ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 02/04/2021 | Η Πατρίδα χρειάζεται λεβέντες και όχι δουλοπρεπείς πολιτικούς

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 02/04/2021 | Η Πατρίδα χρειάζεται λεβέντες και όχι δουλοπρεπείς πολιτικούς

YNEWS 02042021 PG1

Η Πατρίδα χρειάζεται λεβέντες και όχι δουλοπρεπείς πολιτικούςΗ Πατρίδα χρειάζεται λεβέντες και όχι δουλοπρεπείς πολιτικούς

Το πελώριο εξωτερικό χρέος καταδεικνύει περίτρανα την πολιτικοοικονομική εξάρτηση της Ελλάδας από τους αλλότριους πιστωτές. Με την πτώχευση της χώρας το 2010, οι προστάτιδες δυνάμεις της Γερμανίας και ιδίως των ΗΠΑ, μας επέβαλαν την τρόικα. Το κομματικό καθεστώς κυβερνητικής εξουσίας φέρει στο ακέραιο την ευθύνη για την παρατεταμένη κρίση που μετά το 2007 διέρχεται η εθνική μας οικονομία. Καιροσκόποι και πατριδοκάπηλοι πολιτικοί, αχυράνθρωποι των ξένων δυνάμεων, με τις εγκληματικές μνημονιακές οικονομικές τους πολιτικές, εκτόξευσαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας σε αστρονομικά επίπεδα. Με αχρεία και ανίκανα πολιτικά πρόσωπα δεν μπορεί να ασκηθεί αποδοτική οικονομική πολιτική, που θα συντελούσε στην αναπτυξιακή ανάταση της χώρας και την βιωσιμότητα του κρατικού χρέους. Το αξιοσημείωτο δίδαγμα που συνάγεται από την πτώχευση του 1827 και μέχρι την πρόσφατη χρεοκοπία του 2010 είναι ότι τρισάθλιες και εγκάθετες κυβερνήσεις ζημίωσαν τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους και με τα οδυνηρά λάθη τους συνετέλεσαν στην αλματώδη αύξηση του δημοσίου χρέους. Κατ’ αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα ήταν και δυστυχώς εξακολουθεί να είναι έρμαιο της διεθνούς κερδοσκοπίας και πλήρως εξαρτημένη από τους ξένους πιστωτές.
Ουσιαστικά, η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίζεται την χρεοκοπία της χώρας, προετοιμάζοντας υπογείως και παρασκηνιακά νέες επώδυνες και αντιλαϊκές κοινωνικοοικονομικές πολιτικές.
Αυτό το οποίο απαιτείται σήμερα, είναι η συσπείρωση των υγειών δυνάμεων του Ελληνισμού και η χάραξη μιας αποδοτικής οικονομικής πολιτικής, αποσκοπώντας στην πάταξη της διαφθοράς στον κρατικό-τραπεζικό μηχανισμό, την ανύψωση της ανταγωνιστικότητας της εθνικής οικονομίας και την επιτάχυνση της αναπτυξιακής διαδικασίας. Το αποτελεσματικότερο φάρμακο για την βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους είναι η αναπτυξιακή εκτίναξη της χώρας. Για την επίτευξη όμως αυτών των μεγαλεπήβολων στόχων η Πατρίδα χρειάζεται λεβέντες και όχι δουλοπρεπείς πολιτικούς.

Παραχάραξαν το ποσοστό Ανεργίας από 25,6% σε 15,8% !!!

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο απόλυτος αριθμός των ανέργων στη χώρα μας ήταν 1.181.296 άτομα που λένε τα στοιχεία του ΟΑΕΔ ή 726.400 άτομα που αναγράφουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ;;; Τελικά, μήπως παραχαράχτηκε το ποσοστό ανεργίας από 25,6% σε 15,8%. Δεν είμαι νομικός για να αποφανθώ αν εγείρονται πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες για την τρομακτική διάσταση μεταξύ των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και του ΟΑΕΔ. Επίσης, δεν δύναμαι να κατανοήσω πως είναι δυνατόν μια ανεξάρτητη Αρχή σαν την ΕΛΣΤΑΤ, δημοσιεύει τόσο αντιφατικά μακροοικονομικά στοιχεία όπως είναι η ανεργία και το πραγματικό ΑΕΠ. Αυτό το οποίο όμως ανιδιοτελώς μπορώ να αναφέρω, είναι ότι αν κάποιος εισαγγελικός λειτουργός παρέμβει, θα ήμουν πρόθυμος να συνδράμω στο έργο του ως προς την αποκάλυψη της αλήθειας, για το αν η ΕΛΣΤΑΤ αλλοιώνει ζωτικής σημασίας εθνικολογιστικά στοιχεία σαν το πραγματικό ΑΕΠ και την ανεργία.

Τα σπίτια των Ελλήνων «επί πίνακι» απαιτούν τα αρπακτικά των Θεσμών και των Τραπεζών

Η τακτική του… σταγονόμετρου μέχρι να έρθει το τσουνάμι.
Η γκιλοτίνα των πλειστηριασμών δεν θα ενεργοποιηθεί μαζικά στην αρχή, αλλά σταδιακά. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Τραπεζών το πρώτο διάστημα οι πλειστηριασμοί θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, επειδή το δίχτυ προστασίας θα είναι διευρυμένο, ενώ και οι ίδιες οι τράπεζες θα προχωρήσουν σε ένα άτυπο «μορατόριουμ».
Oι πλειστηριασμοί θα αποκτήσουν μορφή χιονοστιβάδας και θα απελευθερωθούν μετά την εφαρμογή του νέου πτωχευτικού νόμου, καθώς θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση να βρίσκεται σε ισχύ όλο το σχετικό νομικό καθεστώς για την… προστασία των δανειοληπτών. Αυτό θεωρητικά θα γίνει εντός του καλοκαιριού, όμως λόγω πανδημίας δεν αποκλείεται να υπάρξει καθυστέρηση μέχρι και τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Παράλληλα, οι Θεσμοί πιέζουν και για το «ξεκαθάρισμα» των εκκρεμών υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη, ώστε με το νέο πτωχευτικό να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο ενόψει και της νέας κανονικότητας.

Στόχος η υποταγή και η άνευ όρων πληρωμή !!!

Ο σχεδιασμός Θεσμών και Τραπεζών μόνο τυχαίος δεν είναι, καθώς είναι κρίσιμο για αυτούς να διατηρηθεί η «κουλτούρα πληρωμών» που είχε επανέλθει μετά από πολλά χρόνια πριν το ξέσπασμα της πανδημίας. Σύμφωνα με την φιλοσοφία τους το ζήτημα δεν είναι να «τιμωρηθούν» όσοι πραγματικά χτυπήθηκαν από την πανδημία, αλλά να αποφευχθεί μια νέα γενιά στρατηγικών κακοπληρωτών, οι οποίοι επιλέγουν συνειδητά να μην πληρώνουν ή ρυθμίζουν τις οφειλές τους.

YNEWS%2B02042021%2BPG2

YNEWS%2B02042021%2BPG3

YNEWS%2B02042021%2BPG4

YNEWS%2B02042021%2BPG5

YNEWS%2B02042021%2BPG6

YNEWS%2B02042021%2BPG7

YNEWS%2B02042021%2BPG%2B%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A6%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259B%25CE%259F

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}