ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07/08/2022 | Απώλεια Εσόδων 1 Δις από το Λαθρεμπόριο Καυσίμων

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 07/08/2022 | Απώλεια Εσόδων 1 Δις από το Λαθρεμπόριο Καυσίμων

Απώλεια Εσόδων 1 Δις από το Λαθρεμπόριο Καυσίμων

Απώλεια Εσόδων 1 Δις από το Λαθρεμπόριο ΚαυσίμωνΔιαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Απώλεια Εσόδων 1 Δις από το Λαθρεμπόριο Καυσίμων | 150 οικογένειες βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη | Η επιχειρηματική ελίτ του «Made in Italy» και ο ρόλος της στην πτώση του Μάριο Ντράγκι | Η Κλεπτοκρατία και η Αποφράδα Μέρα της 13ης Μαρτίου 1998| Οδικός χάρτης για την αναγέννηση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας | Τραγωδία: 1 στους 3 εργαζομένους σε όλο τον ιδιωτικό τομέα με μισθό 329 ευρώ καθαρά !!!  | Έρχεται 10ετές όριο στην παραγραφή ασφαλιστικών χρεών επιχειρηματιών !!!  | Η μεγάλη πληγή των κλοπών των αυτοκινήτων | Έως 1 Δις ευρώ ετησίως χάνει το Δημόσιο από τη φοροδιαφυγή στα καύσιμα !!! | Χιλιάδες πλειστηριασμοί ολοκληρώθηκαν το τελευταίο τρίμηνο… Έρχεται τσουνάμι από φθινόπωρο !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

150 οικογένειες βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης !!!

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξεσπάθωσε ενάντια στα μεγάλα οικονομικά λόμπυ που καταδυναστεύουν τους λαούς.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Δικαιοσύνη (Μέρος IV)

Οι πυλώνες πάνω στους οποίους πρέπει να οικοδομηθεί η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η σύννομη και δεοντολογική εφαρμογή της, δηλαδή αφενός να τελεί σε συμφωνία με το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό καθεστώς, αφετέρου να συνάδει με τις αξίες και τον δεοντολογικό κώδικα που πλαισιώνει τον συγκεκριμένο τομέα.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Η επιχειρηματική ελίτ του «Made in Italy» και ο ρόλος της στην πτώση του Μάριο Ντράγκι

Από την πρώτη στιγμή υποστηρίξαμε ότι η πτώση της Κυβέρνησης Ντράγκι έπρεπε να αναζητηθεί στην επιβολή κυρώσεων εκ μέρους της Δύσης και του ίδιου του Ντράγκι βεβαίως κατά της Ρωσίας, κυρώσεις που δημιουργούσαν τεράστια οικονομική ζημιά στην πλειοψηφία των ιταλικών επιχειρήσεων που στηρίζονται στο «Μade in Italy».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Η Κλεπτοκρατία και η Αποφράδα Μέρα της 13ης Μαρτίου 1998

Κατά τη φάση διαμόρφωσης της συναλλαγματικής ισοτιμίας μεταξύ δραχμής και ευρώ στις αρχές Μαρτίου του 1998 διαδραματίστηκαν αισχροκερδοσκοπικά γεγονότα που εξυφάνθηκαν από το εγχώριο κατεστημένο διαφθοράς κυβερνητικής και τραπεζικής εξουσίας.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ

Οδικός χάρτης για την αναγέννηση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας

Οι ενέργειες που διατυπώνονται στον οδικό χάρτη της αμυντικής παραγωγής, μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση των ικανοτήτων των κατασκευαστών άμυνας, ώστε να μπορούν να προμηθεύουν και να εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και άλλες αγορές.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τραγωδία: 1 στους 3 εργαζομένους σε όλο τον ιδιωτικό τομέα με μισθό 329 ευρώ καθαρά !!!

Tα αποκαλυπτικά στοιχεία του ΕΦΚΑ για τον Οκτώβριο 2021 αποκαλύπτουν την ραγδαία φτωχοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΦΕΞΗΣ

Έρχεται 10ετές όριο στην παραγραφή ασφαλιστικών χρεών επιχειρηματιών !!!

