Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί 3 αστέρων ξενοδοχείο στην Καστοριά και αγροτεμάχια στην Μύκονο

Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί 3 αστέρων ξενοδοχείο στην Καστοριά και αγροτεμάχια στην Μύκονο

pleisthriasmoi 1
70 / 100

Πλειστηριασμοί: Στο στόχαστρο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει βρεθεί το 3 αστέρων ξενοδοχείο Byzantium Hotel στην Καστοριά, το οποίο απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το κέντρο σε μια διαδρομή εξολοκλήρου δίπλα από την λίμνη της πόλης. Το τουριστικό κατάλυμα, το οποίο βρίσκεται σε κανονικά σε λειτουργία, είναι προγραμματισμένο-εφόσον δεν προηγηθεί κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας-να βγει προς εκποίηση στα τέλη του επόμενου μήνα και πιο συγκεκριμένα στις 26 Οκτωβρίου.

Ο πλειστηριασμός επισπεύδεται από την Intrum Hellas ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1.524.240 ευρώ. Το Hotel Byzantium, είναι χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Ψαλίδα στην περιοχή Χλόη στο βόρειο τμήμα της πόλης σε αρκετά κοντινή απόσταση από το κέντρο της Καστοριάς. Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης 2.006,17 τ.μ., το οποίο προέκυψε από την συνένωση 2 οικοπέδων και εντοπίζεται στη θέση Φουντουκλή επί της οδού Μεθοδίου Ανθρακίτη. Στην εν λόγω έκταση έχει ανεγερθεί μια διώροφη με υπόγειο και ισόγειο όροφο οικοδομή, η οποία αποτελείται από 2 κτίρια, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους και λειτουργούν ως ξενοδοχειακή μονάδα β΄ τάξης, με την επωνυμία Byzantium.

Το κατάλυμα περιλαμβάνει 4 μονόκλινα δωμάτια, 33 δίκλινα, 8 τρίκλινα, 4 τρίκλινες σουίτες, αίθουσα συνεδριάσεων καθώς και σαλόνι – αίθουσα πρωινού. Ειδικότερα, το πρώτο κτίριο αποτελείται από ισόγειο εμβαδού 289,02 τ.μ., πρώτο όροφο 289,74 τ.μ., δεύτερο όροφο 230,02 τ.μ. και υπόγειο ενώ το δεύτερο κτίριο αποτελείται από ισόγειο όροφο 286,44 τ.μ., πρώτο όροφο 296,49 τ.μ., δεύτερο όροφο 296,49 τ.μ. και υπόγειο. Η κατάσχεση έγινε για επιτασσόμενη απαίτηση της επισπεύδουσας ποσού 100.000 ευρώ, η οποία αποτελεί μέρος απαίτησης, το υπόλοιπο της οποίας επιφυλάχτηκε να εισπράξει η επισπεύδουσα ενώ επί του ακινήτου υφίστανται 4 προσημειώσεις υποθηκών και μία κατάσχεση.

Τα 4 αγροτεμάχια στη Μύκονο της οικογένειας Πατρώνη
Μια νέα σελίδα έρχεται να προστεθεί στο κεφάλαιο των πλειστηριασμών, που έχει ανοίξει τα τελευταία δύο χρόνια για μια πλειάδα ακινήτων, τα οποία συνδέονται με την οικογένεια Πατρώνη, η οποία συνεχίζει να βλέπει τα περιουσιακά της στοιχεία να βρίσκονται στη δίνη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Αυτή τη φορά σειρά έχουν 4 αγροτεμάχια στη Μύκονο, τα οποία είναι προγραμματισμένο να βγουν προς εκποίηση στις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι πλειστηριασμοί στρέφονται εναντίον της εταιρείας Ρόδον Ελλάς Οικοδομική-Τουριστική-Ξενοδοχειακή-Τεχνική, στην οποία διαχειρίστρια εμφανίζεται να είναι η Καλλιόπη Πατρώνη ενώ επισπεύδουσα είναι η Intrum Hellas. Το ακριβότερο εξ αυτών αφορά σε ένα αγροτεμάχιο, άρτιο και οικοδομήσιμο, επιφάνειας 7.019,91 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Σταρόβουρλα και το οποίο περιήλθε στην ιδιοκτησία της εταιρείας το 2006. Να σημειωθεί ότι η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 705.000 ευρώ. Το δεύτερο είναι επίσης αγροτεμάχιο, έκτασης 7.307 τ.μ., το οποίο εντοπίζεται στη θέση Κούνδουρος και χαρακτηρίζεται άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση, με την τιμή εκκίνησης να έχει τεθεί στις 690.000 ευρώ. Το τρίτο αγροτεμάχιο, έκτασης 93.537 τ.μ. βρίσκεται στην Άνω Μερά της Μυκόνου και αποτελεί τμήμα μεγαλύτερης έκτασης, συνολικού εμβαδού 417.218,85 τ.μ., ωστόσο εμφανίζει δασικές δεσμεύσεις.

Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ. Το τελευταίο αγροτεμάχιο παρουσιάζει πολύ μικρότερη αξία σε σχέση με τα άλλα τρία καθώς η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στις 70.000 ευρώ ενώ, όπως και το προηγούμενο, βρίσκεται στην Άνω Μερά, έχει έκταση 75.655,77 τ.μ και εμφανίζει αυστηρούς περιορισμούς στους όρους χρήσης γης.

ΠΗΓΗ

————————————————————————

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για όλους τους Δανειολήπτες !!!

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_3.html

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_92.html

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΛΗΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_55.html

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

https://bit.ly/3AAXWHm

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ & ΕΠΑΝΑΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/2015/11/blog-post_28.html

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_93.html

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/blog-page_41.html

STOP SERVICERS & FUNDS

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/nea-stop-funds-funds.html

2η ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΕΚΟΥΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

https://kinima-ypervasi.blogspot.com/p/2.html

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}