ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19/12/2021 | Οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι πάντοτε νομικώς ενεργές !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 19/12/2021 | Οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι πάντοτε νομικώς ενεργές !!!

YNEWS 19122021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι πάντοτε νομικώς ενεργές !!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι πάντοτε νομικώς ενεργές !!! | Ποιος σκότωσε τον Γιώργο Τράγκα ;;; | Οι δείκτες που προκαλούν ανησυχία στην ελληνική οικονομία !!! | Πόσο πράσινες είναι οι ανεμογεννήτριες ;;; | Αίτια Κατάρρευσης της Τουρκικής Οικονομίας. | Θα παραδώσουμε τα κλειδιά στους εξουσιαστές ;;;

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

Γράφουν οι:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΙΟΝΗΣ

Οι δείκτες που προκαλούν ανησυχία στην ελληνική οικονομία !!!
Τα δίδυμα ελλείματα, δημοσιονομικό και εξωτερικού ισοζυγίου, ο πληθωρισμός και η πορεία του χρέους αποτελούν την ομάδα θεμάτων που μπορούν να ανατρέψουν ακόμα και σε βραχυχρόνιο επίπεδο το σύνολο των προοπτικών.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Πόσο πράσινες είναι οι ανεμογεννήτριες ;;;
Η «ομερτά» μεταξύ οικολόγων, περιβαλλοντολόγων αλλά και λοιπών επιστημόνων είναι χαρακτηριστική. Ουδείς τολμά να μιλήσει για την κρυφή πλευρά της πράσινης ανάπτυξης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Οι πολυεθνικές βάζουν λουκέτο στα περίπτερα … 200 εκατ. ευρώ μικρότερος τζίρος το 2020!!! Την δραματική συρρίκνωση του τζίρου της μικρής λιανικής στην Αττική επισήμανε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ως απότοκο της πανδημίας και της δυσπραγίας.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οι απαιτήσεις έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις είναι πάντοτε νομικώς ενεργές !!!
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, τόνισε πως η Ελλάδα οφείλει να διατηρήσει ζωντανή την διεκδίκηση για τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Αίτια Κατάρρευσης της Τουρκικής Οικονομίας.
Οξύτατα οικονομικά προβλήματα που ωθούν σε εξαθλίωση εκατομμύρια τούρκους πολίτες και διευρύνουν τις κοινωνικο-οικονομικές ανισότητες, απειλώντας έτσι με κατάρρευση το ισλαμικό καθεστώς Ερντογάν.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Ξανά στο ίδιο έργο θεατές: Ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά Λευκορωσίας λόγω εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού την ώρα που η ΕΕ χαϊδεύει τον Ερντογάν.
Oι πλούσιες χώρες της Ευρωζώνης έχουν κλείσει επί του πρακτέου τα σύνορά τους επαναφέροντας συνοριακούς ελέγχους περικειμένου να μην εισέρχονται στην επικράτειά τους όσοι τυχόν παράνομοι μετανάστες καταφέρουν να φύγουν από τις χώρες πρώτης εισόδου.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θα παραδώσουμε τα κλειδιά στους εξουσιαστές ;;;
Εμείς οι Έλληνες με τις τελευταίες ξενοκίνητες και ξεπλυμένες ηγεσίες μας βιώνουμε τα αποτελέσματα αυτού του νέου πολυπολιτισμικού ανελεύθερου και άδικου συστήματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης στο πετσί μας και στη ψυχή μας.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ

Ποιος σκότωσε τον Γιώργο Τράγκα ;;;
Από την στιγμή που ο Γιώργος Τράγκας διαγνώστηκε θετικός, εκλιπαρούσε να του χορηγηθούν Μονοκλωνικά Αντισώματα, αλλά, η Πολιτεία, στα πλαίσια της τιμωρητικής της πολιτικής απέναντι στους ανεμβολίαστους, δεν έκανε το αίτημά του δεκτό.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Σε αδιέξοδο επιχειρήσεις και νοικοκυριά: δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για την ρύθμιση των κορωνοχρεών…..
Παρατάσεις ετοιμάζει το ΥΠΟΙΚ λόγω αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών από τους οφειλέτες…..
Παραγράφονται χιλιάδες απλήρωτα χρέη προς την Εφορία……
Αδικαιολόγητη 15μηνη καθυστέρηση για την εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας για το ξέπλυμα χρήματος……

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Κόκκινα δάνεια ύψους 14 Δισ. ευρώ στο στόχαστρο των μεγάλων συνεργασιών των ξένων Funds…..
Μπαράζ πλειστηριασμών στο τέλος του χρόνου: Στο σφυρί σπίτια, επιχειρήσεις και αγροτεμάχια…..
Κανένα όφελος για τους δανειολήπτες από την εξωδικαστική ρύθμιση του νέου Πτωχευτικού
Νέα προτροπή Στουρνάρα προς τους Servicers: Μην στραγγαλίζετε οικονομικά τους δανειολήπτες…..
Ακόμα μία δίκη – δίωξη κατά Λαφαζάνη και όσων αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς
Σε έξαρση οι ηλεκτρονικές απάτες: 33.500 ευρώ την ημέρα χάνουν ανυποψίαστα θύματα…..
Έρχεται το 2022 η TBI BANK στην Ελλάδα……
Προκλητικό ξεπούλημα πακέτου κόκκινων δανείων της ΕΤΕ: Τα Funds δίνουν 122 εκατ. ευρώ για τιτλοποίηση άνω των 6 δισ. ευρώ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}