ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 08/12/2020 | ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS

YNEWS 08122020 KT 1

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ FUNDS ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Επειδή, όπως καλώς γνωρίζετε, τα χαρτοφυλάκια Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων (ΜΕΔ) των Δανειοληπτών του Σωματείου μας, βαρύνονται με σωρεία νομικών ελαττωμάτων, τα οποία, μεταξύ άλλων, επιφέρουν ακόμη και την ακυρότητα των αντιστοίχων πιστωτικών συμβάσεων.

Επειδή, όλες οι απαιτήσεις των χαρτοφυλακίων ΜΕΔ των Δανειοληπτών του Σωματείου μας, τυγχάνουν επίδικες, αμφισβητούνται κατά κεφάλαιο και τόκους, στερούνται της αναγκαστικής εκ του νόμου προϋπόθεσης περί αποδεικτικότητας με έγγραφα, δεν είναι βέβαιες και εκκαθαρισμένες και δεν δύναται να εκκαθαριστούν, όπως άλλωστε αποδεικνύεται αδιαμφισβήτητα από τις Πραγματογνωμοσύνες που διενεργούνται καθημερινά στις αντίστοιχες Πιστωτικές Συμβάσεις και τις επ’ αυτών Κινήσεις Λογαριασμών.

Επειδή, όλα τα ανωτέρω, έχουν ήδη κριθεί οριζόντια και αμετάκλητα, σε εκατοντάδες περιπτώσεις, από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Επειδή, κατόπιν όλων των ανωτέρω, η είσπραξη των όποιων απαιτήσεών σας εκ των ανωτέρω ΜΕΔ, καθώς επίσης και κάθε επαπειλούμενη εκτέλεση κατά των Δανειοληπτών του Σωματείου μας, συμπεριλαμβανομένης και της όποιας μελλοντικής επιδίωξής σας για την υπαγωγή τους στο νέο Πτωχευτικό Νόμο, καθίστανται αντικειμενικά ατελέσφορες, για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους.

Επειδή, σε κάθε περίπτωση, οι Δανειολήπτες του Σωματείου μας δεν τυγχάνουν Στρατηγικοί Κακοπληρωτές και έχουν επανειλημμένα αιτηθεί, με την διαδικασία του θεσμού της Διαμεσολάβησης και με συγκεκριμένες προτάσεις, την φιλική διευθέτηση των διαφορών τους μαζί σας, πλην όμως, οι σχετικές Διαμεσολαβήσεις δεν τελεσφόρησαν, με δική σας μόνον, αποκλειστική υπαιτιότητα.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ 


Σας καλούμε να απέχετε από κάθε διαδικασία εκτέλεσης κατά των Δανειοληπτών του Σωματείου μας και να προσέλθετε καλόπιστα στην Διαμεσολάβηση για την φιλική επίλυση και διευθέτηση των ανωτέρω διαφορών, αποδεχόμενοι την οριζόντια πρόταση για την ρύθμιση όλων ανεξαιρέτως των απαιτήσεών σας εκ των ανωτέρω ΜΕΔ, ως εξής :

1. ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο διπλάσιο (200%) του μέσου, συνολικού τιμήματος μεταβίβασης του συνόλου των ΜΕ Στεγαστικών Δανείων των χαρτοφυλακίων σας.

2. ΛΟΙΠΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο 175% του μέσου, συνολικού τιμήματος μεταβίβασης του συνόλου των ΜΕ Εξασφαλισμένων Δανείων των χαρτοφυλακίων σας.

3. ΜΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο 150% του μέσου, συνολικού τιμήματος μεταβίβασης του συνόλου των ΜΕ Μη Εξασφαλισμένων Δανείων των χαρτοφυλακίων σας.

4. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Αναλογική ρύθμιση ενός εκάστου υπολοίπου, στο 125% του μέσου, συνολικού τιμήματος μεταβίβασης του συνόλου των ΜΕ Πιστωτικών Καρτών του χαρτοφυλακίου σας.

 

Άλλως, οι Δανειολήπτες του Σωματείου μας, θα εξαντλήσουν εναντίον σας, όπως άλλωστε πράττουν, επιτυχώς μέχρι σήμερα, όλα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά τους περί προσφυγής στην Δικαιοσύνη και όλα τα εκ του Νόμου προβλεπόμενα ένδικα μέσα και βοηθήματα.

 

Αθήνα, 06/02/2020
Κυριάκος Τόμπρας 
Πρόεδρος ΔΕ

YNEWS 08122020 KT 2

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://ypervasitv.gr/wp-content/uploads/2020/11/ypervasi-news-blog.jpeg);background-size: contain;background-position: center center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}