ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 17/10/2021 | Συνεχίζει να εφαρμόζεται η Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση ενώ για την ΟλΑΠ είναι Αντισυνταγματική!!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 17/10/2021 | Συνεχίζει να εφαρμόζεται η Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση ενώ για την ΟλΑΠ είναι Αντισυνταγματική!!!

YNEWS 17102021 ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συνεχίζει να εφαρμόζεται η Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση ενώ για την ΟλΑΠ είναι Αντισυνταγματική!!!Διαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Συνεχίζει να εφαρμόζεται η Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση ενώ για την ΟλΑΠ είναι Αντισυνταγματική!!! | Πλώρη τώρα για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια καθ΄ άπασα την ελληνική επικράτεια!| Σκέτη αλητεία η κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος !!! | Η Ελλάδα στο σφυρί! Πάνω από 100 χιλιάδες Έλληνες αναμένουν τον πλειστηριασμό των σπιτιών τους !!!

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

 

Γράφουν οι:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

Αποκάλυψη Φώσκολου: Ο Στόλτενμπεργκ πρότεινε στον Γιώργο Παπανδρέου να μην μπει η Ελλάδα στα Μνημόνια, αφού μπορούσε να ξεχρεώσει με την εκμετάλλευση των πλούσιων κοιτασμάτων! Από το 2011 ο Γενς Στόλτενμπεργκ, τότε πρωθυπουργός της Νορβηγίας και νυν γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, είχε παραδεχτεί ότι υπάρχουν πλούσια υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων κάτω από την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Οι Νταβατζήδες: Από την Επανάσταση του 1821, μέχρι και σήμερα !!!
Μέρος 7: Οι μικροί Νταβατζήδες της Διαφθοράς, της Δημόσιας Διοίκησης και της Παιδείας. Το «Γρηγορόσημο», τα «Φακελάκια» και οι «Εργατοπατέρες» που καλύπτουν αργόσχολους και κοπανατζήδες !!!

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Πλώρη τώρα για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια καθ΄ άπασα την ελληνική επικράτεια! Μέχρι σήμερα οι εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις διακατεχόμενες από φοβικά σύνδρομα δεν έχουν προχωρήσει στην επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στο Αιγαίο και στο Βόρειο και Νότιο Κρητικό Πέλαγος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Παραγωγικές επενδύσεις στον κλάδο της Δασοπονίας. Ο αγροτικός τομέας πληροί τις προϋποθέσεις για να παίξει πρωτεύοντα ρόλο στην έξοδο της ελληνικής οικονομίας από το τέλμα της ύφεσης.

ΜΑΡΙΕΝΤΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗ

Σκέτη αλητεία η κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος !!! Γιατί χορηγείτε με Δημόσιο Χρήμα παραγωγές εκπομπών στα Ιδιωτικά Κανάλια;

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η πολιτική συνεχούς υπερχρέωσης της χώρας με πάνω από 400 δισ. ευρώ και η «πολιορκία» των καταναλωτών που σφίγγει από τις συνεχείς αυξήσεις. Τα κυβερνητικά ημίμετρα για ηλεκτρικό ρεύμα, για το φυσικό αέριο και για το πετρέλαιο θα καλύψουν μόνο ένα μέρος των αυξήσεων και θα αναγκάσουν τις λαϊκές οικογένειες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη…

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

Αντισυνταγματική η Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση κατά τον Άρειο Πάγο, με την Πολιτεία να κωφεύει. Υπάρχει Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα των 200 χρόνων από την Επανάσταση ;;; Η Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθμ. 34/28-6-2018 Γνωμοδότησή της, τάχθηκε (κατά πλειοψηφία 21/17) υπέρ της αντισυνταγματικότητας της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις, όπως εισήχθη με τις διατάξεις του Νόμου 4512/2018 (Κεφάλαιο Β’ άρθρα 178-206) σύμφωνα με την εισήγηση-τοποθέτηση του Αρεοπαγίτη Γεωργίου Αποστολάκη.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Φοροσαφάρι από την ΑΑΔΕ: Επανέλεγχος για παλιές υποθέσεις και αποστολή ενημερωτικών σημειωμάτων και προστίμων!!!
Κάθετη πτώση στα έσοδα του ΕΦΚΑ: Πάνω από 1 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα!!!
Ανάλγητο το Ελληνικό Δημόσιο ξεκινά πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για οφειλές ακόμα και 500 ευρώ!!!
Οργιάζει η φοροδιαφυγή και οι απάτες με τον ΦΠΑ

ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ

Η Ελλάδα στο σφυρί! Πάνω από 100 χιλιάδες Έλληνες αναμένουν τον πλειστηριασμό των σπιτιών τους !!! 100.000 Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους τις περιουσίες τους τις επιχειρήσεις τα καταστήματα τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια τους και θα περιέλθουν στα χέρια ξένων!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Το ζοφερό μέλλον των δανειοληπτών: Πλειστηριασμοί σε καθημερινή βάση!!!
Στο στόχαστρο των Τραπεζών οι δανειολήπτες: Χρονιά πλειστηριασμών θα είναι το 2022 !!!
Τραπεζική αναλγησία: Η Αlpha Bank βγάζει 70χρονο από το σπίτι μαζί με την οικογένεια του γιου του με δυο παιδιά !!!
Στο σφυρί το εμβληματικό ακίνητο του Χυτήρογλου στην Μητροπόλεως
Βαριά καμπάνα για τρεις τραπεζικούς και ασφαλιστή που σπατάλησαν την περιουσία ασφαλισμένης εν αγνοία της
Καταδίκη στην Κύπρο για το σκάνδαλο Libra – Τράπεζα Πειραιώς! Γιατί υπάρχει αμνηστία στην Ελλάδα;
Σκληρή μάχη ανάμεσα στους Servicers για το πακέτο κόκκινων δανείων «Αριάδνη»
DoValue: Στα χέρια της γνωστής εταιρείας διαχείρισης ακόμα 5,2 δισ. ευρώ κόκκινα δάνεια!
Ο SSM δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία των Τραπεζών για μείωση των κόκκινων δανείων
Στην τσιμπίδα της Επιθεώρησης Εργασίας η Τράπεζα Πειραιώς που απασχολούσε εκτός ωραρίου δεκάδες υπαλλήλους
Δικαστικό ράπισμα σε Τράπεζες και Servicers από το Εφετείο Αθηνών: 4 νέες αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης δανειοληπτών της Υπέρβασης !
Ακύρωση διαταγής πληρωμής: Ακυρώσιμη σύμβαση εγγύησης λόγω ουσιώδους πλάνης από την Τράπεζα
Τέλος στην εξυπηρέτηση πελατών: Με self service η Τράπεζα του μέλλοντος
Wells Fargo: Τέλος οι τραπεζικοί, οι προγραμματιστές είναι το μέλλον των Τραπεζών !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}