ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 14/11/2021 | Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2010 και στον τιτανικό του καστελόριζου!!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 14/11/2021 | Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2010 και στον τιτανικό του καστελόριζου!!!

YNEWS 14112021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2010 και στον τιτανικό του καστελόριζου!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2010 και στον τιτανικό του καστελόριζου!!! | Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ | G-20: Πολλές υποσχέσεις – Λίγες δεσμεύσεις. | Στο σφυρί: Ακίνητα ανεκτίμητης αξίας αλλάζουν ιδιοκτήτες μέσω πλειστηριασμών

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Τώρα ξυπνήσατε κυρία Ματίνα Παγώνη;;; Κυρία Παγώνη, κύριε Βασιλακόπουλε ορίστε το αποτέλεσμα, της καθημερινής σας ενημέρωσης και καθοδήγησης σας στους Πολίτες.
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Ο μεγάλος ασθενής του Covid-19.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Νταβατζήδες: Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Ο Επίλογος….

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

COVID-19 : Ανύπαρκτοι στην διεθνή επιστημονική κοινότητα οι τηλε-ειδικοί των ελληνικών ΜΜΕ. Δύο δημοσιεύσεις μελετών με επικεφαλής τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνιας, Ιωάννη Ιωαννίδη, παρουσιάζουν ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς και την παρουσία των ιατρών επιστημόνων στην τηλεόραση.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Οι δωσίλογοι, οι «συνωμοσίες» για Καραμανλή-Παπανδρέου, τα λόγια-καρφιά του Πρ. Παυλόπουλου και τα κείμενα -φωτιά της Ένωσης Δικαστών!!! Στην εποχή μας «η πολιτική μετατρέπεται σε θέαμα» και οι πολιτικοί θυμίζουν «τηλεοπτικές σκιές» και «είδωλα», εξαιτίας μιας άνευ όρων και ορίων παράδοσης της Πολιτικής στα ΜΜΕ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Πάμε Γιώργο. Πάμε ξανά. Θα πάμε όμως πίσω στο 2009-2010 και στον «Τιτανικό του Καστελλόριζου» !!!
Μέρος 1ο : Ο Γιώργος ήταν πονηρός…..

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Νικολόπουλος: Με την επάνοδο του ΓΑΠ, ο Πύργος της Βαβέλ (Μαξίμου) καταρρέει. Η αλαζονική στάση του Μητσοτάκη ή μόνος -αυτοδύναμος ή τίποτα, μπορεί να τον οδηγήσει να χάσει αυγά και καλάθια αλλά και πιθανά αδιέξοδα που θα τον οδηγήσουν σε πρόωρη και οριστική αποστρατεία.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Βόρεια Μακεδονία και οι ενδεχόμενες αρνητικές επιπτώσεις τους στην πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η Ελλάδα, ως Κράτος-Μέλος του ΝΑΤΟ, οφείλει ν’ αντιταχθεί, με όλα τα νόμιμα μέσα, μπροστά την προοπτική να μείνει «ανενόχλητη» η Βόρεια Μακεδονία ως μέλος του ΝΑΤΟ, έχοντας ουσιαστικά θέσει στο περιθώριο την Συμφωνία των Πρεσπών.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

G-20: Πολλές υποσχέσεις – Λίγες δεσμεύσεις.
Οι G-20 φιλοδοξούν πλέον να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο και στο λεγόμενο κοινωνικό πεδίο με ιδιαίτερη έμφαση στην απασχόληση και στην κοινωνική προστασία, αλλά και στην προστασία των γυναικών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Μακρόχρονα Κύματα Κοντράτιεφ.
Ο Ρώσος οικονομολόγος Nikolai Kondratieff, με τη θεωρία του περί 50ετών οικονομικών κύκλων, ουσιαστικά αποδεχόταν την διατηρησιμότητα και την ανθεκτικότητα του καπιταλιστικού συστήματος.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Οδηγίες χρήσης: Όλα όσα αλλάζουν στην φορολογική ενημερότητα από την νέα χρονιά.
Διαγράφηκαν πάνω από 25 δισ. ευρώ χρέη προς τον ΕΦΚΑ με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σαφάρι της ΑΑΔΕ για ξέπλυμα χρήματος και ύποπτες συναλλαγές
Ο Big Brother στην Εφορία: από 1η Ιανουαρίου 2022 ξεκινούν οι σαρωτικοί έλεγχοι.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Δικαστικό ράπισμα σε Servicers και Funds: Ακύρωση πλειστηριασμού μια ημέρα πριν την διεξαγωγή του!!!
Χοντρές μπίζνες για τα «κοράκια» ύψους 2 δισ. ευρώ από τους πλειστηριασμούς των σπιτιών των Ελλήνων λόγω του νέου Πτωχευτικού!!!
Στο σφυρί: Ακίνητα ανεκτίμητης αξίας αλλάζουν ιδιοκτήτες μέσω πλειστηριασμών
Το μεγάλο ξεφόρτωμα: Ακόμα 47 χιλιάδες κόκκινα δάνεια περνούν στα χέρια των Funds
Αποκάλυψη: Με κρατική εγγύηση και προτροπή κάνουν χρυσές δουλειές οι εισπρακτικές
Παρέμβαση Στουρνάρα για την ανάγκη χρηματοδότησης των βιώσιμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Τέλος στην περίοδο χάριτος: Ξεκινούν από την νέα χρονιά οι πληρωμές των ξενοδόχων προς τις Τράπεζες
Δραματική συρρίκνωση των Τραπεζικών καταστημάτων και των υπαλλήλων στην Χώρα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκλεψαν 750 χιλιάδες ευρώ με ψηφιακή απάτη από επιχειρηματία στο Μεσολόγγι!!!
Οδηγός προστασίας από διαδικτυακές απάτες
Το σκοτεινό παρελθόν της Deutshe Bank: Από την χρηματοδότηση του Άουβιτς μέχρι την Γκεστάπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}