ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 15/05/2022 | Γ. Αδαμίδης: Δεν υπάρχει 600ρι για το ρεύμα !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 15/05/2022 | Γ. Αδαμίδης: Δεν υπάρχει 600ρι για το ρεύμα !!!

YNEWS 15052022 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γ. Αδαμίδης: Δεν υπάρχει 600ρι για το ρεύμα !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Γ. Αδαμίδης: Δεν υπάρχει 600ρι για το ρεύμα !!! | Το τελευταίο κύμα του κορωνοϊού έδωσε ανοσία σε πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού !!! | Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια | Ο Σαμαράς καίει τον Κούλη !!! | 77 χρόνια μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η δήθεν ουδέτερη Σουηδία φλερτάρει με το ΝΑΤΟ !!! | Μερικές απλές σκέψεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία !!! | Η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί !!! | Αναγκαία η παρέμβαση της κυβέρνησης για το ηλεκτρικό ρεύμα !!! 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗΣ

Το τελευταίο κύμα του κορωνοϊού έδωσε ανοσία σε πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού !!!

Ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκτιμά ότι παρόλο που ο ιός του Covid-19 γίνεται ακόμη πιο μεταδοτικός, είναι λιγότερο επικίνδυνος και θανατηφόρος.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τις εταιρείες κυβερνοπροστασίας να προλάβουν τις εξελίξεις στο κυβερνοέγκλημα, ειδικά όταν τα χρήματα που κερδίζουν οι κυβερνοεγκληματίες είναι τόσο πολλά, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να επενδύουν διαρκώς σημαντικούς πόρους.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σαμαράς καίει τον Κούλη !!!

Η ομιλία του πρώην Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμάρα, που στήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανάδειξή του στην ηγεσία πριν από περίπου έξι χρόνια, είναι η προαναγγελία ενός συμπαγούς εσωκομματικού μετώπου εναντίον των «Πρεσπών του Αιγαίου».

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

77 χρόνια μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η δήθεν ουδέτερη Σουηδία φλερτάρει με το ΝΑΤΟ !!!

Πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία μαζί με την επικείμενη άμεση αίτηση της Φινλανδίας για είσοδο επίσης στο ΝΑΤΟ ανατρέπουν θέσφατα πολλών δεκαετιών και προκαλούν τριγμούς στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας, καθώς η αυλή του ΝΑΤΟ έρχεται όλο και πιο κοντά προς τη Ρωσία.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΑΣ

Μερικές απλές σκέψεις για τον πόλεμο στην Ουκρανία !!!

Γίνεται εμφανές ότι ορισμένες δυνάμεις της Δύσης έχουν συμφέρον να επεκτείνουν την χρονική διάρκεια των εχθροπραξιών όσο γίνεται περισσότερο σε βάθος χρόνου και για αυτό το σκοπό θα στέλνουν όσο περισσότερο οπλισμό για να τροφοδοτήσουν την αντίσταση – άμυνα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΣ

Η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί !!!

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος, προειδοποίησε για επερχόμενη απρόβλεπτη κοινωνική έκρηξη λόγω της ακρίβειας και της απόγνωσης των Ελλήνων.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες παίρνουν μέτρα για την μείωση της τιμής του ρεύματος και στην Ελλάδα ψειρίζουμε την μαϊμού !!!

Για το τι ήδη πράττουν άλλες ευρωπαϊκές χώρες για την ενεργειακή επάρκεια αλλά και για τα αναγκαία μέτρα για τη μείωση της τιμής του ρεύματος που βαραίνει τα νοικοκυριά μίλησε ο Νικόλαος Φαραντούρης, καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Πρόεδρος της Νομικής Επιτροπής του EUROGAS.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Αναγκαία η παρέμβαση της κυβέρνησης για το ηλεκτρικό ρεύμα !!!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, χαρακτήρισε ως απολύτως αναγκαίες τις τέσσερις νέες κυβερνητικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των υπέρογκων λογαριασμών ρεύματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Μαζικά λουκέτα και αύξηση της ανεργίας, αν δεν στηριχτούν οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Οι προτάσεις του ΕΕΑ !!!

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις κόντρα στην ενεργειακή ακρίβεια είναι θετικές και δικαιώνουν τις θέσεις του Επιμελητηρίου που είχε ζητήσει να δοθεί πολιτική λύση, αλλά δεν επαρκούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

«Άνθρακες» η εξαγγελία Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει 600ρι για τους φουσκωμένους λογαριασμούς !!!

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, αποδόμησε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και των υπουργών σχετικά με τις τιμές στην ηλεκτρική ενέργεια, τη ρήτρα αναπροσαρμογής και τα χρήματα που θα λάβουν οι καταναλωτές ρεύματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Έτσι ανακαλύπτουν οι ελεγκτές της Εφορίας τις αποδείξεις που δεν κόπηκαν
Στο ζενίθ τα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία
Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ για το 2022
Βαριά καμπάνα από ΣτΕ στην Coca-Cola για ανακριβείς δηλώσεις

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Κόκκινα δάνεια: Δικαστικές αποφάσεις σηκώνουν ανάχωμα στην αυθαιρεσία των Funds και των Servicers !!!
Οδηγίες Χρήσης: Πολύτιμες συμβουλές προς οφειλέτες
Δεν μειώνονται, αλλά αντίθετα αυξάνονται τα κόκκινα δάνεια!!!
Αδίστακτα Funds τετραπλασιάζουν τους πλειστηριασμούς!!!
Μπαράζ πλειστηριασμών: Επώνυμα και… ανώνυμα ακίνητα αλλάζουν χέρια
Στο σφυρί 32 διαμερίσματα στην παραλία της Χαλκίδας
85 κεντρικοί Τραπεζίτες αποφάσισαν αύξηση επιτοκίων λόγω πληθωρισμού
Έρχονται άτοκα δάνεια από την ΔΥΠΑ για αγορά πρώτης κατοικίας
Δυσχεραίνει κάθε χρόνο η απόκτηση πρώτης κατοικίας
Έτοιμη η «Τειρεσίας» να δεχτεί ξανά τους ενδιαφερόμενους πολίτες
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα πρέπει επειγόντως να αλλάξει στρατηγική
Κατακρημνίζονται οι αγορές των κρυπτονομισμάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}