ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19/09/2021 | Πρόστιμο 40.000 ευρώ από την Α.Π.Δ.Π.Χ στην ΕΤΕ και στον Κωτσόβολο!!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19/09/2021 | Πρόστιμο 40.000 ευρώ από την Α.Π.Δ.Π.Χ στην ΕΤΕ και στον Κωτσόβολο!!!

YNEWS K 19092021 PG ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρόστιμο 40.000 ευρώ από την Α.Π.Δ.Π.Χ στην Εθνική Τράπεζα για την Dixon - Κωτσόβολος!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Πρόστιμο 40.000 ευρώ από την Α.Π.Δ.Π.Χ στην Εθνική Τράπεζα και την Dixon – Κωτσόβολος!!! | Οι Νταβατζήδες : Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!! | Δωρεάν δικαιώματα CO2 για τη ΔΕΗ εδώ και τώρα | Από κόσκινο εκατοντάδες χιλιάδες κόκκινα ΑΦΜ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

 

Γράφουν οι:

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Η απόφαση της Κυβέρνησης για την παιδική εργασία είναι τριτοκοσμική και συνιστά μια πρωτοφανή διάκριση και εκμετάλλευση ορφανών ανηλίκων, τα οποία το Κράτος οφείλει να προστατεύει και όχι να τα εκθέτει…..

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Νταβατζήδες : Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Μέρος 5Α : Ο Καραμανλής, ο Βασικός Μέτοχος, οι Νταβατζήδες του Μπετόν, ο Βαρώνοι των ΜΜΕ και ο εκπρόσωπός τους……

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Δεν είναι δυνατόν το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο να μην γνωρίζει αν η συμμετοχή του Τουρισμού στην διαμόρφωση του πραγματικού ΑΕΠ είναι 15%, 20,8%, 27,5% ή 33,1%…..

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Δωρεάν δικαιώματα CO2 για τη ΔΕΗ εδώ και τώρα. Φέτος, η ΔΕΗ αναμένεται να καταβάλει για δικαιώματα ρύπων CO2, πάνω από 850.000.000€. Επομένως, μια σημαντική παράμετρος για την αντιμετώπιση της ραγδαίας αύξησης της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, είναι η εξαίρεση της ΔΕΗ από την καταβολή δικαιωμάτων ρύπων CO2 μέχρι το 2030, όπως ακρι-βώς συμβαίνει ήδη με την Βουλγαρική και την Πολωνική ΔΕΗ…..

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η λίστα παροχών Μητσοτάκη θυμίζει εποχή ΓΑΠ τότε που ακριβώς η ίδια ευφορία επικρατούσε στα χρόνια του «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»… Τρίτη φορά επισκέφθηκε την ΔΕΘ ως Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ελπίδα των Ελλήνων είναι στο να μην είναι η «τρίτη και φαρμακερή» και… άλλο κακό να μη μας βρει…..

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Από κόσκινο εκατοντάδες χιλιάδες κόκκινα ΑΦΜ: Επαναξιολόγηση για όλους τους οφειλέτες της εφορίας….. Με τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία να πλησιάζουν τα 110 δισ. ευρώ η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων προχωρά σε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα όλων αυτών των οφειλών…..

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Ξυπνήστε Έλληνες και πάρτε ξανά την ζωή και την τύχη στα χέρια σας !!!
Πρέπει να έχεις ισχυρή βούληση για να κάνεις την «Υπέρβαση» και να έχεις την θέληση να διεκδικήσεις το δίκιο σου……

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Πλήρης δικαίωση της Υπέρβασης δια στόματος Κώστα Βαξεβάνη: Ο Τσακαλώτος έπαιζε το παιχνίδι Στουρνάρα, Τραπεζών και Δανειστών…..
Έρχονται Πλειστηριασμοί Εξπρές: Οι Έλληνες θα χάνουν τα σπίτια τους εν ριπή οφθαλμού….
Δώρον – άδωρον στους πυρόπληκτους: Αναστέλλονται για 6 μήνες κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, αλλά μετά ισχύει κανονικά ο νέος Πτωχευτικός Νόμος…..
Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Κωτσόβολο και Εθνική Τράπεζα, για παραβίαση του δικαιώματος πρόσβασης του Καταναλωτή, μετά από ακύρωση συναλλαγής με Πιστωτική Κάρτα…..
Το μεγάλο ξεφόρτωμα: Μετά από τα κόκκινα δάνεια οι Τράπεζες απαλλάσσονται και από τα ακίνητα……
Στα χέρια των Funds τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια: Οι Servicers διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια 62 Δις ευρώ…..
Ο λογαριασμός στους Φορολογούμενους… Στα 1,3 δισ. € έφτασαν οι ζημιές της Attica Bank σε 18 χρόνια…..
Προκλητική ασυλία για τον πολυθεσίτη Πανταλάκη που τρώει με Διατακτικές Σίτισης από την Attica Bank…..
Προσοχή !!! Η Τράπεζα της Ελλάδος προειδοποιεί για το Bitcoin…..
Ανησυχία από τις Κεντρικές Τράπεζες για την εξάπλωση των Κρυπτονομισμάτων…..
Κώδωνας κινδύνου από Moody’s: Τα κρατικά ψηφιακά νομίσματα θα πλήξουν τις Εμπορικές Τράπεζες…….

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ

Το τέρας των ανατιμήσεων είναι ήδη εδώ. Πρέπει οπωσδήποτε, εδώ και τώρα, να χρηματοδοτηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικά οι μικρές…..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Η Μάχη των Browsers “The Batle of Browsers“. Πως θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα στον πιο γρήγορο, ασφαλή, όμορφο και δημοφιλή Browser, που δεν είναι άλλος από τον Google Chrome……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}