ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 17/03/2021 | Οικονομικά Σκάνδαλα, Κακοδιαχείριση και Πειράματα εν αγνοία των ηλικιωμένων !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 17/03/2021 | Οικονομικά Σκάνδαλα, Κακοδιαχείριση και Πειράματα εν αγνοία των ηλικιωμένων !!!

YNEWS 17032021 PG1

Ο Γιάννης Ντάσκας ανοίγει τον φάκελο του Γηροκομείου Αθηνών : Οικονομικά Σκάνδαλα, Κακοδιαχείριση και Πειράματα εν αγνοία των ηλικιωμένων !!!Ο Γιάννης Ντάσκας ανοίγει τον φάκελο του Γηροκομείου Αθηνών : Οικονομικά Σκάνδαλα, Κακοδιαχείριση και Πειράματα εν αγνοία των ηλικιωμένων !!!

Εδώ και πολλά χρόνια το Γηροκομείο Αθηνών είναι ένας τόπος τον οποίο λυμαίνονται συμμορίες του λευκού κολλάρου, συμμορίες με πολιτικά χρώματα και έντονο παρασκήνιο.
Από έρευνα που διεξήχθη βρέθηκε ότι στον συγκεκριμένο τρόφιμο, είχαν χορηγηθεί πειραματικά φάρμακα χωρίς την έγκρισή του.

Η οφειλή του 1.000.000 ευρώ στην ΔΕΗ

Όσο για το χρέος στη ΔΕΗ είναι 1.300.000, που είναι από 2014 και είναι το μικρότερο χρέος από τα υπόλοιπα χρέη που έχει, καθώς τα υπόλοιπα ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια προς κρατικές υπηρεσίες. Στη ΔΕΗ το χρέος του Γηροκομείου Αθηνών αγγίζει τα 1,3 εκατ. Ευρώ και ευτυχώς μετά την παρέμβαση του κ. Ντάσκα στον εισαγγελέα, το θέμα της διακοπής αναστάλθηκε.

Καταγγελία – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο : Εξαφανίστηκαν 300 ακίνητα από την περιουσία του Γηροκομείου Αθηνών !!!

Η Δικαιοσύνη καταδίκασε ήδη για το φαγοπότι την προηγούμενη αιρετή Διοίκηση, αφού χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 20 χρόνια από τις πρώτες αποκαλύψεις-καταγγελίες για φαγοπότι και ιατρικά πειράματα !!!

Επόπτης του Γηροκομείου Αθηνών είναι κατά το νομικό πλαίσιο ο Δήμος Αθηναίων

Στα πλαίσια λοιπόν της εποπτείας του οφείλει να εξασφαλίσει την περίθαλψη των ηλικιωμένων με την καλή λειτουργία του Γηροκομείου. Η Δικαιοσύνη έφτασε στο πρωτοφανές σημείο να πετάξει έξω τον Δήμο Αθηναίων γιατί όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία του Γηροκομείου Αθηνών, αλλά σίτιζε μάλιστα τους ηλικιωμένους με εξαιρετικά επικίνδυνα φαγητά του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών! Επιπλέον, το Γηροκομείο Αθηνών έφτασε στο σημείο να απειλείται με διακοπή ρευματοδότησης από την ΔΕΗ και αυτό απετράπη πρόσφατα χάριν στην παρέμβασή μας προς τον Εισαγγελέα. Προ του τεράστιου κινδύνου ένας εφοπλιστής έκανε επίσημα δωρεά πέντε (5) εκατομμύρια ευρώ! Ποσό αρκετό για να λυθεί κάθε τρέχον πρόβλημα του Γηροκομείου, αλλά και ικανό να δώσει στο Γηροκομείο την δυνατότητα να ανακτήσει τον έλεγχο των ακινήτων του και να βρει τα περίπου τριακόσια εξαφανισμένα ακίνητα.

Ο Πάνος Λελιάτσος αποκαλύπτει: Αγωγή κατά της Τράπεζας Πειραιώς για Υπεξαίρεση (!!!) και Καταγγελίες για κατάφορη παραβίαση των Μέτρων κατά της Πανδημία

Ομογενής κάτοικος των Η.Π.Α. προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία κατά της Τράπεζας Πειραιώς και κατά του πρώην Διευθυντή του κεντρικού υποκαταστή-ματος στην Ρόδο !!!
Εξώδικη καταγγελία του σωματείου εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς προς την Διοίκηση, η οποία δεν εφαρμόζει στο ούτε στο ελάχιστο τον περιορισμό εργαζομένων εντός καταστημάτων κατά 50%, όπως προβλέπει ο νόμος για την υποχρεωτική εφαρμογή της Τηλεργασίας !!!

Κραυγή αγωνίας ΟΤΟΕ προς Στουρνάρα: Βράζουν οι τοπικές κοινωνίες !!!

Με αφορμή διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε προ ολίγων ημερών η Τράπεζα της Ελλάδος με θέμα «Η τράπεζα της Ελλάδος σας ακούει» παρενέβη και η ΟΤΟΕ προκειμένου να καταθέσει τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της στον κ. Στουρνάρα. Αποκαλυπτικό είναι το κείμενο του σχετικού δελτίου Τύπου που δημοσίευσε όπου ούτε λίγο ούτε πολύ μας ανακοίνωσε πως υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια της κοινωνίας και ειδικά σε επαρχιακές πόλεις από την συμπεριφορά και τον τρόπο λειτουργίας των Τραπεζικών υποκαταστημάτων. Οι κύριοι της ΟΤΟΕ έχουν αντιληφθεί πλέον πως η κοινωνία είναι στα κάγκελα και πως αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει η οργή έναντι των τραπεζών με τεράστιες συνέπειες και επιπτώσεις κυρίως προς τους υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτές και γι΄ αυτό θέτουν τον κύριο Στουρνάρα και την Τράπεζα της Ελλάδος προ των ευθυνών τους. Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από το Δελτίο Τύπου δελτίο για να καταλάβετε το ύφος και τις καταγγελίες της ΟΤΟΕ: «ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ Γιώργος Μότσιος στην παρέμβασή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα εξής: … Στις τρέχουσες προκλήσεις για τις Τράπεζες, με αιχμή τα κόκκινα δάνεια και στην ανάγκη αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων εργαλείων για την αποτελεσματική τους αντιμετώπιση με κανόνες αλλά και την πρέπουσα κοινωνική ευαισθησία. Στην κακή εικόνα που επικρατεί για τις Τράπεζες ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες, με πολλά παράπονα από νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν έχουν επαρκή και ισότιμη παρέμβαση στην αναγκαία κατάλληλη χρηματοδότηση.

Ο Γιάννης Ντάσκας ανοίγει τον φάκελο του Γηροκομείου Αθηνών : Οικονομικά Σκάνδαλα, Κακοδιαχείριση και Πειράματα εν αγνοία των ηλικιωμένων !!!

YNEWS%2B17032021%2BPG3

YNEWS%2B17032021%2BPG4

Ο Πάνος Λελιάτσος αποκαλύπτει: Αγωγή κατά της Τράπεζας Πειραιώς για Υπεξαίρεση (!!!) και Καταγγελίες για κατάφορη παραβίαση των Μέτρων κατά της Πανδημία

YNEWS%2B17032021%2BPG6

YNEWS%2B17032021%2BPG7

YNEWS%2B17032021%2BPG8

YNEWS%2B17032021%2BPG%2B%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A6%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259B%25CE%259F

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}