ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 13/11/2022 | ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 13/11/2022 | ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ | ΣΟΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ | ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΛΟΝΙ – ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ | ΤΟ 76% ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ | ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ | ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ | ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ

ΣΟΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ

Για σόου κοροϊδίας και εξαπάτησης των πολιτών έκανε λόγο ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτή, Γιώργος Λεχουρίτης, αποδομώντας πλήρως το αφήγημα του υπουργού Ανάπτυξης για το καλάθι του νοικοκυριού.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ II)

Οι «πλουτήσαντες επί κατοχής» ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν τους φόρους που θα ορίζονταν. Η τιμωρία που προβλεπόταν ήταν αυστηρή, καθώς προβλεπόταν η εκτόπισή τους, η φυλάκιση και η δήμευση του συνόλου ή μέρους της περιουσίας τους.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΛΟΝΙ – ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Σκληρή κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Μακρόν και Μελόνι για το μεταναστευτικό μετά την άρνηση της ιταλικής κυβέρνησης να δεχθεί να αποβιβαστούν στην Ιταλία 234 πρόσφυγες και μετανάστες, τους οποίους είχε διασώσει στα νερά της Μεσογείου το πλοίο Ocean Viking που ανήκει στην ΜΚΟ SOS Méditerranée.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ 76% ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ο κόσμος που βγήκε στους δρόμους ξεπέρασε τον καλλιεργούμενο από τη κυβέρνηση Μητσοτάκη ατομικισμό και βροντοφώναξε μαζικά ενωτικά όχι στην υποταγή, όχι στη συνεχιζόμενη χωρίς έλεος φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ TOY ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ

Απόλυτα δικαιωμένος είναι ο καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος μετά την πρόσφατη προαναγγελία του Έλληνα πρωθυπουργού για επανέναρξη των ερευνών υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας το καλάθι του Ελληνικού Νοικοκυριού, έκανε λόγο για αθλιότητα, αφού το πολιτικό σύστημα αντιπαρατίθεται πάνω από τον ευτελισμό της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

ΠΑΥΛΟΣ ΡΑΒΑΝΗΣ

ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ 120 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ

Το πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών για το 2023, ώστε να διευκολυνθεί ο επιχειρηματικός κόσμος, αιτήθηκε στον Υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ

Τις θυσίες που κάνει ο εμπορικός κόσμος για να μην εκτοξευθεί ο πληθωρισμός επισήμανε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Βασίλης Κορκίδης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Η ΤτΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Η επιδείνωση της χρηματοοικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους χρηματοδότησης, ενδέχεται μεσοπρόθεσμα να οδηγήσει στη δημιουργία νέων μη εξυπηρετούμενων δανείων.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ

Η εφορία έχει εντείνει τις πιέσεις προς τους οφειλέτες του Δημοσίου για οφειλές άνω των 500 ευρώ. Για την είσπραξη αυτών των οφειλών πραγματοποιεί στους λογαριασμούς του οφειλέτη ελέγχους με στόχο την επιβολή κατάσχεσης των ποσών.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Διαμαρτυρία δικαστών για τον νέο Φορολογικό Κώδικα: Άδικη η εξομοίωση μικροοφειλετών και μεγαλοοφειλετών στις κατασχέσεις !!!
«Άφεση αμαρτιών» στο 50% των επιχειρήσεων με οριακές παρατυπίες στην επιστρεπτέα προκαταβολή
Έπιασαν ταβάνι τα χρέη στον ΕΦΚΑ: Η αδυναμία πληρωμής φέρνει τσουνάμι κατασχέσεων
ΑΑΔΕ: Έρχεται νέα πλατφόρμα για ενστάσεις εξπρές
Διάτρητο το σύστημα ελέγχου εισροών – εκροών στα βενζινάδικα

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Αδιέξοδο με τον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων: Το ΥΠΟΙΚ… καλεί τα Funds να συμμετέχουν στον διαγωνισμό
EOS Group: Η Ελλάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές κόκκινων δανείων της Ευρώπης
Η Κυπριακή βουλή δείχνει τον δρόμο με νέα απόφαση για αναστολή των πλειστηριασμών
Η doValue βγάζει στο σφυρί δάνεια του Νόμου Κατσέλη!
Δεκάδες πρώτες κατοιkίες στο σφυρί στις Κυκλάδες
Ξεσηκωμός στον Πύργο Ηλείας για το τσουνάμι πλειστηριασμών
Όαση από την Optima Bank: Χρηματοδοτούμε κάθε ελληνική επιχείρηση που κατάφερε να επιζήσει
Απειροελάχιστες αυξήσεις των επιτοκίων καταθέσεων από τις Τράπεζες !!!
Μέχρι και τα απομακρυσμένα ATM θέλουν να κλείσουν και να πουλήσουν οι Τράπεζες
Υπερκέρδη για τις Τράπεζες που αδιαφορούν για την ρευστότητα της αγοράς
Η Τσεχία έτοιμη να επιβάλει 60% έκτακτο φόρο σε τράπεζες και παρόχους ρεύματος
Μπαϊράκι κατά του SSM σήκωσαν οι Τραπεζίτες

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 13-11-2022 | ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΣΚΟΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}