ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 22/05/2022 | Η ΕΕ βλέπει γενοκτονία μόνο στην Ουκρανία !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 22/05/2022 | Η ΕΕ βλέπει γενοκτονία μόνο στην Ουκρανία !!!

Η ΕΕ βλέπει γενοκτονία μόνο στην Ουκρανία !!!

Η ΕΕ βλέπει γενοκτονία μόνο στην Ουκρανία !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Η ΕΕ βλέπει γενοκτονία μόνο στην Ουκρανία !!! | Η πανδημία του Covid 19 τελείωσε!!! | Τεχνητή Νοημοσύνη και έξυπνες πόλεις | Οι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φταίνε για την επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία !!! | Συνεχίζεται η αφωνία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου !!! | Τιμώντας την Μνήμη του Βάσου Λυσσαρίδη | Η Φεουδαρχία αντεπιτίθεται «εξαλείφοντας» την Μεσαία Τάξη !!! | Η σιωπηλή πλειοψηφία θα κάνει την «Εξέγερση των Νοικοκυραίων» !!! | Μετά το business drain ήρθε η ώρα του business gain !!! | Ακόμα επτά (7) νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!   

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ROBERT MALONE

Η πανδημία του Covid 19 τελείωσε!!!

H βιταμίνη D προστατεύει καλύτερα από τα εμβόλια… Ο Αμερικανός γιατρός και βιοχημικός Dr Robert Malone υποστηρίζει ότι ο λόγος που οι ιώσεις συμβαίνουν σε ορισμένες περιόδους του έτους προέρχονται από την ανεπάρκεια της βιταμίνης D.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Τεχνητή Νοημοσύνη και έξυπνες πόλεις.

Οι έξυπνες πόλεις είναι βασισμένες σε μια ευρεία υποδομή συστημάτων που συνεργάζονται μεταξύ τους. Οι παγκόσμιες δαπάνες για τεχνολογίες έξυπνης πόλης αναμένεται να σημειώσουν αύξηση 22,7% έως το 2025.

ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ

Οι ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φταίνε για την επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία !!!

Ο πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ηenry Kissinger, επανέρχεται με παρέμβασή του στους Financial Times, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση Biden για το ουκρανικό ζήτημα, ενώ προειδοποιεί πως μια συμμαχία Κίνας – Ρωσίας δεν είναι διαχειρίσιμη σε στρατιωτικό και πολιτικό επίπεδο από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Συνεχίζεται η αφωνία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο ζήτημα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου !!!

Συμπληρώθηκαν 103 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και σύσσωμος ο απανταχού Ελληνισμός παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας τίμησε τη μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων Αδελφών μας, διατρανώνοντας με αίσθημα χρέους ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για την διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και τη συνακόλουθη καταδίκη της Τουρκίας.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τιμώντας την Μνήμη του Βάσου Λυσσαρίδη.

Και όταν ακόμη αποχώρησε από την ενεργό πολιτική ουδέποτε έπαυσε να συμμετέχει, ψυχή τε και σώματι, στα πολιτικά δρώμενα της Κύπρου, με μόνο στόχο και όραμα την απελευθέρωσή της από την βάρβαρη τουρκική κατοχή και, συνακόλουθα, την πλήρη αποκατάσταση της Κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η Φεουδαρχία αντεπιτίθεται «εξαλείφοντας» την Μεσαία Τάξη !!!

Στην Πατρίδα μας, μετά την αποβιομηχάνιση της ελληνικής οικονομίας με τις νέες ρυθμίσεις στα εργασιακά θέματα λέτε να ξαναδούμε «παιδιά κάτω των δώδεκα ετών να εισέρχονται στο χώρο εργασίας μία ώρα πριν την ανατολή του ήλιου και να εξέρχονται μία ώρα μετά τη δύση του;»

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η σιωπηλή πλειοψηφία θα κάνει την «Εξέγερση των Νοικοκυραίων» !!!

Το πετρέλαιο έχει χυθεί και ένα σπίρτο είναι ικανό να βάλει φωτιά στην πολύπαθη ελληνική κοινωνία που αδυνατεί να τα βγάλει πέρα, ειδικά μετά τις τεράστιες άδικες και σκανδαλώδεις αυξήσεις στα ενεργειακά τιμολόγια.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Μετά το business drain ήρθε η ώρα του business gain !!!

Το ΕΒΕΠ προτείνει να δοθούν φοροαπαλλαγές σε ποσοστό 30-50% για διάστημα 9 ετών σε όλες τις νέες εταιρείες που θα δημιουργηθούν στη χώρα μας και θα προκύψουν από τη συγχώνευση, τόσο μεταξύ ελληνικών, όσο και μεταξύ ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Η κυβέρνηση εξυπηρετεί τα συμφέροντα του φυσικού αερίου με την αδρανοποίηση των λιγνιτικών μονάδων !!!

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά με το υπέρογκο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και την τακτική της μη αξιοποίησης των λιγνιτικών μονάδων.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

Ακόμα επτά (7) νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 7 ακόμη Δανειολήπτες, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ οι φορολογικές υποθέσεις που κοντεύουν να παραγραφούν!!!
Εκτοξεύτηκαν τα χρέη στην Εφορία – Προστέθηκαν απλήρωτοι φόροι €3,3 Δις το α’ τρίμηνο!!!
Η ΑΑΔΕ βγάζει στο σφυρί διαμερίσματα, οικόπεδα και μεζονέτες έως 469.000 ευρώ!!!
ΣΟΚ από τον ΕΦΚΑ: Μεγάλη αύξηση εισφορών για σχεδόν 1 εκατ. ασφαλισμένους!!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Μαύρη τρύπα 14 Δις ευρώ στις Τράπεζες από το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων
Διαγκωνισμός ανάμεσα στα Funds για 17 χρυσοφόρα χαρτοφυλάκια κόκκινων δανείων
Στο στόχαστρο των Funds τα φιλέτα της τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας
Οι servicers αδιαφορούν για την αναχρηματοδότηση των κόκκινων δανείων
Όλα στο σφυρί: Πάνω από 1800 πλειστηριασμοί μέχρι το τέλος Μαΐου!!!
Τα «επώνυμα» ακίνητα που δεν γλίτωσαν το σφυρί
Εκκίνηση για τον διαγωνισμό του Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων
Καμπανάκι κινδύνου από την ΤτΕ για νέες ροές κόκκινων δανείων
Την εγγύηση του σταθερού επιτοκίου επιλέγει το 70% των δανειοληπτών στεγαστικών δανείων
Η ακρίβεια πάγωσε τις αιτήσεις για καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια
Κτήρια φαντάσματα στην Αθήνα από τα τραπεζικά καταστήματα που κλείνουν
Τι κινδύνους ενέχει η απόσυρση των μετρητών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}