ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04/09/2022 | Οι αυξήσεις των επιτοκίων τρομάζουν ακόμη κα την ΤτΕ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 04/09/2022 | Οι αυξήσεις των επιτοκίων τρομάζουν ακόμη κα την ΤτΕ

Οι αυξήσεις των επιτοκίων τρομάζουν ακόμη κα την ΤτΕ

Οι αυξήσεις των επιτοκίων τρομάζουν ακόμη κα την ΤτΕ

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤτΕ | ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΤΑ 250 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ | ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ «ΈΒΡΟ 2» | Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ | ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ| ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΥΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ | ΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ  | ΠΡΟΣ «ΕΞΟΝΤΩΣΗ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΤΑ 250 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ

Ο πρώην Υπουργός Ενέργειας και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Γιάννης Μανιάτης επισήμανε πως τα κοιτάσματα της Κύπρου, του Ισραήλ και τα πιθανολογούμενα ελληνικά κοιτάσματα, αθροίζουν έναν όγκο φυσικού αερίου που μπορεί να δώσει ρεαλιστικές εναλλακτικές λύσεις σε μία διψασμένη για φυσικό αέριο Ευρωπαϊκή Ένωση.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΜΕΡΟΣ VΙ)

Η Τεχνητή Νοημοσύνη εμφανίζεται συχνά στον δημόσιο λόγο ως πανάκεια που θα λύσει τα δομικά προβλήματα της υπερφόρτωσης των δικαστηρίων και της βραδύτητας στην έκδοση αποφάσεων.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ «ΈΒΡΟ 2»

Καθώς ο Ερντογάν εντείνει την υβριδική του επίθεση κατά της Πατρίδας μας εργαλειοποιώντας για άλλη μια φορά το μεταναστευτικό, η κυβέρνηση με τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ το μόνο που έκανε ήταν να δρομολογήσει την επέκταση του υφιστάμενου φράκτη στον Έβρο και την περαιτέρω ενίσχυση της φύλαξης των ελληνικών συνόρων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Η χονδρεμπορική τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα εκτοξεύθηκε πάνω από τα 600 ευρώ/μεγαβατώρα, καθιστώντας μάλιστα την ελληνική αγορά μια από τις ακριβότερες της Ευρώπης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Τον Σεπτέμβριο ετοιμάζεται η αποστολή νέων τιμοκαταλόγων από τους προμηθευτές στους λιανεμπόρους με αναπροσαρμογές σε βασικά είδη διατροφής και άλλα είδη σούπερ μάρκετ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΥΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ

Ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, σημείωσε πως η ΕΚΤ πρέπει να συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια, αλλά δεν υπάρχει ανάγκη για μεγάλες κινήσεις και η τράπεζα θα πρέπει να ακολουθήσει μια συνετή, προσεκτική προσέγγιση για την ομαλοποίηση της νομισματικής της πολιτικής.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΟΝΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ

Γι’ αυτές τις ομάδες ο πληθωρισμός είναι πολύ μεγαλύτερος, μια και το συντριπτικό μέρος της καταναλωτικής τους δαπάνης κατευθύνεται σε προϊόντα που η αύξηση της τιμής τους είναι μεγαλύτερη από τον πληθωρισμό.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΣ «ΕΞΟΝΤΩΣΗ» ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΙΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η οικονομική πολιτική ισοπεδώνει σήμερα 2 στους 3 πολίτες, αλλά κυβέρνηση και τα πετσομπουκωμένα Μ.Μ.Ε. προβάλουν διαρκώς δήθεν νέες «παροχές».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, έκανε λόγο για «καρτέλ» στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς υπάρχουν 4 εταιρείες που διαμορφώνουν την τιμή !!!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ!!!

Ο οικονομολόγος και πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Δανειοληπτών, Ευάγγελος Κρητικός, εκτίμησε πως από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος του έτους αναμένεται να βγουν στο «σφυρί» περίπου 14.000 κατοικίες !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Πάνω από 5.000.000 ευρώ φοροδιαφυγή ανακάλυψε ο ειδικός αλγόριθμος της ΑΑΔΕ
Οφειλέτες στην τσιμπίδα της Εφορίας ακόμα και μετά από… 15 χρόνια !!!
Στον «λαβύρινθο» του εξωδικαστικού μηχανισμού και οι οφειλέτες του Δημοσίου
ΕΦΚΑ: Δεν χορηγεί σύνταξη σε περίπτωση εκκρεμούσας οφειλής άνω των 20.000 € πέραν της δεκαετίας
Σοκ και δέος από τον ΕΦΚΑ με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Μέγα σκάνδαλο η επαναγορά από τις Τράπεζες των δανείων που ξεπούλησαν στα funds
Βαριά καμπάνα 150.000 ευρώ στην Eurobank για την ληστεία με τον υπολογισμό τόκων βάσει 360 ημερών
Αλλάζουν χέρια μεταξύ των funds κόκκινα δάνεια συνολικής απαίτησης 3,4 δισ. ευρώ!
Οι τράπεζες ξεπουλούν τώρα και τα ενήμερα στεγαστικά δάνεια !!!
Τρέμουν οι τράπεζες μια νέα «χιονοστιβάδα» κόκκινων δανείων
Δικαστικές αποφάσεις – χαστούκια στους Servicers
Κανονικό πλιάτσικο: Πλειστηριασμοί ακινήτων ακόμη και για 100 ευρώ !!!
4 Δικαστικές αποφάσεις βάζουν φρένο στην ασυδοσία των Funds και των Servicers
Με πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών λαϊκών νοικοκυριών μπαίνει ο Σεπτέμβριος
Ποδαρικό με 1.420 πλειστηριασμούς κάνει το φθινόπωρο !!!
Μίνιμουμ 20.000 πλειστηριασμούς κάθε χρόνο ετοιμάζουν τα funds !!!
Οι τράπεζες ξεφορτώνονται τα ακίνητα
Ο Μπάιντεν διαγράφει 10.000 δολλάρια από δανειολήπτες φοιτητικών δανείων
Έφοδος εισαγγελέων στα γραφεία της JP Morgan στην Γερμανία

Ξεκίνησε κατακαλόκαιρα ο Νέος Πτωχευτικός Νόμος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}