ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11/02/2021 | ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – FUNDS – ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 11/02/2021 | ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – FUNDS – ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

YNEWS 11022021 PG1

Ζητούν από τους Δανειολήπτες να πληρώσουν ακόμη και να Ξαναπληρώσουν Εξοφλημένα Δάνεια & Πιστωτικές ΚάρτεςΖητούν από τους Δανειολήπτες να πληρώσουν ακόμη και να Ξαναπληρώσουν Εξοφλημένα Δάνεια & Πιστωτικές Κάρτες

Καθημερινές Ιστορίες Τραπεζικής Απάτης: Πώς η αδίστακτη τράπεζα ζητούσε χρωστούμενα για ένα δάνειο που είχε εξοφληθεί !!!

Μου μιλούσε με λυγμούς και κατά διαστήματα χανόταν η φωνή της, καταπίνοντας με δυσκολία τις λέξεις που άρθρωνε… Η πεθερά της είχε πάρει ένα σπίτι μέσω του ΟΕΚ (Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας) από την Ε.Τ.Ε. (Εθνική Τράπεζα). Η νεαρή γυναίκα έχει ένα μικρό κοριτσάκι που σήμερα πρέπει να πηγαίνει στη 1η τάξη του Δημοτικού.

Μονογονεϊκή οικογένεια… Ας είναι καλά η πεθερά της που με τη σύνταξή της πλήρωνε τις δόσεις του δανείου, γιατί ο γιος της τους είχε εγκαταλείψει πριν ακόμη γεννηθεί το παιδί του και τους είχε αφήσει χωρίς τη παραμικρή βοήθεια και στήριξη. Η γιαγιά, αν και μεγάλη σε ηλικία, έξυπνα σκεπτόμενη κοίταξε να διασφαλίσει την εγγόνα της.

Έτσι έκανε διαθήκη και άφησε το σπίτι στη νύφη της και στο εγγόνι της. Όταν έφυγε η γιαγιά, πήγε η μητέρα στη Τράπεζα για να δει τι θα γίνει με το δάνειο. Υπόψη ότι από το 2016 η γιαγιά [Μ.Π] και η νύφη [Χ.Κ.] ήταν μέλη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. Επιστρέφοντας στο σπίτι από την τράπεζα, μου τηλεφώνησε και μου ανέφερε ότι ο υπάλληλος της τράπεζας της ζήτησε να υπογράψει μια νέα σύμβαση -δεδομένου των αλλαγών λόγω διαθήκης κλπ- για το ποσό των 24.000 ευρώ. Της συνέστησα να μην προχωρήσει και την συμβούλευσα να κάνει πρώτα ένα μικρό ταξίδι και να πάει στον ΟΑΕΔ στη Πάτρα που βρισκόταν το περιφερειακό γραφείο με την ευθύνη για τα δάνεια ΟΕΚ (Εργατικής Κατοικίας) και να μου τηλεφωνήσει μετά για ενημέρωση.

Μου τηλεφώνησε το απόγευμα της ίδιας μέρας που πήγε στη Πάτρα. Καταχαρούμενη, ενθουσιασμένη όπως το κοριτσάκι που του κάνεις δώρο μια κούκλα και βλέπεις κοριτσίστικα ματάκια να σπινθιροβολούν από χαρά και ευτυχία… «Κύριε Στέφανε, καλά που μου είπατε να έρθω στον ΟΑΕΔ. Το δάνειό μου έκλεισε. Δεν χρωστάω τίποτα πια». Η συγχωρεμένη η γιαγιά είχε εξοφλήσει ποσό που υπερέβαινε το 60% του τελικού ποσού δανείου που της αντιστοιχούσε σύμφωνα με την Υπ’ αριθμ. 13097/661/13.4.2017 (ΦΕΚ 1403Β/2017) Υπουργική Απόφαση όπου εγκρίθηκαν ρυθμίσεις που αφορούν τις ληξιπρόθεσμες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές δικαιούχων εργατικής κατοικίας στους οικισμούς του τ. Ο.Ε.Κ.! Το καταχάρηκα !!!

Και αυτό βέβαια η Τράπεζα δεν της το είπε… Και γιατί να της το πει άλλωστε;

Καθημερινές Ιστορίες Τραπεζικής Απάτης: Πώς η αδίστακτη τράπεζα ζητούσε χρωστούμενα για ένα δάνειο που είχε εξοφληθεί !!!

YNEWS%2B11022021%2BPG3

YNEWS%2B11022021%2BPG4

YNEWS%2B11022021%2BPG5

YNEWS%2B11022021%2BPG6

YNEWS%2B11022021%2BPG7

YNEWS%2B11022021%2BPG8

YNEWS%2B11022021%2BPG9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}