ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28/01/2021 | Η ΑΑΔΕ αναγκάζει τους Έλληνες να δηλώσουν την περιουσία τους, για να την σώσουν !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 28/01/2021 | Η ΑΑΔΕ αναγκάζει τους Έλληνες να δηλώσουν την περιουσία τους, για να την σώσουν !!!

YNEWS 28012021 PG1

Η ΑΑΔΕ αναγκάζει τους Έλληνες να δηλώσουν την περιουσία τους, για να την σώσουν !!! Τι θα ΚατάσχεταιΗ ΑΑΔΕ αναγκάζει τους Έλληνες να δηλώσουν την περιουσία τους, για να την σώσουν !!!

Τι θα Κατάσχεται

Οι φορολογούμενοι που δεν θα δηλώσουν κάποιο από τα ανωτέρω στοιχεία θα τιμωρούνται με αυστηρές κυρώσεις και συγκεκριμένα με πρόστιμο, ισόποσο της αξίας του περιουσιακού στοιχείου που δεν δηλώθηκε, στην περίπτωση που εντοπιστεί βέβαια.

Αν ο φορολογούμενος που κατέχει κοσμήματα δεν τα δηλώσει, είναι δύσκολο να εντοπιστούν
από την Εφορία. Εκτός κι αν υποπέσει στο αδίκημα της φοροδιαφυγής ή έχει χρέη προς το δημόσιο τα οποία δεν αποπληρώνει και, έτσι, του ανοίξουν τις θυρίδες. Στην πραγματικότητα δηλαδή, με το ισόποσο πρόστιμο που θα προβλέπεται, το μη δηλωθέν περιουσιακό στοιχείο θα δημεύεται.

Αν π.χ. εντοπιστούν αδήλωτες καταθέσεις, θα επιβάλλεται ισόποσο πρόστιμο, δηλαδή θα κατάσχονται στο σύνολό τους, με αποτέλεσμα, έτσι, στην πράξη, να κουρεύονται κατά 100% !!!

 

YNEWS%2B28012021%2BPG2

YNEWS%2B28012021%2BPG3

YNEWS%2B28012021%2BPG4

YNEWS%2B28012021%2BPG5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}