Κομμωτήρια: Το ακριβό ρεύμα έβαλε τέλος στο…πιστολάκι

Κομμωτήρια: Το ακριβό ρεύμα έβαλε τέλος στο…πιστολάκι

kommwtiria 1
65 / 100

“Τέλος” στο πιστολάκι μαλλιών στα κομμωτήρια βάζει η ενεργειακή κρίση. Για το θέμα αυτό μίλησε η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου της Θεσσαλονίκης Ιωάννα Κεσούδη στο MEGA. «Λόγω των αυξήσεων στην ενέργεια, το πιστολάκι σιγά -σιγά ελαττώνεται.

Τα πράγματα έχουν αρχίσει και γίνονται πολύ δύσκολα. Πλέον οι κυρίες αρχίζουν και δεν κάνουν τόσα χτενίσματα την ημέρα όπως πριν. Αλλά και για εμάς είναι πλέον πολύ μεγάλο το κόστος, οπότε είτε πρέπει να αυξήσουμε τις τιμές ή να κόψουμε αυτήν την υπηρεσία σιγά- σιγά από το χώρο μας, το πιστολάκι», τόνισε.

«Σε περίπτωση που δεν θα χρησιμοποιούμε το πιστολάκι θα προτείνουμε στους πελάτες μας wet look, μάσκες διάφορα βραδινά», συμπλήρωσε ωστόσο, την ίδια στιγμή, πόσο απαραίτητο είναι το πιστολάκι για τα κουρέματα. Όπως είπε, «ακόμη και να κάνει κάποιος ένα απλό κούρεμα θα πρέπει να στεγνωθεί με το πιστολάκι θα … πρέπει να γίνει ένα φορμάρισμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να σταματήσουμε να χρησιμοποιήσουμε το πιστολάκι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πόσο καίει ένα πιστολάκι
Επίσης ανέφερε πόσο ρεύμα καίει το πιστολάκι. «Στο μισάωρο το κόστος για το ρεύμα μπορεί να είναι 2 ευρώ με 3 ευρώ σίγουρα. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να ανεβάσουμε τις τιμές ; Θα είναι δύσκολο για τον κόσμο. Εάν δεν τις ανεβάσουμε θα είναι ζημιογόνο για εμάς, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε…» σημείωσε η ίδια.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}