ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 22/01/2021 | Το ότι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, δεν σημαίνει πως είναι κλειστά και τα μάτια μας !!!

YNEWS 22012021 PG1

Το ότι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, δεν σημαίνει πως είναι κλειστά και τα μάτια μας !!!Το ότι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, δεν σημαίνει πως είναι κλειστά και τα μάτια μας !!!

Tο 56% των εργαζομένων αναφέρει η έρευνα του Ινστιτούτου Εργασίας , ότι μειώθηκαν τα εισοδήματά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Το 48% των εργαζομένων αναφέρουν μείωση εισοδημάτων και δηλώνουν απαισιόδοξοι για την εξέλιξη των αμοιβών τους για το επόμενο εξάμηνο.
Έχουν δημιουργηθεί τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ νέα χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς τα κόκκινα δάνεια, που κατά τα αισιόδοξα σενάρια της Τράπεζας της Ελλάδος, ξεπερνούν τα 10 νέα δισ. ευρώ

Τώρα πλέον γίνεται καθαρό ξεκάθαρο πως δεν φτάνει η ρύθμιση οφειλών. Τώρα πλέον επιβάλλεται το βαθύ κούρεμα των δανείων και των κάθε μορφής οφειλών, ενώ θα είναι κυριολεκτικά «φιλί ζωής» οι απευθείας οικονομικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Για μα μην περάσουμε από το RESET στο UPSET και «έρθουν τα πάνω-κάτω», αυτό που έχουμε άμεση ανάγκη είναι να ξανανταμώσουμε και να σφίξουμε τα χέρια , να φτιάξουμε μια ατσαλένια ΓΡΟΘΙΑ μέσα από ένα καινούριο πολιτικό φορέα. Και πριν μας καταβάλουν τα προβλήματα, χρειάζεται να πάρει η κοινωνία το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ από τη ζοφερή πραγματικότητα που καλύπτεται από τον κατ’ οίκον εγκλεισμό.

Το ότι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, δεν σημαίνει πως είναι κλειστά και τα μάτια μας !!!

YNEWS%2B22012021%2BPG3

YNEWS%2B22012021%2BPG4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://ypervasitv.gr/wp-content/uploads/2020/11/ypervasi-news-blog.jpeg);background-size: contain;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}