ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 03/07/2022 | Αδιαπραγμάτευτη η Αμυντική Θωράκιση των νησιών

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 03/07/2022 | Αδιαπραγμάτευτη η Αμυντική Θωράκιση των νησιών

Αδιαπραγμάτευτη η Αμυντική Θωράκιση των νησιών

Αδιαπραγμάτευτη η Αμυντική Θωράκιση των νησιώνΔιαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Αδιαπραγμάτευτη η Αμυντική Θωράκιση των νησιών | 8 νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!! | Με άρωμα “Υπέρβασης” η πρόταση Πολάκη για τις Τράπεζες και το Ιδιωτικό Χρέος !!! | Απ’ όλα έχει ο μπαξές στο «θαμμένο» παραδικαστικό !!! | Αλέξης Αλεξόπουλος (ΙΝΚΑ): Δεν καταργείται, απλά… αλλάζει όνομα η ρήτρα αναπροσαρμογής !!!| Γαλάζιοι προς Μητσοτάκη: Να ενημερώσεις άπαντες πως δεν θα επιτρέψουμε γεώτρηση της Τουρκίας μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ !!! | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις Μεταφράσεις (Μέρος Ι).  | Από το 2014 είχα προειδοποιήσει την Κομισιόν για την ενεργειακή κρίση, αλλά δεν παρθήκαν μέτρα λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων !!!  | Αθανάσιος Δαγούμας κατά κυβέρνησης: Γιατί δεν επιστρέφουν τα 67.000.000 ευρώ στους καταναλωτές από την αγορά εξισορρόπησης ;;;     

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στις Μεταφράσεις (Μέρος Ι).

Η αυτόματη μετάφραση είναι, πιθανότατα, ένα από τα πιο δύσκολα εγχειρήματα της τεχνητής νοημοσύνης, δεδομένης της μεταβλητότητας της ανθρώπινης γλώσσας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γαλάζιοι προς Μητσοτάκη: Να ενημερώσεις άπαντες πως δεν θα επιτρέψουμε γεώτρηση της Τουρκίας μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ !!!

Πρέπει εκ των πρότερων να διασαφηνιστεί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα περάσει έτσι, τυχόν γεώτρηση της Τουρκίας μέσα στην ελληνική ΑΟΖ.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα μας η αμυντική θωράκιση όλων των Νησιών !!!

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος πήρε θέση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να θωρακίσει όλα της τα Νησιά !!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Από το 2014 είχα προειδοποιήσει την Κομισιόν για την ενεργειακή κρίση, αλλά δεν παρθήκαν μέτρα λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων !!!

Ο πρώην υπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης καταλόγισε πολιτικές ευθύνες για την αδράνεια της Κομισιόν στην επερχόμενη ενεργειακή κρίση αλλά και στην μονοδιάστατη προώθηση της πράσινης μετάβασης.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΓΟΥΜΑΣ

Αθανάσιος Δαγούμας κατά κυβέρνησης: Γιατί δεν επιστρέφουν τα 67.000.000 ευρώ στους καταναλωτές από την αγορά εξισορρόπησης ;;;

Ο πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την ακρίβεια στο ρεύμα, επισημαίνοντας πως το ΥΠΕΝ δεν έχει δεν έχει υιοθετήσει την εισήγηση της Αρχής για επιστροφή 67 εκατ. ευρώ στους καταναλωτές από την αγορά εξισορρόπησης.

ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Αλέξης Αλεξόπουλος (ΙΝΚΑ): Δεν καταργείται, απλά… αλλάζει όνομα η ρήτρα αναπροσαρμογής !!!

O δικηγόρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών τόνισε πως δεν θα καταργηθεί από 1η Ιουλίου η ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς η χρέωση θα μπαίνει κανονικά.

AΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Απ’ όλα έχει ο μπαξές στο «θαμμένο» παραδικαστικό !!!

Ο εγκέφαλος του παρακρατικού δικτύου και ο δικηγόρος-συνέταιρός του ξέρουν απ’ όλα: ναρκωτικά, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εξυπηρετήσεις υπουργών, μαστροπεία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, απόκρυψη κερδών από τυχερά παιχνίδια, επαφές με σκληρούς ποινικούς, κύκλωμα λαθρεμπορίου, ρευστοποίηση επιταγών, διοργάνωση ερωτικών συνευρέσεων ακόμη και με μαθήτριες.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Με άρωμα “Υπέρβασης” η πρόταση Πολάκη για τις Τράπεζες και το Ιδιωτικό Χρέος !!!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης, σκιαγραφώντας τις πρώτες 100 ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε δημιουργία Δημόσιας Τράπεζας, κατάργηση του Πτωχευτικού Νόμου και διαγραφή μέρους των χρεών όπως προτείνει και η «Υπέρβαση».

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

8 νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 11 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Αύξηση στους οφειλέτες του Δημοσίου τον καιρό της πανδημίας κατά 12% !!!
Κυβερνητικό σχέδιο για επέκταση του μέτρου ρύθμισης των αδήλωτων τετραγωνικών
Προσοχή: Η αλλαγή στο Ε1 ακυρώνει το Power Pass !!!
Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ η φοροδιαφυγή στα κοσμοπολίτικα νησιά !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Προκλητικές διευκολύνσεις και προνόμια στα Funds για να συνεχίσουν την εκποίηση της περιουσίας των Ελλήνων !!!
Επίσημο ξεκίνημα για την λειτουργία του νέου Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης τον Σεπτέμβρη του 2023 !!!
Σκληρές μάχες των Funds μέσα στον Ιούλιο για τα φιλέτα πακέτα κόκκινων δανείων
Στο «άρμα» του «Ηρακλή» η Εθνική Τράπεζα για τιτλοποίηση 40.000 επιχειρηματικών και στεγαστικών δανείων !!!
Νέα παράταση για την διεκδίκηση του πακέτου κόκκινων δανείων «Αριάδνη» ύψους 5,2 Δις ευρώ !!!
Όλη η Ελλάδα στα χέρια των Funds μέσω των κόκκινων δανείων
Πρόκληση για τους δανειολήπτες η βράβευση του ξεπουλήματος των κόκκινων δανείων !!!
Πάνω από τον νόμο τα ασύδοτα Funds επισπεύδουν τους ματαιωμένους πλειστηριασμούς !!!
Σοκ για κυβερνητικό Βουλευτή: Βγαίνει σπίτι του στο σφυρί !!!
Κύμα αλληλεγγύης στα Ιλίσια για να μην χάσει το σπίτι της η Ιωάννα Κολοβού
Μέγα σκάνδαλο από την Τράπεζα Αττικής: «Χάρισε» μέσω της τιτλοποίησης «Άρτεμις» ακίνητα αξίας άνω του μισού Δις ευρώ !!!
Στο εδώλιο του Ευρωδικαστηρίου η Ελλάδα λόγω της άνισης μεταχείρισης των δανειοληπτών Ελβετικού φράγκου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}