ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12/06/2022 | Παράνομες Βίζες Σένγκεν σε Πρεσβεία μας στην Ασία

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 12/06/2022 | Παράνομες Βίζες Σένγκεν σε Πρεσβεία μας στην Ασία

Παράνομες Βίζες Σένγκεν σε Πρεσβεία μας στην Ασία

Παράνομες Βίζες Σένγκεν σε Πρεσβεία μας στην ΑσίαΔιαβάστε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: Παράνομες Βίζες Σένγκεν σε Πρεσβεία μας στην Ασία | Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα | Ο κορωνοϊός δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ γριπούλα !!!| Κοινή δήλωση Νότη Μαριά και Παναγιώτη Λαφαζάνη | Να μειωθεί ο ΦΠΑ σε τρόφιμα και ο ΕΦΚ σε καύσιμα !!!  | Τι κρύβει η ALPHA BANK για το ριφιφί στις θυρίδες του καταστήματος Ψυχικού ;;;  | Οι βίλες του Τράγκα, οι λίστες Λαγκάρντ, Παναμά, Μπόργιανς κλπ και οι Φαρισσαίοι… | 7 νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!    

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

 

Γράφουν οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ

Ο κορωνοϊός δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ γριπούλα !!!

Την έντονη ανησυχία του για την πορεία της πανδημίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού εξέφρασε ο γιατρός – ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

TEXNHTΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Τραπεζικό Σύστημα (Μέρος ΙΙΙ).

Όταν μια τράπεζα πάρει την απόφαση να υιοθετήσει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα και να σχεδιάσει επένδυση σε υποστηρικτικές δομές, ανάπτυξη δεξιοτήτων και εκπαίδευση προσωπικού.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Κοινή δήλωση Νότη Μαριά και Παναγιώτη Λαφαζάνη: Αμείλικτο το δίλημμα: Μια νέα εθνική στρατηγική ή μια νέα εθνική τραγωδία;;;

Η Ελλάδα, αν θέλουμε να επιβιώσει σε αυτά που τραγικά βιώνει και κυρίως σε όλα όσα πιο επικίνδυνα έρχονται, οφείλει να αλλάξει ριζικά πορεία αναδεικνύοντας μια νέα εθνική ηγεσία χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από ξένα κέντρα και ολιγαρχίες, που θα υπηρετεί τα πραγματικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν ήμουν τρελός όταν μιλούσα για τα κυκλώματα της Βίζας Σένγκεν !!!

Η δικογραφία των βαρύτατων καταγγελιών που είχε εξαπολύσει το 2018 ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος κατά του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά – με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών – για μεθοδεύσεις παράδοσης του έργου έκδοσης βίζα σε συγκεκριμένη εταιρία εμπλέκοντας στην υπόθεση και το όνομα του επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΕΝΙΩΤΗ

Ο νέος Κώδικας Οργανισμού Δικαστηρίων συρρικνώνει την ανεξαρτησία του Δικαστή και αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη ως ιδιωτική.

Σφοδρή κριτική άσκησε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων, εφέτης Μαργαρίτα Στενιώτη, στην εισήγησή της στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για τον νέο Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τρόφιμα, προϊόντα & υπηρεσίες δυο και τρεις φορές ακριβότερα στην Ελλάδα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες με την ανοχή Μητσοτάκη !!!

Το ανατιμητικό κύμα που άφησε ανεξέλεγκτο ο Μητσοτάκης και έχει πλήξει την αγορά, έχει οδηγήσει σε συγκράτηση των πωλήσεων, η οποία δυστυχώς θα επιδεινωθεί με τον περιορισμό της κατανάλωσης. Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μπαίνουν στο προεκλογικό στίβο με τον συνασπισμό «ΓΑΛΑΖΙΟΙ».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Να μειωθεί ο ΦΠΑ σε τρόφιμα και ο ΕΦΚ σε καύσιμα !!!

