ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 29/05/2022 | Φρένο στους Πλειστηριασμούς των Funds !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 29/05/2022 | Φρένο στους Πλειστηριασμούς των Funds !!!

Φρένο στους Πλειστηριασμούς των Funds !!!

Φρένο στους Πλειστηριασμούς των Funds !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Φρένο στους Πλειστηριασμούς των Funds !!! | Ούτε κατά διάνοια οριζόντιος εμβολιασμός για την «ευλογιά των πιθήκων» | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα | O Ερντογάν δοκιμάζει τον άξονα Παρίσι – Αθήνα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στη Γαλλία | Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής επιμένει στο ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων | Το κίβδηλο αφήγημα Μητσοτάκη | Εξαγορά καταπατημένων Δημόσιων εκτάσεων | Ολιγωρία και ατολμία από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας !!! | Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Αποκλεισμένες από την χρηματοδότηση 6 στις 10 Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις !!!    

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Ούτε κατά διάνοια οριζόντιος εμβολιασμός για την «ευλογιά των πιθήκων».

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, τάχθηκε ξεκάθαρα κατά του σεναρίου που θέλει οι χώρες να προετοιμάζουν σενάρια οριζόντιου εμβολιασμού για την αντιμετώπιση της «ευλογιάς των πιθήκων».

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα (Μέρος Ι).

Με την έλευση των νέων τεχνολογιών τα τελευταία χρόνια, ο τραπεζικός τομέας είναι ανάμεσα στους πρώτους σε επενδύσεις για τεχνητή νοημοσύνη. Η ραγδαία αύξηση της ψηφιακής απάτης και των κυβερνοεπιθέσεων ανάγκασε τις τράπεζες να στραφούν σε αυτή την τεχνολογία.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

O Ερντογάν δοκιμάζει τον άξονα Παρίσι – Αθήνα μεσούσης της προεκλογικής περιόδου στη Γαλλία.

Καθώς η Τουρκία εντείνει τις απειλές της κατά της Πατρίδας μας τόσο με συνεχείς υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου όσο και με επανειλημμένες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου με τα τουρκικά μαχητικά μάλιστα να φτάνουν 2,5 ναυτικά μίλια από την Αλεξανδρούπολη, τίθεται πλέον επί τάπητος η πρακτική σημασία του Ελληνογαλλικού Αμυντικού Συμφώνου με ρήτρα στρατιωτικής συνδρομής.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής επιμένει στο ζήτημα των Γερμανικών Αποζημιώσεων.

Ομόφωνο αίτημα για διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων από το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!!!

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το κίβδηλο αφήγημα Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε στις ΗΠΑ ότι η κυβέρνηση προασπίζει ελληνική κυριαρχία, συμπεριλαμβανομένων και των υπερπτήσεων και να όμως που την ίδια ημέρα πριν λαλήσει τρις ο πετεινός η Τουρκία επί 72 ώρες παραβίαζε την ελληνική κυριαρχία, διαψεύδοντας τον ολίγιστο Κυριάκο Μητσοτάκη που διακρίνεται σταθερά από διπλωματική αφέλεια!

ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

Εξαγορά καταπατημένων Δημόσιων εκτάσεων.

Το Δημόσιο σε μεγάλο βαθμό δεν μπόρεσε να απογράψει όλα τα ακίνητα που του ανήκουν, ακόμα αγνοεί την ύπαρξη κάποιων, να τα διαφυλάξει από τις καταπατήσεις, να τα δηλώσει στο Κτηματολόγιο και για να καλύψει την αδυναμία του αυτή νομοθέτησε, ότι το Δημόσιο δεν χάνει τα δικαιώματα του εκ της μη εγγραφής σε αυτό.

ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Ολιγωρία και ατολμία από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της ακρίβειας !!!

Την προκλητική αδράνεια και απροθυμία της κυβέρνησης να πάρει μέτρα καταπολέμησης της ακρίβειας και της ενεργειακής επάρκειας της χώρας κατήγγειλε ο Νικόλαος Φαραντούρης, καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Πρόεδρος της Νομικής Επιτροπής του EUROGAS.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (ΕΕΑ): Αποκλεισμένες από την χρηματοδότηση 6 στις 10 Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις !!!

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σχολιάζοντας πρόσφατη έρευνα για την αγορά επισήμανε την ανάγκη να ανοίξουν οι κάνουλες της τραπεζικής χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Κόκκινα Δάνεια : Φρένο στους Πλειστηριασμούς και την αυθαιρεσία Servicers & Funds !!!

Ο Ν 3156/2003 δεν παρέχει στα FUNDS προς τα οποία μεταβιβάζονται από τις τράπεζες οι τιτλοποιημένες απαιτήσεις δανείων και πιστωτικών καρτών, την δυνατότητα να προβαίνουν σε δικαστικές ενέργειες εναντίον των Δανειοληπτών για την είσπραξη τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Νέα απίστευτη υπόθεση ενός δισεκατομμυρίου ευρώ σε κρατική Τράπεζα και νέες φοβερές καταγγελίες για παραδικαστικό (και) στη Βόρειο Ελλάδα !!!

Παράνομες ενέργειες που αν μη τι άλλο ζημιώνουν με υπέρογκα ποσά άνω του 1 δισ. ευρώ το δημόσιο και είναι τόσο εξόφθαλμες οι παρανομίες που στελέχη της εταιρείας παραιτούνται σωρηδόν προκειμένου να μη βρεθούν κατηγορούμενα για κακουργήματα.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει τις νέες υπέρογκες επιβαρύνσεις στον ΕΝΦΙΑ του 2022
ΣΟΚ! Ήρθε ΕΝΦΙΑ 10.035€ σε ιδιοκτήτρια μιας μονοκατοικίας στην Γλυφάδα !!!
Ο διπλασιασμός των δόσεων για τα χρέη στον ΕΦΚΑ δεν επαρκεί στους οφειλέτες
Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ η νέα λίστα με ύποπτες καταθέσεις Ελλήνων σε 76 χώρες
Εντολή Κομισιόν: Το Δημόσιο πρέπει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του μέσα σε 60 ημέρες !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Πόσο κόστισαν στον Σπύρο Λάτση οι (πρώην) τραπεζίτες και (νυν) fund managers της Eurobank;
Κουκούλωμα: Ασυλία δίνει στους Τραπεζίτες το Υπ. Δικαιοσύνης να καταστρέφουν ή να αποκρύπτουν ψηφιακά αρχεία !!!
Κυνική ομολογία από τα Funds πως ετοιμάζουν 50.000 πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς !!!
Ξεσηκωμός στην Θεσσαλονίκη για να ματαιωθεί έξωση σε οικογένεια ανέργου με 2 παιδιά και σύζυγο ΑΜΕΑ!!!
Αποκάλυψη: 160 μεγαλοκαταθέτες διαθέτουν την μεγάλη μερίδα των καταθέσεων !!!
Φρένο στα στεγαστικά: Με μετρητά και όχι με δάνεια η αγορά 3 στα 4 ακίνητα στην Ελλάδα
Εστίες ταλαιπωρίας για τους πελάτες οι Τράπεζες
Έντονη δυσαρέσκεια για την συρρίκνωση των Τραπεζικών καταστημάτων της Πειραιώς
Παντελώς αναξιόπιστοι οι Τραπεζίτες πως δήθεν διασώζουν την Οικονομία
ΕΚΤ: Άνθρακες τα κρυπτονομίσματα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}