ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12/09/2021 | Μία εικόνα χίλιες λέξεις για την 1η κατοικία. Να την δείξετε στα παιδιά σας την μέρα που θα σας ρωτήσουν ποιοι φταίνε που έμειναν δίχως σπίτι!!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12/09/2021 | Μία εικόνα χίλιες λέξεις για την 1η κατοικία. Να την δείξετε στα παιδιά σας την μέρα που θα σας ρωτήσουν ποιοι φταίνε που έμειναν δίχως σπίτι!!!

YNEWS 12092021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Μία εικόνα χίλιες λέξεις για την 1η κατοικία. Να την δείξετε στα παιδιά σας την μέρα που θα σας ρωτήσουν ποιοι φταίνε που έμειναν δίχως σπίτι!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Μία εικόνα χίλιες λέξεις για την 1η κατοικία. Να την δείξετε στα παιδιά σας την μέρα που θα σας ρωτήσουν ποιοι φταίνε που έμειναν δίχως σπίτι!!! | Οι Νταβατζήδες : Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!! | Η Επικαιροποίηση των Φακέλων των Δανειοληπτών της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Πτωχευτικού Νόμου.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

 

Γράφουν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Πρόταση σε Τσουκάτο – Μαντέλη να μπουν στην Κυβέρνηση! Aπολύουν μάρτυρες σκανδάλων στις Τράπεζες… Aπίστευτες καταγγελίες Ν. Νικολόπουλου στην ΕΡΓΟΣΕ !!! Άτυπη ομάδα επικοινωνιολόγων που εργάζεται κάτω από την στενή εποπτεία «ειδικού» Υπουργού διενεργεί κρυφή δημοσκόπηση με σκοπό να διαπιστώσει τη στάση της κοινής γνώμης στο ενδεχόμενο υπουργοποίησης ή ανάληψης καθηκόντων στον ευρύτερο κρατικό τομέα από τον Θόδωρο Τσουκάτο, κατ’ αρχήν και ενδεχομένως και τον Τάσο Μαντέλη.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Νταβατζήδες : Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Γ’ Μέρος: Οι Νταβατζήδες της Μεταπολίτευσης, της Αλλαγής, του Ημιτελούς Εκσυγχρονισμού και της Χρηματιστηριακής Καταστροφής του 1999

