Αυτές είναι οι 4 επιχειρήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις με λιγότερα από 99$

Αυτές είναι οι 4 επιχειρήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις με λιγότερα από 99$

επιδοματα
68 / 100

Επιχειρήσεις: Ο Τσάρλι Τσανγκ είναι δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου και επιχειρηματίας. Το τελευταίο διάστημα, συμβουλεύει τα άτομα σε θέματα προσωπικής χρηματοδότησης και επιχειρήσεων.

Μόνο το 2021, κατάφερε να συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Φέτος, κερδίζει κατά μέσο όρο 114.000 δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα χάρη στο κανάλι του στο Youtube, τα διαδικτυακά μαθήματα που προσφέρει καθώς και την προώθηση προϊόντων μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Όπως μεταδίδει το CNBC, αυτές είναι σύμφωνα με τον Τσανγκ, οι 4 επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα με κεφάλαιο που δεν ξεπερνά τα 99 δολάρια.

1. Προώθηση προϊόντων
Κόστος έναρξης: 0 δολάρια

Ψηφιακό μάρκετινγκ και προώθηση προϊόντων: Όταν κερδίζετε χρήματα για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών μιας επωνυμίας κοινοποιώντας προϊόντα της στο ιστολόγιό σας, στα social media ακόμη και στον ιστότοπό σας. Δεδομένου ότι η δημιουργία περιεχομένου είναι δωρεάν, αυτός ο τύπος επιχείρησης είναι πολύ προσιτός. Η πραγματική πρόκληση είναι η δημιουργία στοχευμένου περιεχομένου που προσεγγίζει το κατάλληλο κοινό.

2. YouTube
Κόστος έναρξης: 0 δολάρια

Περισσότερα από τα μισά έσοδα από το Adsense καταβάλλονται στον δημιουργό και πολλά από τα παλαιότερα βίντεο του Τσανγκ εξακολουθούν να παράγουν παθητικό εισόδημα. Αλλά πρέπει να αυξήσετε ένα κοινό για να μπορέσετε να εγγραφείτε. Το κανάλι σας χρειάζεται τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές και 4.000 ώρες παρακολούθησης τον τελευταίο χρόνο.

3. Ψηφιακά προϊόντα
Κόστος έναρξης: 99 δολάρια στο Kajabi

Το πρώτο βήμα είναι να προσδιορίσετε τι μπορείτε να διδάξετε. Μπορεί να είναι copywriting εάν έχετε δεξιότητες μάρκετινγκ και επεξεργασίας, παραγωγικότητα εάν έχετε ένα υπόβαθρο στην οργανωτική ψυχολογία ή διαχείριση.

4. Ενοικίαση δωματίου
Κόστος έναρξης: Διαφέρει ανάλογα με το ακίνητο

Το 2017, ο Τσανγκ και η αδερφή του αγόρασαν ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Λος Άντζελες. Ο Τσανγκ έμενε στο ένα υπνοδωμάτιο ενώ νοίκιασε το δεύτερο για 1.500 δολάρια το μήνα για δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}