Ο διοικητής του ασφαλιστικού υπερ-φορέα, e-ΕΦΚΑ, Παναγιώτης Δουφεξής, επισήμανε πως ο εναρμονισμός του πάγιου αριθμού ρύθμισης προς τον e-EΦΚΑ με τον αντίστοιχο αριθμό δόσεων της ΑΑΔΕ θα φέρει όφελος για 200.000 οφειλέτες.

ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

Η μεγάλη πληγή των κλοπών των αυτοκινήτων

Οι κλοπές αυτοκινήτων στη χώρα μας ανέρχονται περίπου στις 8.000 το χρόνο, οι περισσότερες είναι στοχευμένες και όχι ευκαιριακές και ως εκ τούτου τα κλεμμένα οχήματα δεν ανευρίσκονται παρά σπάνια και τυχαία.

ΘΕΜΗΣ ΚΙΟΥΡΤΖΗΣ

Έως 1 Δις ευρώ ετησίως χάνει το Δημόσιο από τη φοροδιαφυγή στα καύσιμα !!!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ), Θέμης Κιουρτζής κατήγγειλε πως τα καύσιμα που διακινούνται σήμερα στην ελληνική αγορά είναι σε ποσοστό 20% λαθραία ή νοθευμένα με διαλύτες !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χιλιάδες πλειστηριασμοί ολοκληρώθηκαν το τελευταίο τρίμηνο… Έρχεται τσουνάμι από φθινόπωρο !!!

Η Γαλάζια Συμμαχία ζητά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να νομοθετήσει εδώ και τώρα ανάχωμα απέναντι στο επικείμενο «κύμα» πλειστηριασμών. Ετοιμάζουν μακελειό με τους πλειστηριασμούς, θα βγει όλη η Ελλάδα στο σφυρί !!!

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Οι απατεώνες των Τραπεζών ξανάρχονται… Με κυβερνητική ανοχή οι επιτήδειοι επιστρέφουν στα ΔΣ των Τραπεζών !!!

Παρά τα εγκλήματα που διέπραξαν, απάτες, απιστία, υπεξαιρέσεις, φορολογικά αδικήματα και άλλα πολλά, μόνοι τους ή με συνενόχους διεφθαρμένους επιχειρηματίες που τίναζαν στον αέρα τους ομίλους τους βγάζοντας τα θαλασσοδάνεια στην Ελβετία και αλλού, παρέμειναν ατιμώρητοι.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ 1,9 εκατ. πολίτες με ληξιπρόθεσμα χρέη που απειλούνται με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς
Στο μικροσκόπιο της Εφορίας τα κρυφά εισοδήματα
Φοροσαφάρι της ΑΑΔΕ για «πινακίδες Βουλγαρίας» και εικονικές εταιρείες στη γειτονική χώρα
Δρακόντεια μέτρα από τις Αρχές για να κλείσει η «πληγή» του λαθρεμπορίου στα καύσιμα

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Μαθηματικά αδύνατη η εξυπηρέτηση του ιδιωτικού χρέους χωρίς κουρέματα
Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Οι τράπεζες έκρυψαν την αλήθεια από τους δανειολήπτες για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο !!!
«Κύμα» πλειστηριασμών από Σεπτέμβριο: Θα γίνονται πάνω από 1.500 τον μήνα !!!
Περισσότεροι από 9.000 πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί μόνο για τον Σεπτέμβριο
Ξανά σε πλειστηριασμό η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι
Κόκκινα δάνεια: Κοσμοσυρροή από τα funds για τον Φορέα Ακινήτων
Η νέα μόδα στα στεγαστικά δάνεια μετά την αύξηση των ευρωπαϊκών επιτοκίων
Ανοίγει ο δρόμος για στεγαστικά δάνεια από άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες
Μάχη τραπεζών στα «άτοκα» καταναλωτικά δάνεια
Επιστροφή από τις αμερικάνικες τράπεζες στην έκδοση πιστωτικών καρτών
Η ΕΚΤ αποκαλύπτει: Μόλις το ένα πέμπτο των νοικοκυριών της ευρωζώνης κατάφερε να αποταμιεύσει στη διάρκεια της πανδημίας
Οι Ευρωπαίοι εκδικούνται την ΕΚΤ με κακές κριτικές στο Google Maps !!!

Απώλεια Εσόδων 1 Δις από το Λαθρεμπόριο Καυσίμων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}