ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/02/2022 | Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/02/2022 | Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!!

Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!!
Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!!
Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!! | Δεινή η Χρηματοοικονομική Κατάσταση των Τραπεζών !!! | Η διαχείριση των Νοσοκομειακών Αποβλήτων !!! | To κωλομάγαζο… | Το λιανεμπόριο έχει ανάγκη από μια στοχευμένη στήριξη !!! | Ο Κ(ρυφτ)ούλης δεν θα έχει πού να κρυφτεί !!!

 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Αποτύχαμε στην αντιμετώπιση της Covid… Θα έχουμε ενδημική νόσο για πάντα !!!
Για αποτυχία της ελληνικής κοινωνίας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού έκανε λόγο ο ιατρός – ερευνητής και επικεφαλής τμήματος εμβολίων του Εθνικού Ιδρύματος στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, ο οποίος τόνισε πως η Ευρώπη έχει συνθηκολογήσει με την πανδημία όπως και η Ελλάδα.

ΕΜΙΛΥ Ο’ ΡΑΪΛΥ

«Βόμβα» στην ΕΕ από την Διαμεσολαβήτρια Έμιλυ Ο΄Ράιλυ: Αδιαφάνεια και μεθόδευση στην αγορά των εμβολίων της Pfizer !!!
Πρόκειται για την αγορά 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου κατά του Covid την περασμένη άνοιξη. Η συμφωνία λέγεται ότι «κλείστηκε» προσωπικά με κλήσεις και μηνύματα κειμένου μεταξύ της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Άλμπερτ Μπουρλά.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η διαχείριση των Νοσοκομειακών Αποβλήτων !!!
Η αποτελεσματική διαχείριση των ιατρικών αποβλήτων αποτελεί σήμερα μια πρόκληση για τις υγειονομικές μονάδες, καθώς αυτά συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα να αυξάνεται τόσο
η δυσκολία καταστροφής τους όσο και το οικονομικό κόστος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ

To κωλομάγαζο…
Πρόταση μομφής για την ανικανότητα διαχείρισης του χιονιά! Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν τραγικό. Ένδειξη της εσχάτης παρακμής στην οποία έχει περιέλθει μία χώρα που παίζει τα ρέστα της μετά από 12 χρόνια κρίσεων και βρίσκεται ακόμα στον αναπνευστήρα.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κ(ρυφτ)ούλης δεν θα έχει πού να κρυφτεί !!!
Η αλαζονεία της εξουσίας, η ανικανότητα, η έλλειψη πατριωτισμού έχουν μεταμορφώσει τον Κ(ρυφτ)ούλη Μητσοτάκη από Μεσσία που εμφανιζόταν προεκλογικά σε… Εφιάλτη!!!Το γκρίζο – ροζαλί φεύγει και οι διεφθαρμένες πολιτικές ελίτ έχουν έρθει τόσο κοντά στο να πληρώσουν για τη χρεοκοπία του κράτους και του λαού !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Γρηγορόσημο της ΕΕ για τα εμβόλια η νομική ασυλία !!!

Κυνική ομολογία της Κομισιόν: Η νομική ασυλία των πολυεθνικών του φαρμάκου αποτελεί κίνητρο για την ταχύτερη δημιουργία του κορονοεμβολίου !!!
Μεθοδεύουν ξανά να θάψουν την Αναφορά του Νότη Μαριά για τη νομική ασυλία της AstraZeneca. H ίδια η Κομισιόν παραδέχεται ότι τελικά τα κράτη μέλη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα θα αποζημιώσει την AstraZeneca για ενδεχόμενες ευθύνες της ως παρασκευάστρια εταιρεία σε περίπτωση που κάποιος εμβολιασθείς υποστεί βλάβη στην υγεία του.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΦΟΥΝΗΣ

Το λιανεμπόριο έχει ανάγκη από μια στοχευμένη στήριξη !!!
Την ανάγκη στοχευμένης και αναλογικής στήριξης του λιανεμπορίου, ενόψει της πρόσφατης ζημίας που υπέστησαν οι εμπορικές επιχειρήσεις ζήτησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης, καθώς έμειναν πάνω από μία εβδομάδα πρακτικά κλειστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Δεινή η Χρηματοοικονομική Κατάσταση των Τραπεζών !!!
Την περίοδο 2009-2021, οι τραπεζικές καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων από 237,6 συρρικνώθηκαν σε 180,0 δις € και οι χορηγήσεις ιδιωτικών δανείων από 249,8 έπεσαν σε 109,6 δις €. Η τρομακτική μείωση στις χορηγήσεις τραπεζικών δανείων πιστοποιεί τα τεράστια προβλήματα ρευστότητας των τραπεζών και την δεινή χρηματοοικονομική τους κατάσταση.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Οι λευκές επιταγές της Κυβέρνησης σε τράπεζες και fund «κόκκινων» δανείων !!!
Σε αυτό το δυστοπικό σενάριο άκρατου νεοφιλελευθερισμού οι τραπεζίτες αποφασίζουν ποιοι θα πάρουν δάνεια για τα οποία έχει χρεωθεί το Ελληνικό Δημόσιο και οι διαχειριστές δανείων «παίζουν» με τις κατοικίες και τις περιουσίες χιλιάδων Ελλήνων με μοναδικό κριτήριο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των κεφαλαίων τους.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Φάκα της ΑΑΔΕ για τα αδήλωτα ακίνητα με την διασύνδεση Κτηματολογίου με το Taxisnet!!!
Με… 48 δόσεις θα πάρει πίσω η Εφορία τα αναδρομικά των συνταξιούχων!!!
Βαριά καμπάνα 9,2 εκατ. ευρώ σε ΟΤΕ και Cosmote για διαρροή προσωπικών δεδομένων

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Πολιτικό βαρόμετρο για την κυβέρνηση η ανεξέλεγκτη εκτίναξη των πλειστηριασμών!!!
Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη: Ή πλειστηριασμός ή leasing για τα σπίτια των δανειοληπτών
Κούρεμα – μαμούθ στα δάνεια με ελβετικό φράγκο στην Σλοβενία
Το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων ζημίωσε βαριά τις Τράπεζες
Συρρίκνωση τραπεζικού συστήματος: Ακόμα 120 λουκέτα σε τραπεζικά καταστήματα !!!
Οι Servicers παίρνουν την σκυτάλη των απολύσεων με εθελούσιες εξόδους για χιλιάδες τραπεζοϋπαλλήλους
Μια ανάσα πριν την απόκτηση κόκκινων δανείων ύψους 2 Δις ευρώ από την Alpha Bank η Cerberus
Μικροδάνεια μέχρι 25.000 ευρώ θα μπορεί να δίνει το Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων!!!
Δικαίωση δανειολήπτη για καταχρηστική άσκηση δικαιώματος από Τράπεζα σε επίσπευση αναγκαστικής εκτέλεσης
Χτύπημα κατά των παραχαρακτών: Εξαφανίζονται σταδιακά τα πλαστά χαρτονομίσματα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}