Τράπεζες: Επιστρέφουν οι τραπεζίτες που κατέστρεψαν τους Έλληνες

Τράπεζες: Επιστρέφουν οι τραπεζίτες που κατέστρεψαν τους Έλληνες

Τράπεζες: Οι τραπεζίτες που ρήμαξαν την κοινωνία και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ με διαχρονική κυβερνητική ασυλία μπαίνουν από την πίσω πόρτα στα ΔΣ των τραπεζών !!!
67 / 100

Τράπεζες: Οι τραπεζίτες που ρήμαξαν την κοινωνία και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ με διαχρονική κυβερνητική ασυλία μπαίνουν από την πίσω πόρτα στα ΔΣ των τραπεζών !!!

Του Άρη Σπίνου, edolio5.blogspot.com

Αν συγκριθεί το Ελληνικό κράτος με μια δεξαμενή λυμάτων δυστυχώς δύσκολα θα δεις την διαφορά! Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της κοινωνίας την τελευταία δεκαπενταετία τα διέπραξαν οι τραπεζίτες! Όλα ανεξαιρέτως τα μνημόνια τα οποία εκλήθη να πληρώσει ο ελληνικός λαός και ο απλός φορολογούμενος πολίτης προκλήθηκαν από τις τράπεζες και κατευθύνθηκαν σε αυτές για να κλείσουν οι τρύπες που ακόμη είναι ανοιχτές!

Όλοι αυτοί δηλαδή που διαχειρίστηκαν το πιστοληπτικό σύστημα της χώρας κατά την τελευταία 15ετία να είναι κροίσοι! Να ζουν στη χλιδή, διαθέτοντας τεράστιες περιουσίες, βίλες, κότερα, διαμερίσματα στο εξωτερικό, λογαριασμούς τραπεζικούς σε όλο τον κόσμο, επιχειρήσεις στις οποίες είναι μέτοχοι, κρυφά ή φανερά!!!

Παρά τα εγκλήματα που διέπραξαν, απάτες, απιστία, υπεξαιρέσεις, φορολογικά αδικήματα και άλλα πολλά, μόνοι τους ή με συνενόχους διεφθαρμένους επιχειρηματίες που τίναζαν στον αέρα τους ομίλους τους βγάζοντας τα θαλασσοδάνεια στην Ελβετία και αλλού, παρέμειναν ατιμώρητοι.

Απέσπασαν ασυλία, όχι μόνο για τα παλαιά εγκλήματα που διέπραξαν, αλλά και για όσα διαπράξουν στο μέλλον. Οι κυβερνήσεις, δυστυχώς τους διασφάλισαν, να ξεπλυθούν στην Σιλωάμ των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και να επιστρέψουν αλώβητοι και καθαροί στην κοινωνία να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους, μέσα από νέους ρόλους και καθήκοντα, ακόμη και κρατικούς!!!

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, σαν να μην αρκεί ότι τα λευκά κολάρα με τις ματωμένες γραβάτες από το αίμα των επενδυτών διαβιούν προκλητικά εν μέσω κρατικής ασυλίας, η κυβέρνηση αποφάσισε την επιστροφή στα ΔΣ των τραπεζών, κάθε καρυδιάς καρύδι.

Όλοι αυτοί που με εντολή της Φρανκφούρτης τέθηκαν εκτός τραπεζικού συστήματος, επιστρέφουν με την ανοχή της κυβέρνησης. Οι πόρτες στα ΔΣ των τραπεζών άνοιξαν για να εισβάλουν και πάλι όλοι όσοι ασκούσαν επιρροή και έπαιρναν θαλασσοδάνεια ιλιγγιώδη για να τα βγάζουν στο εξωτερικό και τη ίδια ώρα οι επιχειρήσεις τους βάραγαν κανόνι!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}