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σημείωσε πως ο πληθωρισμός τον Ιούνιο μπορεί να ξεπεράσει και το 12% και προειδοποίησε για εκτίναξη του ιδιωτικού χρέους ακόμα και για ξέσπασμα κοινωνικών αντιδράσεων.

ΑΡΗΣ ΣΠΙΝΟΣ

Τι κρύβει η ALPHA BANK για το ριφιφί στις θυρίδες του καταστήματος Ψυχικού ;;;

Η Alpha Bank γνώριζε για το ριφιφί 3 μήνες πριν αποκαλυφτεί η υπόθεση από μήνυση ενός θύματος αλλά είχε δοθεί εντολή από τον διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας Ψάλτη να τηρηθεί άκρα του τάφου σιωπή.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Οι βίλες του Τράγκα, οι λίστες Λαγκάρντ, Παναμά, Μπόργιανς κλπ και οι Φαρισσαίοι…

Εκπλήσσονται, λέει, όλοι με την αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Και δηλώνουν ότι δεν ήξεραν εκεί στην κορυφή της πολιτικής, δημοσιογραφικής, δικαστικής και επιχειρηματικής ζωής με μέλη της οποίας ο μακαρίτης είχε συχνά στενούς εναγκαλισμούς.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΜΟΣ

7 νέες δικαστικές αποφάσεις οριζόντιας δικαίωσης Δανειοληπτών της Υπέρβασης !!!

Συνεχίζονται οι δικαιώσεις των δανειοληπτών της Υπέρβασης, αφού 7 ακόμη Δανειολήπτες και εγγυητές της Υπέρβασης, αντί να παραδοθούν στις εκβιαστικές τραπεζικές ρυθμίσεις και τον νέο πτωχευτικό νόμο, προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, δικαιώθηκαν και έτσι έσωσαν την περιουσία τους από πλειστηριασμούς, ρευστοποιήσεις και κατασχέσεις!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Ο «Μεγάλος Αδερφός» στην ΑΑΔΕ: Έρχεται ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγγελιών για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος
Υποχρεωτικό ΑΦΜ ακόμα και στα νεογέννητα !!!
Tελεσίγραφο ΑΑΔΕ σε μεγαλοοφειλέτες: Αν δεν εξοφλήσετε σε 3 εβδομάδες, θα δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία σας !!!
Ακόμα τρεις μήνες παράταση στους ιδιοκτήτες για να δηλωθούν τα αδήλωτα τετραγωνικά
Σκάνδαλο με λογιστή γνωστού εφοπλιστή που του υπεξαίρεσε 8 εκατομμύρια ευρώ !!!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Εφιαλτικό σενάριο χρεοκοπίας: Ποιος θα πληρώσει τα 18 Δις ευρώ εγγυήσεις του σχεδίου «Ηρακλής»;
Μαύρη τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων από τους χρυσούς μισθούς των Golden Boys των Τραπεζών και του ΤΧΣ
Καταδίκες σε όσους εναντιώνονται στους πλειστηριασμούς, ώστε να κατασιγάσουν οι λαϊκές αντιδράσεις !!!
Επώνυμα σφυριά: Πλειστηριάζεται το κτήμα Κοντομηνά στην Αργολίδα
Πογκρόμ της PQH κατά αγροτών για τα δάνεια της πρώην Αγροτικής
Μάχη ανάμεσα στους τρεις μνηστήρες για το «φιλέτο» χαρτοφυλάκιο της Alpha Bank
Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι της Alpha Bank για παράνομη παρακράτηση εισφορών από τον ΕΦΚΑ
Πρόταση από τους εργαζόμενους της Πειραιώς για 4ημερη εργασία, ώστε να γλιτώσουν τα λουκέτα !!!
Είδος υπό… εξαφάνιση τα Τραπεζικά καταστήματα !!!
Ακόμη αναμένουν δικαίωση οι συνταξιούχοι της Εθνικής από το σκάνδαλο του ΛΕΠΕΤΕ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}