ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/11/2022 | ΣΤΑ 278 – 341 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/11/2022 | ΣΤΑ 278 – 341 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΣΤΑ 278 - 341 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΣΤΑ 278 - 341 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS: ΣΤΑ 278 – 341 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ | O ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ FUNDS ME THN AΠ 822/2022 | ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ | ΣΟΛΤΣ: ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ | ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΕ «ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ» | ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ | ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ… | ΤΑ FUNDS ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΘΗΚΩΝ 700.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF
Κάντε κλικ στο εικονίδιο και διαβάσετε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS σε μορφή PDF

 

Γράφουν οι:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΟΥ

O ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ FUNDS ME THN AΠ 822/2022

Μια απόφαση που επιτέλους δίνει ένα επιπλέον όπλο στους δανειολήπτες αλλά και στους δικηγόρους τους να ακυρώσουν με τις ανακοπές τους, τις διαταγές πληρωμής και τους πλειστηριασμούς όταν αυτοί διενεργούνται όχι από τις τράπεζες αλλά από τις εταιρείες διαχείρισης, τα γνωστά funds.

ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ MADE IN GREECE

ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ – ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΜΕΡΟΣ I)

2007 κόκκινα δάνεια 4,7%, 2016 κόκκινα δάνεια 53%. Αυτονοήτως δημιουργήθηκε αδυναμία αποπληρωμών, είτε ολοσχερώς, είτε εν μέρει. Και ΟΛΟΙ γνωρίζουν, ωστόσο άλλοι στρουθοκαμηλίζουν, άλλοι κερδοσκοπούν.

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

ΟΛΤΣ: ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Ο Σόλτς, σταθερός στην σκληρή γερμανική γραμμή με ευθύ και κατηγορηματικό τρόπο ισχυρίστηκε ότι θεωρεί λήξαν το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων δηλώνοντας ότι «νομικά και πολιτικά το ζήτημα των επανορθώσεων έχει κλείσει.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΕ «ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ»

Τζίφος και απάτη είναι το καλάθι του νοικοκυριού ή μάλλον τελικά θα μπορούσε να είναι και το φυλλάδιο προσφορών των σουπερμάρκετ ή και η λίστα των προϊόντων τους ιδιωτικής ετικέτας!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΜΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας αξιολογείται άδικη και άνιση για τους πολλούς και επωφελής για τους ολίγους. Οι πολλοί, ήτοι μισθωτοί, συνταξιούχοι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δεν επωφελούνται ανάλογα της συντελούμενης αναπτυξιακής διαδικασίας.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ 340 ΔΙΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

Στην ατολμία των ελληνικών κυβερνήσεων εδώ και πάνω από 20 χρόνια και στα ιλιγγιώδη ποσά (340 Δις ευρώ) που οφείλει η Ελλάδα να απαιτήσει από την Γερμανία για τα εγκλήματα, τις καταστροφές, αλλά και το κατοχικό δάνειο αναφέρθηκε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟΥ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ…

Με τον πληθωρισμό στο 12% και τις τιμές των προϊόντων να αυξάνονται συνεχώς για πάρα πολλούς συνανθρώπους το να γεμίσουν το «καλάθι του νοικοκυριού» αποτελεί άπιαστο όνειρο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, επισήμανε πως η εξέλιξη της ψηφιακής χρηματοδότησης είναι συνεχής και ραγδαία και η παρακολούθηση της ενέχει σημαντικές προκλήσεις.

ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

ΤΑ FUNDS ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΥΠΟΘΗΚΩΝ 700.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!

Ως ένα εκρηκτικό κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα χαρακτήρισε την διόγκωση του ιδιωτικού χρέους και τους πλειστηριασμούς η Βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

ΜΟΛΙΣ 1.498 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ – ΤΑ FUNDS ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ

Οι πιστωτές, δηλαδή οι τράπεζες και οι εταιρείες διαχείρισης, εξακολουθούν να απορρίπτουν μεγάλο όγκο αιτημάτων ρύθμισης οφειλών και συνεχίζουν κανονικά την αναγκαστική εκτέλεση της περιουσίας των οφειλετών.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΩΤΗΣ

Οδηγίες Χρήσης: Πότε διαγράφονται τα χρέη στην Εφορία
Πώς προστατευόμαστε από τις κατασχέσεις λογαριασμών από την εφορία
Δεκαετής παραγραφή του δικαιώματος του ΙΚΑ να επιβάλει ασφαλιστικές εισφορές σε βάρος του εργοδότη
Τα 45,5 Δις αγγίζουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τον ΕΦΚΑ
Βασίλης Κόκκαλης: Εδώ και τώρα 120 δόσεις για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΟΥΜΠΟΣ

Ξεχείλισε η οργή των πολιτών για τα κόκκινα δάνεια: Διαδήλωση έξω από τα γραφεία της DoValue
Έφοδος Ρουβίκωνα σε δύο εισπρακτικές: «Δεν μπορούν να εκβιάζουν τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας» !!!
Εισπρακτικές δικηγορικές εταιρείες: Πότε έχουν δικαίωμα να τηλεφωνούν στους οφειλέτες
Πάτσης, πλειστηριασμοί και αρπακτικός καπιταλισμός
Πρωτοδικείο Σερρών: Μη νομιμοποίηση Servicers για έκδοση διαταγής πληρωμής
Axia Ventures: Η απόφαση του Αρείου Πάγου τινάζει στον αέρα τους στόχους των funds
Οι πλειστηριασμοί, η «πονηρή» κυβέρνηση και η παράταση στα funds
Η μεγάλη πρόκληση των Servicers με την διαχείριση 700.000 ακινήτων
Ρεκόρ πλειστηριασμών στα Τρίκαλα
Πιέσεις στις τράπεζες για αύξηση των επιτοκίων στις καταθέσεις
Στεγαστικά δάνεια: Ξεκίνησε ο κύκλος αύξησης σταθερού επιτοκίου

ΥΠΕΡΒΑΣΗ NEWS 06/11/2022 | ΣΤΑ 278 - 341 ΔΙΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}