ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 22/08/2021 | Φρένο στην οριζόντια, μηχανιστική υπαγωγή των δανειοληπτών στον Πτωχευτικό Νόμο!!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 22/08/2021 | Φρένο στην οριζόντια, μηχανιστική υπαγωγή των δανειοληπτών στον Πτωχευτικό Νόμο!!!

YNEWS K 22082021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Φρένο στην οριζόντια,μηχανιστική υπαγωγή των δανειοληπτών στον Πτωχευτικό Νόμο!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS της 22/8/2021 όλα τα νέα για τα κόκκινα δάνεια, συμβουλές για δανειολήπτες, στο πρωτοσέλιδο: Φρένο στην οριζόντια,μηχανιστική υπαγωγή των δανειοληπτών στον Πτωχευτικό Νόμο!!!

 

 

 

Γράφουν οι:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Πυκνή Δασική Βλάστηση : Ο υπ’ αριθμόν 1 Εχθρός της Ανεμογεννήτριας !!!
Το κάψιμο ολόκληρης της Βόρειας Εύβοιας και η συνεπακόλουθη εξαφάνιση του συνόλου σχεδόν της πυκνής δασικής βλάστησης της περιοχής, πρώτον, αυξάνει την αποδοτικότητα και τα έσοδα των ήδη αδειοδοτημένων αιολικών πάρκων και, δεύτερον, σε συνδυασμό με την ΟλΣτΕ 2499/2012 της ΠτΔ Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ανοίγει πλέον τον δρόμο για την αδειοδότηση δεκάδων νέων αιολικών πάρκων στην περιοχή, που αλλιώς, λόγω της προϋπάρχουσας πυκνής δασικής βλάστησης, θα ήταν, πολεοδομικά τουλάχιστον, αδύνατη !!!Ποιος είπαμε, λοιπόν, ότι έχει κίνητρο να καίει τα δάση ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

Οι Νταβατζήδες : Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Α’ Μέρος : Από το 1821 μέχρι την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια….

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

«Είναι η δράση της πολιτικής Μαφίας ηλίθιε»…. που καίει και ξεπλένει Μαφιόζικα Δις σε Καμένα Δάση και στο «Όπιο των Φτωχών»….
Ο Υπουργός, η Βίλα και η Αγαπημένη του !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Μεγάλη η διεθνής προβολή της είδησης ότι η Ευρωβουλή ξεκίνησε έρευνα για τη σκανδαλώδη σύμβαση της ΕΕ με την AstraZeneca, μετά από Αναφορά του Νότη Μαριά !!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πρέπει ο Μητσοτάκης να διασφαλίσει τα σύνορα μας και το δικαίωμα της Ελλάδας να κάνει αυστηρή επιλογή στους μετανάστες από το Αφγανιστάν, τους οποίους θα φιλοξενήσει !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Ελλάς- Μέγα Πλυντήριο Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.
Μήπως η ντόπια κλεπτοκρατία έχει βγάλει στο εξωτερικό 500 και όχι 200 ή 300 δις ευρώ, που αρκετοί από μας μέχρι σήμερα πιστεύαμε ;;;

ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ

Fund “Mαϊμού”, με μετοχικό κεφάλαιο 12.000€, αντί των 100.000€ που ορίζει ο Ν 4354/2015, πλειστηριάζει 174 αακίνητα !!!
Καταλυτικός ο ρόλος της Πραγματογνωμοσύνης στην δικαστική διαμάχη του Δανειολήπτη με την Τράπεζα !!!
Καταγγελία-Βόμβα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Μαγνησίας, για τις χρεώσεις POS των συστημικών τραπεζών !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να ληστεύει τους Συνταξιούχους της. Πιστεύεις ακόμη ότι θα λυπηθεί εσένα τον Δανειολήπτη ;;;
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!! Νέο spam e-mail στοχεύει το e-banking πελατών της Τράπεζας Πειραιώς και την υφαρπαγή των κωδικών εισόδου στο σύστημα WinBank.…
Φρένο στην αυτόματη υπαγωγή των Δανειοληπτών της Υπέρβασης στον Πτωχευτικό Νόμο !!!
Δικαιώνει τους Δανειολήπτες της Υπέρβασης η πρόσφατη τροποποίηση του Πτωχευτικού Νόμου και το νέο «Μαχητό Τεκμήριο» της Παύσης Πληρωμών του Οφειλέτη !!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ

Η τραπεζική σου καθημερινότητα μπορεί ν’ αλλάξει αν «Εσύ» το αποφασίσεις !!!
Αληθινές Ιστορίες Τραπεζικής Αυθαιρεσίας : Ζωντανό Ρεπορτάζ μέσα από τα γραφεία της Υπέρβασης !!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Εξοντωτικές ποινές για την Φοροδιαφυγή !!!

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΥΔΑΚΗΣ

Να ζήσουν πρώτα ένα μήνα στα καμένα, πριν οριστικοποιήσουν τα μέτρα για τους πυρόπληκτους, οι «εγκέφαλοι» της Κυβέρνησης !!!

There is 1 comment
  1. Avatar of Parathinalos
    Parathinalos

    Ανεβάστε το φύλλο 194 καθώς έχετε κάνει λάθος και έχετε ανεβάσει το 195 φύλλο.
    Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}