ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11/03/2021 | Ο Φόβος ως το όπλο για την χειραγώγηση των Δανειοληπτών και πώς να τον αντιμετωπίσετε !!!

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11/03/2021 | Ο Φόβος ως το όπλο για την χειραγώγηση των Δανειοληπτών και πώς να τον αντιμετωπίσετε !!!

YNEWS 11032021 PG1

Ο Φόβος ως το όπλο για την χειραγώγηση των Δανειοληπτών και πώς να τον αντιμετωπίσετε !!!Ο Φόβος ως το όπλο για την χειραγώγηση των Δανειοληπτών και πώς να τον αντιμετωπίσετε !!!

Το μέλος μας η Σ.Μ. άκουσε τη γυναικεία φωνή -υπάλληλο Εισπρακτικής που συνεργάζεται με πολύ γνωστό Δικηγορικό γραφείο- στο τηλέφωνο να της λέει με καθησυχαστικό τρόπο: «κυρία Μ. μην πηγαίνετε στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, είναι στο pay-roll του Σώρρα! Είναι απατεώνες. Φέρτε μας τα έγγραφα και θα σας βοηθήσουμε για να βρεθεί η σωστή λύση στο θέμα σας». Και μιλάμε τώρα για περίπτωση όπου το εν λόγω μέλος μας δεν έχει δάνεια Στεγαστικής Πίστης. Έχει δάνεια καταναλωτικής πίστης και κάρτες χωρίς υποθήκη ούτε προσημείωση δεδομένου ότι η ακίνητη περιουσία της – κάποια άγονα χωράφια- δεν υπερβαίνει τα 3 ευρώ σύμφωνα με το Ε9 της Εφορίας. Το ποσό οφειλής υπερβαίνει τις 100.000 και η σύνταξή της πλέον είναι χαμηλότερη των 1.000 ευρώ. Εύλογα η Διαχειρίστρια εταιρεία προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να υπογράψει νέα ρύθμιση προσθέτοντας τον γιο της στο κάδρο ως εγγυητή γεγονός που για εμάς είναι απαγορευτικό. Η αλήθεια είναι ότι θύμωσα πάρα πολύ όχι τόσο για την όποια προσπάθεια που κάνουν για να πείσουν την δανειολήπτρια να κάνει αυτό που θέλουν και που τελικά θα πιστώσει την προμήθειά τους στον λογαριασμό τους, όσο την συκοφαντική δυσφήμιση που σηκώνει αγωγή! Τελικά το να πιάνεις συζήτηση με αυτούς τους ανθρώπους είναι τεράστιο λάθος και αυτό προσπαθούμε να σας δώσουμε να το καταλάβετε πριν οι πράξεις σας καταλήξουν μοιραίες στην εξέλιξη της δανειακής σας σύμβασης με την τράπεζα/ fund / διαχειριστή.

Επίδοση εγγράφων με… φουσκωτούς

Το μέλος μας Γ.Χ. ήταν στο χώρο εργασίας του όταν του τηλεφώνησε η σύζυγός του -εξαιρετικά ανήσυχη- για να τον ενημερώσει ότι στην εξώπορτα βρισκόταν μία κυρία που συνοδευόταν από έναν φουσκωτό… κύριο. Της εξήγησε ότι η κυρία είχε να της επιδώσει ένα έγγραφο και έπρεπε να υπογράψει. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στην σύζυγό του ήταν η παρουσία ενός… φουσκωτού που είχε τα χέρια του δεμένα στη μέση και κοιτούσε με ύποπτο τρόπο το σπίτι και παρέπεμπε φυσιογνωμικά εύκολα σε μπράβους της νύχτας. Η σύζυγος του Γ.Χ. ζήτησε να μάθει τα ονόματά τους και τους είπε ότι επειδή έλειπε ο σύζυγός της δεν θα υπογράψει τίποτα. Μετά από αυτό η δικαστική επιμελήτρια και ο φουσκωτός έφυγαν από τον χώρο. Την επόμενη μέρα περίπου την ίδια ώρα ξαναπέρασαν, δεν χτύπησαν το κουδούνι. Απλά πέταξαν τον φάκελο που περιείχε την «Έκθεση Αναγκαστικής Κατάσχεσης Ακίνητης Περιουσίας» μπροστά από το γραμματοκιβώτιο σε μια απόπειρα μιας δήθεν θυροκόλλησης. Ο ενήλικος μάρτυρας που υπέγραφε ήταν εν τέλει ο… φουσκωτός της προ θυροκολλήσεως επισκέπτης. Το ερώτημα που τίθεται είναι προς τι ο φουσκωτός; Ο «φόβος» κι εδώ παίζει τον ρόλο του!
Και σίγουρα στο μέλλον θα δούμε πολύ περισσότερες παρουσίες φουσκωτών στην καθημερινότητά μας σε ότι αφορά
τα τραπεζικά…
Και βέβαια όπου και όταν θα γίνονται επιδόσεις δικογράφων από πλευράς Funds / Servicers & τραπεζών και πάντα με τις ευλογίες των κυβερνήσεων ότι όλα είναι δικαιολογημένα δεδομένου ότι οι πολίτες – δανειολήπτες είναι «στρατηγικοί κακοπληρωτές» και φταίνε αυτοί γιατί με δόλο υφάρπαξαν από τις… αθώες τράπεζες τις καταθέσεις των υπολοίπων αδιάφθορων, καθώς πρέπει πολιτών !!!

YNEWS%2B11032021%2BPG2

YNEWS%2B11032021%2BPG3

YNEWS%2B11032021%2BPG4

YNEWS%2B11032021%2BPG5

YNEWS%2B11032021%2BPG6

YNEWS%2B11032021%2BPG7

YNEWS%2B11032021%2BPG%2B%25CE%259F%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A6%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259B%25CE%259F

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}