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Μαζί με τον Μίκη ενάντια στην τρόικα και στα μνημόνια !!! Το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου ο Μίκης Θεοδωράκης, ο τραγουδοποιός του λαού μας, ο εθνικός μας συνθέτης, το σύμβολο της Αντίστασης σε κάθε μορφή κατοχής πέρασε πλέον την αιωνιότητα. Η Μουσική σου και οι Αγώνες σου θα μας εμπνέουν για πάντα. Ο αγώνας συνεχίζεται !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Οικονομική Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα Δημοσίου Χρέους. Η διαιωνιζόμενη κρίση της ελληνικής οικονομίας μετά το 2007 οφείλεται πρωτίστως στην αποσύνθεση του βιομηχανικού τομέα, στην δραματική μείωση των επενδύσεων παγίου κεφαλαίου και στη νηνεμία του εξαγωγικού εμπορίου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις για την 1η Κατοικία! Μέχρι την ψήφιση του νέου Πτωχευτικού Νόμου του Μητσοτάκη, τα νοικοκυριά κινδύνευαν να χάσουν τα σπίτια τους μόνο με τους Ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς του Τσίπρα. Από την ψήφισή του όμως και μετά, τα νοικοκυριά πλέον κινδυνεύουν, ταυτόχρονα και παράλληλα, και από τις δυο μαζί αυτές διαδικασίες. Σκύλα, λοιπόν και Χάρυβδη. Πλειστηριασμοί και Πτωχευτικός Νόμος μαζί. Δηλαδή, μαζί, Τσίπρας και Μητσοτάκης !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανοικτός ο «λογαριασμός» από τον Covid-19. Πρέπει να πάρουμε το έθνος τα χέρια μας όσοι πιστοί παραμένουμε στις παραδόσεις τις αξίες στην ιστορία και τους αγώνες μας.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Βαρύς ο Σεπτέμβριος για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά: Αναλυτικό χρονοδιάγραμμα φορολογικών υποχρεώσεων !!! Δόσεις για τον φόρο εισοδήματος, δόσεις για τον φόρο ακινήτων, δόσεις για τις παλιές ληξιπρόθεσμες οφειλές, δόσεις για τα χρέη της πανδημίας, δόσεις για τις τρέχουσες οφειλές, δόσεις για την επιστρεπτέα προκαταβολή, τον ΦΠΑ, τις ασφαλιστικές εισφορές.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Έτοιμη η μέγγενη των οφειλετών με τον Νέο Πτωχευτικό Νόμο: Έρχεται ο διαγωνισμός για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
«Άνθρακες ο θησαυρός» της ΔΕΘ: Εμπαίζουν τους δανειολήπτες με την τρίμηνη παράταση του προγράμματος «Γέφυρα»
Καινούρια δώρα της Εθνικής Τράπεζας στους Servicers: Προ των πυλών νέο πακέτο κόκκινων δανείων για τιτλοποίηση
Απίστευτη καταγγελία τραπεζοϋπαλλήλων της Alpha Bank: Ο ΕΦΚΑ μας παρακράτησε 25 εκατ. ευρώ !!!
Μυθικό ξεπούλημα κόκκινων δανείων από τις Bad Banks ύψους 5 δισ. ευρώ!!!
Προσοχή απάτη! Νέο email εξαπάτησης προς τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας
Σε έξαρση το ηλεκτρονικό έγκλημα: Οι 9 συνηθισμένες παγίδες που στήνουν οι απατεώνες του Διαδικτύου
Με τον παλιό τρόπο: Αποφεύγουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές οι Έλληνες, επιμένοντας στις αγορές με μετρητά
Αποταμίευση μηδέν: Στα επίπεδα του 2005 έπεσαν οι προθεσμιακές καταθέσεις !!!
Θα μπορέσουν οι χρεοκοπημένες τράπεζες να δώσουν μέρισμα μετά από 14 χρόνια;
Αποκάλυψη: Σε φορολογικούς παραδείσους κρύβουν τα υπερκέρδη τους οι μεγάλες Ευρωπαϊκές Τράπεζες !

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Αυτό που ενδιαφέρει 2.500.000 δανειολήπτες με κόκκινα ΑΦΜ: Επικαιροποίηση Πτωχευτικού Νόμου! Ακόμη και σε περιπτώσεις δανειοληπτών που ήταν θεωρητικά χαμένες, καταφέραμε και σώσαμε περιουσίες!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Η Επικαιροποίηση των Φακέλων των Δανειοληπτών της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις του Πτωχευτικού Νόμου. Πώς ωφελούνται οι Δανειολήπτες της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ από την τροποποίηση του Πτωχευτικού Νόμου

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ

Αν επιβληθεί ένα νέο Lockdown, θα μιλάμε για την μεγαλύτερη καταστροφή όλων των εποχών στην Ελλάδα ! Ο μεγαλύτερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας, το εμπόριο και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με 720.000 εργαζόμενους συν τους αυτοαπα-σχολούμενους έχει μείνει αβοήθητος

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

«Κολασμένος Σεπτέμβριος». Η κίνηση του Ανασχηματισμού εξέπεμψε πολλά S.O.S. στον Κεντρικό Πυλώνα στήριξης του Συστήματος, αφού την ώρα που αποδοκιμάστηκε ο Χρυσοχοΐδης, επιχειρήθηκε η σύγκλιση με τον Υπαρξιακό τους Εχθρό, την Αντιπολίτευση και ταυτόχρονα δόθηκε η εντύπωση ότι οι Ακραίοι αποκτούν σαφές προβάδισμα στο Υπουργικό Συμβούλιο έναντι κάθε άλλης συνιστώσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}