ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24/04/2022 | Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει η ΕΕ, όχι οι ΗΠΑ !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 24/04/2022 | Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει η ΕΕ, όχι οι ΗΠΑ !!!

Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει η ΕΕ, όχι οι ΗΠΑ !!!

Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει η ΕΕ, όχι οι ΗΠΑ !!!

Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει η ΕΕ, όχι οι ΗΠΑ !!! | Ελπίζω η Σαγκάη να μην μας κρύβει μια νέα επικίνδυνη μετάλλαξη κορωνοϊού !!! | Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα σε θανάτους από κορωνοϊό !!! | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Γεωργία και την Αγροδιατροφή | Αύξηση της αγοραστικής δύναμης και ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ | Μπούρδες το ερώτημα «αν υπάρχουν υδρογονάνθρακες» !!!  | Θα εκμεταλλευτούμε τα κοιτάσματά μας επειδή θα μας αναγκάσουν οι ξένοι !!!  | Η Ελλάδα μπροστά σε μια νέα οικονομική κρίση !!! | Διαρκής η αύξηση τιμών στα τρόφιμα !!! 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΠΑΝΑΓΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

Ελπίζω η Σαγκάη να μην μας κρύβει μια νέα επικίνδυνη μετάλλαξη κορωνοϊού !!!

Ιδιαίτερη ανησυχία για το πρωτόγνωρης σκληρότητας απαγορευτικό στη Σανγκάη εξέφρασε ο πνευμονολόγος, εντατικολόγος καθηγητής του Πανεπιστημίου Johns Hopkins στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, Παναγής Γαλιατσάτος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα σε θανάτους από κορωνοϊό !!!

Τον έντονο προβληματισμό του για την άρση των περιοριστικών μέτρων στην χώρα από 1η Μαΐου εξέφρασε ο γιατρός- ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στην Γεωργία και την Αγροδιατροφή.

Η εφαρμογή τεχνικών διαχείρισης μεγάλων δεδομένων στη γεωργία, καθώς και η τεχνητή νοημοσύνη, αποτελούν τομείς με τεράστιες δυνατότητες βελτίωσης της αποδοτικότητας και της βιωσιμότητας του αγροτικού τομέα.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το Πάσχα ας γίνει η αφετηρία ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος με αγάπη και πίστη στη Θεϊκή δύναμη, την οποία σήμερα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη.

Μπροστά στην ανυπέρβλητη λάμψη του ανέσπερού φωτός, ας αναλογιστούμε το κοινό μας χρέος για το πέρασμα από την παλιά ζωή στην νέα και το Πάσχα του 2022 ας γίνει η αφετηρία ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Αύξηση της αγοραστικής δύναμης και ελεύθερη πρόσβαση στα ΑΕΙ.

Η κατάργηση των πανελλαδικών εξετάσεων και η ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια, αφενός θα αποφορτίσει άμεσα την ελληνική οικογένεια από υλικά και ψυχολογικά βάρη και αφετέρου θα αναζωπυρώσει τα δημιουργικά ταλέντα της νέας γενιάς και θα δώσει προοπτική.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

Μπούρδες το ερώτημα «αν υπάρχουν υδρογονάνθρακες» !!!

O ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος υποστήριξε με σθένος πως τα πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο είναι μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΗΣ

Θα εκμεταλλευτούμε τα κοιτάσματά μας επειδή θα μας αναγκάσουν οι ξένοι !!!

Στην εκτίμηση πως οι ξένες δυνάμεις θα αναγκάσουν την Χώρα μας να βγάλει και τελικά να εκμεταλλευτεί τα πλούσια κοιτάσματα της Ελληνικής ΑΟΖ προχώρησε o καθηγητής Γεωστρατηγικής στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Γιώργος Φίλης.

ΚΡΙΣΤΙΝ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

Τον λογαριασμό του “Ουκρανικού” θα τον πληρώσει η ΕΕ. Όχι οι ΗΠΑ !!!

Η ζώνη του ευρώ θα είναι πιο εκτεθειμένη και θα υποστεί περισσότερες συνέπειες ως αποτέλεσμα του πολέμου από τη Ρωσία κατά της Ουκρανίας. Οι ΗΠΑ δεν θα επωμιστούν τόσο μεγάλο βάρος των συνεπειών από οικονομική άποψη…».

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΛΑΣ

Η Ελλάδα μπροστά σε μια νέα οικονομική κρίση !!!

Οι οικονομικές συνέπειες του πολέμου –αυτές που είναι άμεσα ορατές, μεγάλη αύξηση των τιμών των προϊόντων ενέργειας και των τιμών των τροφίμων– δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε μια νέα οικονομική κρίση, με αρνητικότατες συνέπειες για μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

ΤΖΟΝ ΚΑΤΣΙΜΑΤΙΔΗΣ

Διαρκής η αύξηση τιμών στα τρόφιμα !!!

Ο δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ, Τζον Κατσιματίδης, προβλέπει μάλιστα το ποσοστό της επιπλέον αύξησης των τιμών σε ένα 10% μέσα στον επόμενο 1,5 μήνα, που μπορεί να φθάσει και στο +20% έως το προσεχές καλοκαίρι.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Προκλητική ασυλία: Από το 2010 η Εφορία δεν έχει ελέγξει τις Ελληνικές Τράπεζες !!!
Ανατροπή στην επικαιροποίηση στοιχείων στην ΑΑΔΕ: Δεν υπάρχει καμία προθεσμία λήξης…
Αναβάλλεται η έκδοση του φετινού ΕΝΦΙΑ και των εκκαθαριστικών λόγω… Πάσχα !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Ασυδοσία από τα Funds: Αρνούνται την πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων !!!
Πλήρες αδιέξοδο με τον νέο Πτωχευτικό: Ακόμα περιμένουν τις επιδοτήσεις από το Δημόσιο τα ευάλωτα νοικοκυριά !!!
Πτωχευτικός Νόμος: Εκδόθηκαν οι πρώτες αποφάσεις εκουσίας πτώχευσης οφειλετών !!!
Όλα στο σφυρί: Στην δίνη των πλειστηριασμών ακίνητα επωνύμων !!!
Στο σφυρί του πλειστηριασμού μέχρι και… φωτοβολταϊκά πάρκα !!!
Επιχειρηματικά δάνεια από την Alpha Bank με εγγύηση 70% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων !!!
Εκτροχιάστηκε το ιδιωτικό χρέος λόγω πληθωρισμού και ακρίβειας !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}