΛ ΡΟΥΜΠΙΝΙ

ΤΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Ο διάσημος Αμερικανός οικονομολόγος και τέως καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Nouriel Roubini, έχει χαρακτηρίσει τα κρυπτονομίσματα «απόλυτη διαφθορά» και τη «μεγαλύτερη ληστεία στην ανθρώπινη ιστορία»!

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

«FUTURE OF JOBS»: ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΑΙ!

Ειδικότητες όπως Υπάλληλοι καταχώρισης δεδομένων, Διοικητικοί γραμματείς και Υπάλληλοι μισθοδοσίας θα δουν τις ευκαιρίες εργασίας να φθίνουν, καθώς η έλευση της Τεχνητής Νοημοσύνης αλλάζει άρδην την αγορά εργασίας.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 98,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Η συνολική ευρωπαϊκή χρηματοδότηση προς την Ουκρανία από την ΕΕ για το διάστημα 2022-2027 θα ανέλθει στο δυσθεώρητο ποσό των 142,5 δισ. ευρώ!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΡΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ «ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ» ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Μαγαρίζουν τους Ναούς μας, χτυπούν τον Ελληνισμό και οι κυβερνώντες εθνομηδενιστές ως «καρπαζοεισπράκτορες» των Βαλκανίων μας λένε: «δεν χρειάζονται τέτοια παραμονή ευρωεκλογών».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΟΙ ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτές οι Ευρωεκλογές είναι ένα δημοψήφισμα ύπαρξης του ίδιου του Πρωθυπουργού, της Οικογένειας Μητσοτάκη και της διεφθαρμένης κυβέρνησής του!

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ASTRA ZENECΑ: ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ, ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;

Ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Υγείας και εκ των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αποτελεί -προς τιμή του –εξαίρεση, καθώς κατήγγειλε από την πρώτη στιγμή ανοιχτά την «μπίζνα» και την τακτική της κυβέρνησης με τα εμβόλια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΝΤΙΚΑΚΗΣ

O ΓΙΑΤΡΟΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

Ευκατάστατοι πολίτες, επαγγελματίες, άνθρωποι με 300 – 400.000 ευρώ στην άκρη, είδαν την ευκαιρία, συμβουλεύτηκαν τους ειδικούς και μπήκαν στον χορό. Τώρα, πολλοί απ’ αυτούς, όσοι δεν πρόλαβαν τις καλές μέρες, θα προσγειωθούν ανώμαλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Η ΕΚΤ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΟ 2024

Σε τρεις επιτοκιακές μειώσεις θα προβεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ και διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΝΤΟΖΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Την άμεση παύση κατασχέσεων επαγγελματικών λογαριασμών λόγω χρεών στο δημόσιο ζητάει με νέα επιστολή του προς το υπουργείο Οικονομίας ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!

Οι κυρώσεις εξελίχθηκαν σε μπούμερανγκ με την έννοια πως ενώ η Ευρώπη αποκόπηκε από επειγόντως απαραίτητους πόρους, η Ρωσία κατάφερε να αντισταθμίσει σταδιακά πολλές απώλειες.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Πώς εξαφανίζονται ή μειώνονται τα τεκμήρια: Κρίσιμα εισοδήματα και κωδικοί
Ενεργοποιείται η ρύθμιση για τα «καρφώματα» φοροδιαφυγής!
Ακατάσχετος τραπεζικός λογαριασμός έως 1.500 ευρώ: Τα βήματα και τα… ψιλά γράμματα
Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλα τα εισοδήματα κάθε φορολογούμενου!
Μαζικά ειδοποιητήρια σε οφειλέτες ότι έρχονται κατασχέσεις στέλνει ο ΕΦΚΑ
Ανασφάλιστα: Έρχονται έλεγχοι για 500.000 οχήματα με νέο σύστημα διασταυρώσεων

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Στα χέρια 13 servicers βρίσκονται περιουσιακά στοιχεία ύψους 134 Δις €!
Λιγότερο από το 10% των δανείων που άρπαξαν «κοψοχρονιά» τα funds έχει «πρασινίσει!
Προς υλοποίηση το Μητρώο Παρακολούθησης Ιδιωτικού Χρέους!
Άλμα στα επιτόκια των νέων δανείων
Συνεχείς κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών σε Intrum και doValue
Αυτοκτονία διαφημίστριας στην Πάτρα: Πήρε κατασχετήριο για το σπίτι της και έπεσε στο λιμάνι!
Αρκαλοχώρι: Φουλάρουν οι πλειστηριασμοί στους σεισμόπληκτους την ώρα που εκατοντάδες ζουν ακόμα σε κοντέινερ!
Απαγόρευση εκτέλεσης Διαταγής Πληρωμής οφειλέτη με δάνειο σε ελβετικό φράγκο!
Οι Ολλανδοί τώρα σκέφτονται… τις διαγραφές χρεών!
Πήγε να πληρώσει στο σούπερ μάρκετ και βρήκε ότι ο σύζυγος της χρωστάει στις τράπεζες!
Τεχνικός POS «έκαψε» με την αργοπορία του επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν πρόστιμα ύψους χιλιάδων ευρώ!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12-05-2024 | ΟΙ «ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ» ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}