ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 08/05/2022 | Οι Πάροχοι επέβαλλαν την Ρήτρα Αναπροσαρμογής !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 08/05/2022 | Οι Πάροχοι επέβαλλαν την Ρήτρα Αναπροσαρμογής !!!

Οι Πάροχοι επέβαλλαν την Ρήτρα Αναπροσαρμογής !!!

Οι Πάροχοι επέβαλλαν την Ρήτρα Αναπροσαρμογής !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Οι Πάροχοι επέβαλλαν την Ρήτρα Αναπροσαρμογής !!! | Ως υγειονομικός διαφωνώ με τη νέα χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού !!!  | 40 Τρις η αγορά της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων !!!  | Η Ελληνική Κοινωνία ζητά Ελευθερία του Τύπου και μια νέα Πατριωτική Νέα Δημοκρατία!!! | Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να θέσουν ΝΑΤΟ και ΕΕ προ των ευθυνών τους για την Τουρκία!!! | Ζούμε θερμό εισαγωγικό επεισόδιο ενός Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου !!! | Η Αλεξανδρούπολη πύλη εισόδου για να φτάνει στην Ουκρανία το Αμερικανικό LNG !!! | Οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, δεν είναι μπαταχτσήδες !!! | Απαιτείται πολιτική παρέμβαση για την ρήτρα αναπροσαρμογής !!! 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ

Ως υγειονομικός διαφωνώ με τη νέα χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού !!!

Δεν συνάδει η χαλάρωση των μέτρων κατά του κορωνοϊού με τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας επισήμανε με ανησυχία ο διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου», κ. Νίκος Καπραβέλος.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

40 Τρις η αγορά της Τεχνητής Νοημοσύνης στο Διαδίκτυο των Πραγμάτων !!!

Ο όρος Internet of Things δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1999 για να ορίσει τη διαδικτυακή σύνδεση των ηλεκτρονικών συσκευών και αντικείμενων καθημερινής χρήσης. Η εισαγωγή των τεχνολογιών IoT στο περιβάλλον της παραγωγής σηματοδότησε την έναρξη της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ελληνική Κοινωνία ζητά Ελευθερία του Τύπου και μια νέα Πατριωτική Νέα Δημοκρατία!!!

Να ιδρύσουμε μια νέα μεγάλη γαλάζια κεντροδεξιά συμμαχία-με τη σύμπραξη των νέων ανθρώπων, καθώς και των καταξιωμένων έμπειρων ιστορικών στελεχών της παράταξης. Μιας νέας «Νέας Δημοκρατίας» αυθεντικά Κοινωνικής και Πατριωτικής που θα πάρει μέρος στις εκλογές…

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να θέσουν ΝΑΤΟ και ΕΕ προ των ευθυνών τους για την Τουρκία!!!

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε πρόσφατη ομιλία του συνέκρινε την τουρκική εισβολή και κατοχή στη Μαρτυρική Κύπρο με τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία, κρίνοντας παράλληλα τη στάση της Τουρκίας στη ρωσοουκρανική κρίση.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Ζούμε θερμό εισαγωγικό επεισόδιο ενός Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου !!!

Την σοβαρή του ανησυχία για την ολοένα αυξανόμενη ένταση στις διεθνείς εξελίξεις και δη στην Ουκρανία εξέφρασε ο καθηγητής της Νομικής ΑΠΘ και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Η Αλεξανδρούπολη πύλη εισόδου για να φτάνει στην Ουκρανία το Αμερικανικό LNG !!!

Ο FSRU Αλεξανδρούπολης είναι πλωτός τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου της εταιρείας Gastrade Α.Ε όπου μέχρι στιγμής μέτοχοι με ποσοστό 20% έκαστος είναι η Ασημίνα-Ελένη Κοπελούζου, η Gaslog (Π. Λιβανός), η ΔΕΠΑ, η Bulgartransgaz και η ΔΕΣΦΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ

Οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, δεν είναι μπαταχτσήδες !!!

Σθεναρή απάντηση στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, έδωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης που ξεκαθάρισε πως οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος προφανώς δεν είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Οι ιδιώτες πάροχοι επέβαλαν στην ΡΑΕ την Ρήτρα αναπροσαρμογής !!!

Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου παραδέχθηκε ότι οι ιδιώτες είναι εκείνοι που κάνουν το απόλυτο κουμάντο στην αγορά ενέργειας και άσκησαν την επιρροή τους για να επέλθουν τεραστίων διαστάσεων αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος προκειμένου να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΒΕΣΟΣ

Απαιτείται πολιτική παρέμβαση για την ρήτρα αναπροσαρμογής !!!

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός, τόνισε πως η Πολιτεία οφείλει να παρέμβει για την ρήτρα αναπροσαρμογής, η οποία εκτινάσσει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος στα ύψη.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ

Κρυβόμουν στην τουαλέτα του μαγαζιού μου για να μην με συλλάβουν αστυνομικοί λόγω χρεών προς το Δημόσιο !!

Ο διάσημος σεφ, Στέλιος Παρλιάρος, αποκάλυψε το αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε από τα χρέη στο Δημόσιο, τα οποία τον έφεραν στο χείλος του γκρεμού.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Ανελέητο κυνηγητό της Εφορίας σε οφειλέτες με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς
Η Ελλάδα στην μειοψηφία των χωρών της Ευρώπης που δεν μείωσαν το ΦΠΑ στην ενέργεια!!!
Στο μικροσκόπιο οι επιχειρήσεις μετά την διασύνδεση Γ.Ε.ΜΗ. – Εφορίας
Νέα φοροκίνητρα για τις συγχωνεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Δικαστική απόφαση – κόλαφος σε εισπρακτική εταιρεία για καταχρηστική συμπεριφορά
Το αδιέξοδο τους στέλνει στον… “Εκατομμυριούχο” !!!
Σκληρό μπραντεφέρ μεταξύ των Servicers για τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης υποθηκευμένων ακινήτων
Νέα δυσβάσταχτα χαράτσια για 600.000 δανειολήπτες λόγω πληθωρισμού
Κόκκινος συναγερμός για Τράπεζες – Funds από την νέα γενιά κόκκινων δανείων
Δημιουργούν ασφυκτικό περιβάλλον για μαζικούς πλειστηριασμούς
Μπαράζ πλειστηριασμών με πάνω από 2000 εκποιήσεις την εβδομάδα!!!
Δεν γλίτωσαν το σφυρί τα «επώνυμα» ακίνητα
Στο σφυρί η περιουσία της Οικογένειας Ελευθερουδάκη
Εξαπλώνεται παντού το Mobile Banking

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}